Anladım. Bosverin olan olmuş, fevri davranmayin hic muhatap olmaya değmez o halde, gormemezlikten gelin.Mecbur kısmına gelince imza atmaya mecbur değiller. Ama benim yasal olan bir izin hakkım var. İmza atmazlarsa maaştan kesiliyo ki kesilsin hiç problem değil. Buna rağmen hala zıtlaşmaları çok canımı sıktı
merhabalar aynısı benim de başıma geldi arkadasa tüp bebek tedavisi için gitmem izine ayrıca dedim.oda bana yok benim eşimin kuzenin dugunu var ben gitcem sen eylülde git bula bula ağustos u buldun dedi.izin alamayayim diye elinden geleni yaptı.şimdi Çok şükür tüp bebek tuttu ve o arkadaş arayıp hayırlı olsun bile diyemedi yüzsuz çok piyasada sizinki biraz hararetli olmuş ama sıkmayin canınızı siz uzuleceginize onlar uzulsunİşyerinde bugün hiç hoşlanmadığım bir duruma düşürdüm kendimi. Arkadaşlarım nolur objektif yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdi benim Yıllık iznim 20 gün. 10 günü kullandım. 10 günümü de seneye devredip gelecek sene eklenecek olan 20 günle beraber toplam 30 gün kullanmak istedim. Şubat TUSundan önce iznimi kullanıp ders çalışmayı planladım. Mesai arkadaşlarım 20 gün izin kullandılar ben yerlerine imza atıp hastalarına baktım. Onlar TUSa hazırlanmıyolar. Ben de dün "arkadaşlar 5 ay öncesinden söylüyorum. Ben izinlerimi ocak-şubat dönemi kullanıcam bilginiz olsun" dedim.
Doktor arkadaşlardan ikisi vay efendim kış dönemi çok hasta oluyomuş da bakamazlarmış yerimede birsürü söylendiler. Bende tamam bakmayın maaşımdan ücreti kesilsin size eklensin dedim. Bizde, yerine bakmak için imza atılmayınca maaşın bir kısmı kesilip bakan kişiye veriliyo. Yok efendim öyle de olmazmış. Ya iyide arkadaşlar ben sizin yerinize paşa paşa baktım. Günde 90 hastayı gördüğüm zamanlar oldu. Dün sinirim bozuldu münakaşa etmedim odama geçip tüm öğle arası ağladım.
Bugün aile sağlığu merkezinin watsap grubundan itici aşağılayıcı mesajlar görünce dayanamayıp mesajı yazan arkadaşın odasına gittim. Senin benimle ne derdin var dedim. Sesler yükseldi. O bana ben ona bağırdım. Hastalar duydu hemşire hanımlar duydu rezalet yani. Şimdi kendime çok kızıyorum. Neden edebimi adabımı bozdum. Neden adamın odasına baskın yapar gibi gittim. Öfkeme neden hakim olamadım.
Kızlar, arkadaşlarım sizce ben çok mu kötü bişey yaptım. Haklıyken haksız oldum tamam ama edepsiz gibi mi davranmış oldum. Kendimden hastalardan hemşirelerden ve diğer doktor arkadaşlarımdan çok utanıyorum. Nolur bişey deyin
Teşekkür ederim. Bebeğiniz hayırlı olsun buarada sağlıkla kucağınıza alın inşallahmerhabalar aynısı benim de başıma geldi arkadasa tüp bebek tedavisi için gitmem izine ayrıca dedim.oda bana yok benim eşimin kuzenin dugunu var ben gitcem sen eylülde git bula bula ağustos u buldun dedi.izin alamayayim diye elinden geleni yaptı.şimdi Çok şükür tüp bebek tuttu ve o arkadaş arayıp hayırlı olsun bile diyemedi yüzsuz çok piyasada sizinki biraz hararetli olmuş ama sıkmayin canınızı siz uzuleceginize onlar uzulsun
Haksizliga ugramişsin o yuzden soğuk kanlida davranamamissin bundan sonra ne yapacagin onemli eger cok pisman ve uzgun durursan tepene cikarlar o yüzden hakkini savunmaya devam et ama bu sefer kendine hakim ol sakince halletmeye calisİşyerinde bugün hiç hoşlanmadığım bir duruma düşürdüm kendimi. Arkadaşlarım nolur objektif yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdi benim Yıllık iznim 20 gün. 10 günü kullandım. 10 günümü de seneye devredip gelecek sene eklenecek olan 20 günle beraber toplam 30 gün kullanmak istedim. Şubat TUSundan önce iznimi kullanıp ders çalışmayı planladım. Mesai arkadaşlarım 20 gün izin kullandılar ben yerlerine imza atıp hastalarına baktım. Onlar TUSa hazırlanmıyolar. Ben de dün "arkadaşlar 5 ay öncesinden söylüyorum. Ben izinlerimi ocak-şubat dönemi kullanıcam bilginiz olsun" dedim.
Doktor arkadaşlardan ikisi vay efendim kış dönemi çok hasta oluyomuş da bakamazlarmış yerimede birsürü söylendiler. Bende tamam bakmayın maaşımdan ücreti kesilsin size eklensin dedim. Bizde, yerine bakmak için imza atılmayınca maaşın bir kısmı kesilip bakan kişiye veriliyo. Yok efendim öyle de olmazmış. Ya iyide arkadaşlar ben sizin yerinize paşa paşa baktım. Günde 90 hastayı gördüğüm zamanlar oldu. Dün sinirim bozuldu münakaşa etmedim odama geçip tüm öğle arası ağladım.
Bugün aile sağlığu merkezinin watsap grubundan itici aşağılayıcı mesajlar görünce dayanamayıp mesajı yazan arkadaşın odasına gittim. Senin benimle ne derdin var dedim. Sesler yükseldi. O bana ben ona bağırdım. Hastalar duydu hemşire hanımlar duydu rezalet yani. Şimdi kendime çok kızıyorum. Neden edebimi adabımı bozdum. Neden adamın odasına baskın yapar gibi gittim. Öfkeme neden hakim olamadım.
Kızlar, arkadaşlarım sizce ben çok mu kötü bişey yaptım. Haklıyken haksız oldum tamam ama edepsiz gibi mi davranmış oldum. Kendimden hastalardan hemşirelerden ve diğer doktor arkadaşlarımdan çok utanıyorum. Nolur bişey deyin
Benim tek bir isteğim var çok iyi bir hekim olmak..eskiler eskide kaldıEski konularına baktım ağlattın beni ya.
Doğru diyorsun. Ben saçmaladım evet özür dilerim TUS için dua edicem sanaBenim tek bir isteğim var çok iyi bir hekim olmak..eskiler eskide kaldı
Tahrik altında gayet doğal bir tepki vermişsiniz ama ben sizin yerinizde olsam gruptan çıkardım sadece. Ayrıca siz başkasının yerine kara kaşı gözü için bakmıyorsunuz o da sizin yerinize bakar diye bakıyorsunuz. O yüzden bu beklentiye girmeniz gayet doğal. Siz izninizi alın sorunu onlar çözsün.Şimdi ben 10 yıldan hekim olduğum için onların izni 30 günken benimki 20 gün. Onların daha 10 gün fazladan hakları var. Tamam deme zorunlulukları tabiki yok. Ama benim de yasal olan bir hakkım var
Çok teşekkür ederim♥♥♥Doğru diyorsun. Ben saçmaladım evet özür dilerim TUS için dua edicem sana
Tsm başkanımız mükemmel iyi kalpli bir insandır. Bebeklerimi kaybettiğimde hastanede bizzat elimi tutmuştur. Daha önce tsm hekimiydim. Hemşire hanımlarlada diğer doktor arkadaşlarımla da çok iyi bir iletişimim ve paylaşımım vardı. Burası gibi küçük hesapların peşine düşmezdikEn sakin insanın izzeti nefsine saldırılsa o da öfkelenir ve savunmaya geçer. Size olan bu.
Onların mesajları edepsizlik değil de sizinki mi edepsizlik?
Elbette keşke olmasaydı ama olmuş bir kere ah vah etmek faydasız.
Bizde 30 gün izni bir seferde vermezler. Amiriniz ne tatlıymış
Doktor hanımın yerine bakmak zorundalar. Biz ASM lerde grup oluyoruz. İzin, hastalık, erken çıkma, geç gelme için. Baştan kabul edildiyse bakmak zorunda. Yeri geliyor çocuk hastalanıyor, yeri geliyor cenazemiz oluyor. Son dakika arıyoruz mecburen. Arkadaşım rapor aldı operasyon geçirdi ki asmde en yoğun nüfus onundur, 15 gün baktım yerine. Karşılık beklemeden. Şimdi ASM ortamını bilmeyenler diğer doktorları haklı bulmuşlar. Ben inanıyorum ki o işgüzar doktor beyler ara ara banka ya da erken cikma durumunda da hep size bıraktılar hastalarını. Aynı durumu benim doktorum da yaşadi. Kızına bakıcı bulamadı, izin aldı ama kadın yokken hastaları rezil ettiler.Çingene tabiri yanlış.
Evet cok edepsizlik etmissiniz. Mecbur değil yerinize bakmaya, sizde mecbur değildiniz.
Olan olmuş artık . Sakince konuşup düzeltirsiniz.
Duzenleme.Aşağılayıcı mesajları size mi yazmış direk şahsınıza?
ASM yerine doktor görevlendirmez ise hastalara da bakmama hakları var. ASM savaş alanına döner, doktor hanımın hizmet alamayan hastaları kayitlarini diğer doktorlara alır. Nüfusu düşer, dolayısıyla maaşı. Olmayan doktorun hastalarını kayıt etmek de ayrı bir terbiyesizlik tabii ki.Sen kimden izin alincaksa ona git bos ver herkesi.. onden izin alirsan daha dogru olur aslinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?