Evet bana yazıldı. Yerime bakmaya mecbur değilsiniz maaşımdan kesilsin dedim dün ama müdürlük birinden birini görevlendiricek. Bu yüzden itiraz ettilerÇingene tabiri yanlış.
Evet cok edepsizlik etmissiniz. Mecbur değil yerinize bakmaya, sizde mecbur değildiniz.
Olan olmuş artık . Sakince konuşup düzeltirsiniz.
Duzenleme.Aşağılayıcı mesajları size mi yazmış direk şahsınıza?
Şimdi ben 10 yıldan hekim olduğum için onların izni 30 günken benimki 20 gün. Onların daha 10 gün fazladan hakları var. Tamam deme zorunlulukları tabiki yok. Ama benim de yasal olan bir hakkım varArkadaşlarınızı haklı buldum, siz de 20 gün kullanın. Sırf onlar tus'a çalışmıyor diye sizin 30 gününüze tamam demek zorunda değiller.
Mecbur kısmına gelince imza atmaya mecbur değiller. Ama benim yasal olan bir izin hakkım var. İmza atmazlarsa maaştan kesiliyo ki kesilsin hiç problem değil. Buna rağmen hala zıtlaşmaları çok canımı sıktıÇingene tabiri yanlış.
Evet cok edepsizlik etmissiniz. Mecbur değil yerinize bakmaya, sizde mecbur değildiniz.
Olan olmuş artık . Sakince konuşup düzeltirsiniz.
Duzenleme.Aşağılayıcı mesajları size mi yazmış direk şahsınıza?
Aşağılayıcı mesajlar noktasında haklısınız ancak benim asıl takıldığım nokta 30 gün izin bir kerede nasıl kullanılır ,biz 10gunu zor alıyoruz .
Ya inanın izne ayrıldığı dönem mahallede ishal salgını vardı 70 hastanın altına düşmedim. Ama zaten aile hekimliği gerçekten zor bir iş değil. Neticede açık kalp ameliyatı yapmıyoruz. Bu kadar abartılacak büyütülecek bir durum yok. 100 hastada baksam ben o kadar abarttıkları gibi yorulmuyorum tabi kafam şişiyo biraz ama abartılıcak bir durum yokEdep bozmak kullanılan kelimelerinize bağlı. Benim yüzüme konuşmaya cesareti olmayan insana gider ben de hesap sorardım, bir sıkıntı mı var diye?
Ayrıca kışın çok hasta oluyor, izin kullanımı yasaktır diye bir ibare yoksa bence bu konuda abartılacak bir şey yok. Siz bakıp idare edebildiyseniz onlar da edebilir. Üstelik doktor eksiği varsa zaten devletin bunu gidermesi lazım her şeyden ziyade, yani bir doktorun eksikliği bile komple al aşağı ediyorsa işleyişi bence çalıştığınız yerin yetkililerini bilgilendirip eksikliği belirtin
Biz de kullanabiliyoruz sıkıntı olmuyo ama ben blok değil aralıklı kullanıcaktım. Bir hafta çalışıp iki hafta izin gibi.Bende bir defada 30 gün izin kullanabiliyorum kurum ile alakali olabilir
Bencillikten başka mahsuru yok maalesef onlar için. Ama ben edep ççzgimi aştım kontrol edemedim kendimi. Buna çok üzülüyorumYillik izin hakkinizi istediginiz gibi kullanabilirsiniz bunun icin mesai arkadaslarinizin sizi elestirme hakki yok.
Tabi kendinizi savunurken cizginizi bozmasaniz daha iyi olurdu ama herkesin bir patlama noktasi var.
Bu arada eşim ozel sektorde, 3 haftayi ust uste alip bayramla da birlestirip 1 ay izin yaptigi oluyor. Isler bir sekilde yürüdüğü surece ne mahsuru olabilir ki bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?