Ben niye edebimi bozdum ki offfff

1 olarak siz bayansınız o erkek keşke tartışmadan anlatabilseydi derdini,
2. siz keşke kimseyle muhabbete girmeden baş hekiminizle konuşşsaydınız. Bu tarz şeyler insanın huzurunu bozar. Umarım sorun çözülür..

yasal hakkınızı nıye danışıyorsunuz? kim bakarsa baksın sizene siz hakıınızı alın çıkın

Buna takılmayın bile
İnsanız çok stresli bir meslek yapıyoruz
Patlamak hakkınız
Ben cerrahi branştayım
Gözüm döndüğü anlar o stresle hele ki acil ameliyat alıyorsam ve benim paniğim gösterilmiyorsa
Ciddi anlamda yıkıyorum ortalığı
Bazen diş göstermezseniz insanlar anlamıyor
Çok denedim bu ülkede kibarlıkla bazı sorunlar çözülmüyor
Hatta ilk başlarda hatalara kızmak için kendimi zorlamışmışlığım bile var
Bu şekilde bilerek kötü niyet varsa zaten patlamasanız garip olurdu

Benim bildiğim senelik izin bir sonraki seneye devredilemiyor. İşletmenin insiyatifine kalmış bir şey..
Siz neden onları karıştırdınız ki? Amirinize söyleyip zamanı gelince kullanın..

Teşekkür ederim hocam kendimi çok suçluyodum neden patladım diye. Ama dediğiniz gibi sessiz kalıp görmeyim duymayım deyince de tepenize çıkıyolar. Benim yasal hakkım iznim. İstediğim gibi kullanabilirim. Nezaketen söyledim bu seferde kendilerini benim amirim zannettiler. Ben abartmış olsamda hadlerini bildirdim. Nezaket filan yok artık iyi niyette yok onlara. Yasal hakkım neyse o. Gerekirse raporda alırım tus öncesi çünkü bunu hakettiler

Ki siz cerrahi bir branştasınız. Biz aile hekimiyiz. O kadar abartılacak bir yorgunluk da yok ortada. Aile hekimlerini küçümsemiyorum bende asm hekimiyim ama nihayetinde açık kalp ameliyatı da yapmıyoruz. Bunların ki düpedüz şımarıklık ya. Şimdi sizin yazdıklarınızı da okuyunca tekrar düşündüm hakikaten haketmiş bende hakkını vermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…