İzinleri müdürlük onaylıyor. Müdürlük sıkıntı çıkarmıyor. Ben nezaket icabı arkadaşlara önceden bilgi vermek istedim. Ama olay nezaketten çıkıp çok farklı boyutlara gittiHaklısınız, sabretmişsiniz bile ama hoş değil yine de herkesin duyacağı bir tartışmanın içinde olmak.
İzinleri ki onaylıyor sizde?
Bu kadar yüz göz olduktan sonra kimsenin gönlünü yapmanıza gerek yok artık.
Umrunuzda olmasın.TUS'u kazanamazsanız ceplerinden çıkarıp size para mı verecek hepsi? Bir sonra ki sene yerinize onlar mı girecek? Siz hasta bakarken yoğun olmayan yer kışın da olmayıversin, arada bencillik iyidir duymayın, işinize bakın sizYa inanın izne ayrıldığı dönem mahallede ishal salgını vardı 70 hastanın altına düşmedim. Ama zaten aile hekimliği gerçekten zor bir iş değil. Neticede açık kalp ameliyatı yapmıyoruz. Bu kadar abartılacak büyütülecek bir durum yok. 100 hastada baksam ben o kadar abarttıkları gibi yorulmuyorum tabi kafam şişiyo biraz ama abartılıcak bir durum yok
Yönetici birim müdürlük. O da herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorBir kurumda isteyen istediği şekilde izin kullanabilir ,her izne çıkan kompanse ediliyor zaten ama mecburi ama gönüllü bir şekilde iş yürüyor
Ancak kurumdaki yönetici iznini iptal etme hakkını kullanabilir onun dışında aynı statüdeki insanların bir şey söylemeye hakkı yok diye düşünüyorum
Yönetici birim müdürlük. O da herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor
Aynen aşağılamak küçümsemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama ben hastaya dokunmadan yüzüne bakıp amoklavin parol yazan bir hekim olmak istemiyorum. Üzülerek söylüyorum kendi meslektaşlarım ama aile hekimlerinin bir çoğu böyle. Ve ben böyle olmak istemiyorumUmrunuzda olmasın.TUS'u kazanamazsanız ceplerinden çıkarıp size para mı verecek hepsi? Bir sonra ki sene yerinize onlar mı girecek? Siz hasta bakarken yoğun olmayan yer kışın da olmayıversin, arada bencillik iyidir duymayın, işinize bakın siz
Yanlış bir tanımlama kullandım düzeltiym hemen. Uyardığınız için teşekkürlerBir de konu dışı ama çingene gibi tabiri hoş olmamış kavga yapmayı bir halkın özelliği gibi aksettirilmesi doğru değil diye düşünüyorum
Değil aslında doktorluk hakkını vererek yapılırsa çok güzel bir meslek. Ama bazı doktor arkadaşlarımız maalesef çok sıkıntılı.Merakımdan soruyorum doktorluk hep böyle sıkıntılı sorunlu bir meslek mi?
Ayrıca seni haklı buldum arkadaşım, edep hiçbir şekilde bozulmaz diye düşünmem kim hangi dilden anlıyorsa. Nazik olmayıver biraz bencil ol ezdirme kendini.
İşte seviye biraz düştü. Kendimin bu duruma düşmesine izin vermiş olmak canımı sıktıBöyle bir hakkın varsa ve kullanmanda yasal olarak engel yoksa kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Seni kayırırlar, yasal olmayan izin kullandırırlar o zaman sesleri çıkar. Kendini kötü hissetme.
Öyle iyi doktorlar var ki.. Ses tellerimi kurtaran doktorum vefat etti. Dönemin en iyi çocuk doktoruydu. Kanser hastası çocuklarla ilgilenmesine rağmen aciliyetten benim ameliyatımı yapmıştı, kimseye bırakmamış kistler ses tellerimi sarmış riske atmamış. Allah yattığı yeri nurlarla donatsın, Allah günahlarını affetsin diye hep dua ederim. Yine aklıma geldi.Değil aslında doktorluk hakkını vererek yapılırsa çok güzel bir meslek. Ama bazı doktor arkadaşlarımız maalesef çok sıkıntılı.
Bazen insanların anladığı seviyeye inmen gerekir. Çünkü başka türlüsünden anlamazlar. Başın dik olsun. Bundan sonra da muhatap olma, duyma, görme ve bildiğin yoldan ilerle.İşte seviye biraz düştü. Kendimin bu duruma düşmesine izin vermiş olmak canımı sıktı
İşte budur hekimlik. Bir amoklavin bir parol yazmayla olmuyo. Burdaki doktor arkadaşlarım varsa kusura bakmasınlar ama hakkını veremediğin işi yapmaÖyle iyi doktorlar var ki.. Ses tellerimi kurtaran doktorum vefat etti. Dönemin en iyi çocuk doktoruydu. Kanser hastası çocuklarla ilgilenmesine rağmen aciliyetten benim ameliyatımı yapmıştı, kimseye bırakmamış kistler ses tellerimi sarmış riske atmamış. Allah yattığı yeri nurlarla donatsın, Allah günahlarını affetsin diye hep dua ederim. Yine aklıma geldi.
Çok haklısınız. Bunu kendine dedirtmemeli bir doktor. Karşındaki hasta, yaşlı, çocuk..Sizi bilememde olan hastalara oluyor
Aranızda çıkan problemler hastalara yansıyor
İlaç yazdırmaya gidiyorum hekim yok başkası yazsın diyorum hastaları bitince diyor yazanda bir karış surat arkadaş mecburmuyum ben bu muameleye
Topu topu yazacağı bir ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?