Aslinda özgüvenimle ilgili bi sorun oldugunu sanmiyorum, piskolojik bisey oldugunu biliyorum bi boslugu doldurmaya calisdigiminda farkindayim belkide babamin eksikligi...
Babanızımı kaybettiniz..?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda özgüvenimle ilgili bi sorun oldugunu sanmiyorum, piskolojik bisey oldugunu biliyorum bi boslugu doldurmaya calisdigiminda farkindayim belkide babamin eksikligi...
Yaşıyorsun Ben sana sormak istiyorum Bu hayata Geldin ve Gitmek üzeresin Vaktin Kum saati gibi doluyor Lakin farkında değilsin Ne Bekliyorsun Hayatından Bu güne dek kendin için NE Yaptın iyi bir İŞ ve Ailen Var Peki Sen Kendi Aileni Kurabildinmi :26: Kendi ait bir çekirdek ailen varmı seni seven hayat arkadaşınla aynı çatı altında olabildinmi olabilecekmisin Bunları merak ediyorum..
evt 6 yasindaydim
Hayir kendime ait bi aile kurmadim, ama bunu suan bi kayip olarak görmüyorum, kendimle olan sorunlari cözmeden bi aile kurmayida düsünmüyorum.
Ama bunun zaten bi acelesi yok yani kimse kovalamiyo.
eden bulur. diye bir söz var biliyorumusun?En cok neye özeniyorum biliyormusunuz,
mutlu olan insanlara...
Keske rahat bi insan olsam 24 saat düsünmiyen..
Dogdugum günden beri herzaman mutlulugun pesinden kosdum
ama hep yanlis seylerde aradim..
hadi bunu al ozaman mutlu olursun sunu giy mutlu olursun diyerek gecti yillarim hep Bos seylerle.
Bi araba Galerisinde calisiyorum Eterafinda begenilen bi kizdim güzelsin sanslisin diye seyler duyardim Ben hep mutsuzdum...
ne arkadas cevremin haberi vardi nede erkek arkadasimin hepsi beni mutlu mesut insanlari güldürmeyi seven biri olarak bilirlerdi
birtek gözümün nuru ANNEM
Düsünün birgün odamda oturuken aynaya bakdim kendi kendime burnumun ucunu biraz inceltsem
daha mutlu olurun dedim düsünün burnumu herkez begenirken, beni daha cok severler dedim, ertesi gün doktora gitdim, ondan sonraki hafta ameliyat oldum okadar kötüydükü
Sinir krizi gecirdim hastanede yatdim 5 ay sonra ayni doktorda revizyon ameliyati oldum eski haline cevirdi. Bu tür olaylarim cok saysam bitmez, mutlu olucam kendimi daha iyi hissedicem diye sac bas almadigim kulanmadigim tasimadigim bisey kalmadi...
Cok yasicagmi sanmiyorum cünkü günden güne ben kendimi eritiyorum.
Sizce Ben niye böyleyim?
Zaten kendi hayatınızı kursanız Fiziksel özelliklerinizle uğraşmayı bırakır Eşimi nasıl mutlu ederim kocamla nereye gitsem bu gün ne yemek yapsam onu nasıl mutlu edbilirim diye birlik içinde olup eşinle aynı Yolda yürüyebilmeye çalışırsınız bu öyle bir İş yerinde Çalışıp Para kazanmaya Benzemez hayttaki en büyük başarı mutlu bir Yuvaya sahip olup onu yürütebilmektir e böyle oluncada hayatın vaktin nasıl geçtiğini siz bile anlayamassınız Çünkü Tek başına Mücadele vermek zordur üstelik omuzlarınızda sorumluluk Yok şu anda sevgiliyle gezip tozmaya benzemez bu işler gerçek hayatla tanışın Evet baba kaybı olmuş ufakken Başınız Sağolsun anlayabiliyorum Bende annemi kaybettim o yüzden anlarım bunu Yarın bir gün Annenizi kaybedince ne olcak ozaman Sorunlarınız 4 e yada 5 e mi Katlanacak ozaman Yandınız İşin içinden asla çıkamayacaksınız Öncelikle Hayat duruşunuza bir bakın Güçlü Olun siz gücünüzü kaybetmişsiniz ve Eminim Anneniz de bu durumunuza ne çok üzülüyordur varmı onu üzmeye hakkınız soruyorum size anayada günah durmadan evde yeni işler icatlar sorunlar yaratan bir kızınız olsa ne yapardınız soruyorum hayata bak sadece kendinizi düşünmeyin ne olur oyüzden Çare sizde anahtarda sizde hayatı Kaçırmayın Yakalyın ve Avucunuza alın...
eden bulur. diye bir söz var biliyorumusun?
eden bulur. diye bir söz var biliyorumusun?