Ben niye edebimi bozdum ki offfff

ben sizi haksız bulmadım. bence normal davranmışsınız. valla yazı kışı yok ne zaman hastaneye gitsem tıklım tıklım.
ve onlar seçimlerini yapmışlar başndan. aynı şeyi ben yaşadım. ramazan bayramında resmen tek başıma çalıştım. taaa kurban bayramını ayarlayıp. herkes tamam kurban bayramında da sen izin kullan dedi. neyse kurban bayramı gelince işler değişti. ben de sizin gibi küçük münakaşa yaparak hakkım olanı aldım. uyanıklık yapmasalarmış.

Siz nasıl birbirimizin yerine imza atıyorsunuz bu zaten yasal değil. ..birbirinizi yasadışı kayiriyorsunuz sonra da aynı karşılığı almıyorum deyip esip gurluyorsunuz. ..tus a hazırlanmak gerekçeli sebep olamaz buna. ..BİRİ YOK OLDUĞU HALDE VARMIŞ GİBİ YAPARAK DEVLETİ KANDIRIP, GÜNDE 90 HASTA BAKMAK ZORUNDA !! KALARAK DA HALKIN HAKKINDAN YIYORSUNUZ. ..bunu bir de mugayyir bir is yapmış gibi anlatiyorsunuz...Derhal denetimden gecmelisiniz .

Iyide bu kiz onlar yokken baktiysa pasa pasa bakacaklar o zaman.. bu isler sirayla degilmiydi?

Iyide bu kiz onlar yokken baktiysa pasa pasa bakacaklar o zaman.. bu isler sirayla degilmiydi?
Ben de onu demek istedim işte. Onlar baktırmis, sıra kendilerine gelince yan çiziyorlar. Bir de tusa girip girmeme kıskançlığı olduğunu düşünüyorum.
Bakmazlar da olacakları yazdım ben. Amaçları böyle bir duruma sebep olup arkadaşın hastalarını kapmaya çalışmak da olabilir. . açık seçik küfür etmediysen ayaklarına diline sağlık arkadaşım. Kadın diye üste çıkma çalışmaları bunlar..

bence iyi yaptınız kendinizi suçlamayın.

Şimdi ben 10 yıldan hekim olduğum için onların izni 30 günken benimki 20 gün. Onların daha 10 gün fazladan hakları var. Tamam deme zorunlulukları tabiki yok. Ama benim de yasal olan bir hakkım var

keşke hiç muhatap olmadan yasal hakkını kullansaydın ,

Hiyerarşik yapıyı pek bilmiyorum. Yani TUS'u kazanırsanız bir uzmanlık alanınız olacak. Şu şekilde pratisyen hekimsiniz değil mi?

Bu varsayımla yorum yapayım.
Sizi kıskanıyor olabilirler. Yani sizin kazanıp uzman olma ihtimalinizi kıskanmış olabilirler.

Dilerim kazanırsınız.

Off bilmiyorsun sırf doktor adını gördün diye aklına geleni sallıyorsun
Bir de büyük harflerle
Komik duruma düşüyorsun ama
Bahsettiği imza vekalet imzası
İzne çıkarken arkadaşına vekalet veriyor
Bundan sonra bilmediğin konularda ahkam kesme
Kıskançlık kokusu geliyor,klasik doktor düşmanı atarı

Son düzenleme:
Arkadaşım 27 yaşıma kadar hep insanlara yardimci olmaya çalışıp çoğu zaman odun verdim fedakarlık ettim allah rizasi dedim gocunmadim. Ama en son yaşadığım olay yeter artık dedirtti.iyilik yapıp ardimdan kuyumu kazıp insanları bana cephe aldirip çirkinlik yapan aşağılık bir kadından sonra şunu öğrendim ki birdaha kimseye iyilik etmem düşünceli davranmam. Onalrin hastasına bakarak hem izin yaptılar hem maaşları kesilmedi ve sana yardimci olmadıkları gibi birde laf ettikleri için bu sana milat olsun .duygularını kenara bırak ve şimdiden boş vakitlerinde hazirlanmaya başla 10 20 neyse iznini al inşallah kazan sınavı da istediğin branşta. Bazen hanımefendilik ise yaramıyor boşver takma olaya kimseyle muhattap olma .insan insana muhtaç olabilir üstünde durma olayın ama temkinli ol artık hayatın boyunca gerektiği kadar fedakarlık yap kendinden ödün vererek değil ..sıkma güzel canını kendin herseyden degerlisin olan olmuş gül gec

Sizin yasal olan bı hakkınız var
Siz yasal olan hakkınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz onlar nasıl kullandiysa
sizinde kullanma hakkınız var

Hastaya bakmam ne demek ne için doktor olmuşlar onlar ...onlar izin kullanırken iyide sizin izin zamanı niye sorun oluyormuş

Haklısınız

Tek hataniz münakaşa etmek olmuş onlara açıklama yapmak zorunda bile değilsiniz ki yasal hakkınızı kullanırken
İsterse bakmasınlar keyifleri bilir bence siz o izninizi kullanın hiç birşey yokmuş gibi davranın

Siz 30 gun izin yapsaniz bakmak zorunda degiller mi? Hastalar ortada kalacak degil ya. Bende ayni tepkiyi verirdim, uzulmeyin. Her yerde olur boyle seyler.

Başlığı değiştirmedim. Mahalle ismi de vermemiştim ama

Siz tamamen yanlış anlamışsınız. Aile hekimliği yönetmeliğinde izne ayrılan hekimin yerine bakılacağına dair imza atılması kuralı vardır.

O imza yoklama imzası değil. Aile hekimleri ve hemşireler yerlerine vekil bırakmadan izin/rapor kullanamazlar. Kullanırlar ise maaşlarından kesinti yapılır. Kesinti olmaması için izin/rapor alan kişinin yerine bakacağına dair dilekçeye imza atılır ve toplum sağlığı merkezine sunulur. Öyle kayırma vs yok yani

izin sizin hakkınız sonuçta siz olmayınca biri bakacak mecbur ha siz imza atmayın maaşımdan kesilsin de demişsiniz
onların ki tahrik ve zorlama boşverin sessiz sakin görünce de tepenize binen çok olur belki daha sakin konuşabilirdiniz ama olan da olmuş bundan sonra daha sakin olmaya çalışın

sen neden utanıyorsun onlar utansın

Aynen ben sonradan başladım onlar iki yıldır burdalar. Birazda uyum sağlamak adına bazı şeylere sessiz kaldım. Sanırım ondan oldu.

Al iznini isteyen bakar istemeyen bakmaz sen bakmayinca tsm illaki yerine birini gorevlendirecek ama bundan sonra da onlari hic bi hastasini kabul etme. Mobil günlerinde dahi bakma.

Bence siz haklısınız, artık olan olmuş üstüne düşmeyin konunun.Yasal olan izin hakkınızı idare ile konuşup halledin madem bu tür arkadaşlık var hiç danışmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…