Ben niye edebimi bozdum ki offfff

İzinleri müdürlük onaylıyor. Müdürlük sıkıntı çıkarmıyor. Ben nezaket icabı arkadaşlara önceden bilgi vermek istedim. Ama olay nezaketten çıkıp çok farklı boyutlara gitti

Umrunuzda olmasın.TUS'u kazanamazsanız ceplerinden çıkarıp size para mı verecek hepsi? Bir sonra ki sene yerinize onlar mı girecek? Siz hasta bakarken yoğun olmayan yer kışın da olmayıversin, arada bencillik iyidir duymayın, işinize bakın siz

Yönetici birim müdürlük. O da herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor

Aynen aşağılamak küçümsemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama ben hastaya dokunmadan yüzüne bakıp amoklavin parol yazan bir hekim olmak istemiyorum. Üzülerek söylüyorum kendi meslektaşlarım ama aile hekimlerinin bir çoğu böyle. Ve ben böyle olmak istemiyorum

Sizin hayatınız,sizin seçimleriniz onlara ne ki.
Siz insanlık edip haber vermek istemişsiniz,aşağılamalarına gerek yoktu.Olabilir bazen insan kendini kaybeder ses tonunu falan umursamaz duyan duymuştur artık,siz önünüze bakın.Fazla muhattap olmayın.

Merakımdan soruyorum doktorluk hep böyle sıkıntılı sorunlu bir meslek mi?
Ayrıca seni haklı buldum arkadaşım, edep hiçbir şekilde bozulmaz diye düşünmem kim hangi dilden anlıyorsa. Nazik olmayıver biraz bencil ol ezdirme kendini.

Aynı iş ortamında çalıştığım dört kişiyle tüm meslektaşlarımın şahit olduğu şekilde tartışmıştım, herkes şok herkes iptal. Kimse benden oyle bir şey beklemiyordu umrumda da olmadi. Sizin de olmasın nezaket hak edene gösterilir, üslubu üslup belirler. Minnet edilecek durum yokken sizi minnet altına sokmaya çalışıp üzerine bir de bir ton laf etmişler. Üzülmeyin hiç, bundan sonra ölçülü şekilde davranırlar size

Saygısızlık etmişler karşılığını vermişsiniz. Abartılacak bir durum yok. Adabı bozan oymuş. Farklı tepki de verilebilirdi ama her zaman o kadar kontrollü olmak mümkün olmuyor. İnsanız sonuçta. canınızı sıkmaya değmez bunun için.

Böyle bir hakkın varsa ve kullanmanda yasal olarak engel yoksa kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Seni kayırırlar, yasal olmayan izin kullandırırlar o zaman sesleri çıkar. Kendini kötü hissetme.

Değil aslında doktorluk hakkını vererek yapılırsa çok güzel bir meslek. Ama bazı doktor arkadaşlarımız maalesef çok sıkıntılı.

Böyle bir hakkın varsa ve kullanmanda yasal olarak engel yoksa kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Seni kayırırlar, yasal olmayan izin kullandırırlar o zaman sesleri çıkar. Kendini kötü hissetme.
İşte seviye biraz düştü. Kendimin bu duruma düşmesine izin vermiş olmak canımı sıktı

Sizi bilememde olan hastalara oluyor
Aranızda çıkan problemler hastalara yansıyor
İlaç yazdırmaya gidiyorum hekim yok başkası yazsın diyorum hastaları bitince diyor yazanda bir karış surat arkadaş mecburmuyum ben bu muameleye
Topu topu yazacağı bir ilaç

Değil aslında doktorluk hakkını vererek yapılırsa çok güzel bir meslek. Ama bazı doktor arkadaşlarımız maalesef çok sıkıntılı.
Öyle iyi doktorlar var ki.. Ses tellerimi kurtaran doktorum vefat etti. Dönemin en iyi çocuk doktoruydu. Kanser hastası çocuklarla ilgilenmesine rağmen aciliyetten benim ameliyatımı yapmıştı, kimseye bırakmamış kistler ses tellerimi sarmış riske atmamış. Allah yattığı yeri nurlarla donatsın, Allah günahlarını affetsin diye hep dua ederim. Yine aklıma geldi.

Odada ne söylediğinize göre değişse de size bir haksızlık yapılmış. Yasal hakkınız varsa kimsenin onayını almaya ihtiyacınız yok. Tabi iş ortamında bazen yasal koşullar değil birebir ilişkiler daha önemli olabiliyor. Whatsapp gurubunda terbiyesizlik yapıldıysa haklısınız. Yani odada söylediklerinize bağlı olarak haklıyken haksız duruma da düşmüş olabilirsiniz. Ama bir anlık kızgınlıkla yapılan birşey karakterinizi belirlemez sizi tanıyan tanıyordur. Kimler ne terbiyesizlikler yapıyor bu kadar üzülmeyin

İşte seviye biraz düştü. Kendimin bu duruma düşmesine izin vermiş olmak canımı sıktı
Bazen insanların anladığı seviyeye inmen gerekir. Çünkü başka türlüsünden anlamazlar. Başın dik olsun. Bundan sonra da muhatap olma, duyma, görme ve bildiğin yoldan ilerle.

İşte budur hekimlik. Bir amoklavin bir parol yazmayla olmuyo. Burdaki doktor arkadaşlarım varsa kusura bakmasınlar ama hakkını veremediğin işi yapma

Çok haklısınız. Bunu kendine dedirtmemeli bir doktor. Karşındaki hasta, yaşlı, çocuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…