Ben niye edebimi bozdum ki offfff

İyide canım onlar tusa hazırlanmıyormuş,senin böyle bir durumun var.Nolur idare etseler.Kaldıki yıllık iznini kullanıyorsun.Bu zaten senin yasal hakkın.Hiç üzme kendini.Onlar hatalı.Sende planladığın gibi iznini kullanacaksın elbette.

Anladım. Bosverin olan olmuş, fevri davranmayin hic muhatap olmaya değmez o halde, gormemezlikten gelin.

Benzer bir durumu ben de yaşadım yakın zamanda.
Whatsapp grubunda atarlanan, ağzına geleni beyin süzgecinden geçirmeden yazıya döken üç beş hadsiz damarıma öyle bastı ki.
Ben kendimi o an olduğu kadar başka bi an bu kadar sinirlenmiş görmedim inan.

Yüzleştiğinde de yazdığını inkar etmiyorlar mı
Yahu oraya masraf hanım demişsin çene ishali olmuşsun.
Hala nasıl ben size demedim diyebiliyorsun?
Hiç mi yüz yok bu insanlarda gerçekten anlamıyorum.

Ben de senin gibi boşa laf anlatmaya çalıştığıma
Giden enerjime yanıyorum.
Kendime saygımı kaybettirdiler.

İçimi dökesim varmış kısmet senin konuya oldu

merhabalar aynısı benim de başıma geldi arkadasa tüp bebek tedavisi için gitmem izine ayrıca dedim.oda bana yok benim eşimin kuzenin dugunu var ben gitcem sen eylülde git bula bula ağustos u buldun dedi.izin alamayayim diye elinden geleni yaptı.şimdi Çok şükür tüp bebek tuttu ve o arkadaş arayıp hayırlı olsun bile diyemedi yüzsuz çok piyasada sizinki biraz hararetli olmuş ama sıkmayin canınızı siz uzuleceginize onlar uzulsun

Teşekkür ederim. Bebeğiniz hayırlı olsun buarada sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Sen kimden izin alincaksa ona git bos ver herkesi.. onden izin alirsan daha dogru olur aslinda..

Onlara neymiş anlamadim izin alir gibi neden soyluyosun. Ben gidiyorum de iznini yazdir git. Amirin mi onlar kim oluyo? Cok ayip meslektas boyle yapmamali haketmisler resmen.

Haksizliga ugramişsin o yuzden soğuk kanlida davranamamissin bundan sonra ne yapacagin onemli eger cok pisman ve uzgun durursan tepene cikarlar o yüzden hakkini savunmaya devam et ama bu sefer kendine hakim ol sakince halletmeye calis

Aşagilayici mesajlar la sizi tahrik etmişler. Kocaman insanlarsiniz karşiniza gecip arkadasim duydum ki izin hakkini devredip bir arada kullanacakmişsin ama ben bu durumu kabul edemem yogunluk olacak ilgilenemem deseydi. Sizde aciklamanizi yapar karsilikli bir sekilde anlasirdiniz.

İletisim bozuklugu olmus cocukca davranilmiş. Uzmeyin kendinizi tecrube oldu size de

Şimdi ben 10 yıldan hekim olduğum için onların izni 30 günken benimki 20 gün. Onların daha 10 gün fazladan hakları var. Tamam deme zorunlulukları tabiki yok. Ama benim de yasal olan bir hakkım var
Tahrik altında gayet doğal bir tepki vermişsiniz ama ben sizin yerinizde olsam gruptan çıkardım sadece. Ayrıca siz başkasının yerine kara kaşı gözü için bakmıyorsunuz o da sizin yerinize bakar diye bakıyorsunuz. O yüzden bu beklentiye girmeniz gayet doğal. Siz izninizi alın sorunu onlar çözsün.

Asm işleyişini bilmeyenin sana hak vermesi pek olası değil , kesinlikle haklısın. Her izin öncesi Yok uzun zaman aralığı izin alma Yok ayın başı alma Yok ayın sonu alma Yok izin dönüşü ben de izne ayrılacam vs muhabbetlerinden bana da nefret geldi!!! Hakkım olan izni kullanmak için kelalaka insanların ağızlarını çekmek kadar iğrenç bişey yok.

benim de şubatta Doğum olacak kısmetse bu senenin 10 gününü seneye atma planlarım var ama bakarlarsa baksınlar bakmazlarsa da ne kesiliyorsa kesilsin. Umrumda değil artık , ben bu sene gık demeden bakıyorum seneye bana yok diyeni direk Allah'a havale ederim.

Sen geri adım atma , ne baktıysan karşılığını istiyorsun , Yok bakmazlarsa da boz anlaşmayı , o ki senden kesilecek bari milletin işini yapmamış olursun bundan sonra. Kimle anlaşırlarsa anlaşsınlar

En sakin insanın izzeti nefsine saldırılsa o da öfkelenir ve savunmaya geçer. Size olan bu.
Onların mesajları edepsizlik değil de sizinki mi edepsizlik?
Elbette keşke olmasaydı ama olmuş bir kere ah vah etmek faydasız.
Bizde 30 gün izni bir seferde vermezler. Amiriniz ne tatlıymış

Tsm başkanımız mükemmel iyi kalpli bir insandır. Bebeklerimi kaybettiğimde hastanede bizzat elimi tutmuştur. Daha önce tsm hekimiydim. Hemşire hanımlarlada diğer doktor arkadaşlarımla da çok iyi bir iletişimim ve paylaşımım vardı. Burası gibi küçük hesapların peşine düşmezdik

Doktor hanımın yerine bakmak zorundalar. Biz ASM lerde grup oluyoruz. İzin, hastalık, erken çıkma, geç gelme için. Baştan kabul edildiyse bakmak zorunda. Yeri geliyor çocuk hastalanıyor, yeri geliyor cenazemiz oluyor. Son dakika arıyoruz mecburen. Arkadaşım rapor aldı operasyon geçirdi ki asmde en yoğun nüfus onundur, 15 gün baktım yerine. Karşılık beklemeden. Şimdi ASM ortamını bilmeyenler diğer doktorları haklı bulmuşlar. Ben inanıyorum ki o işgüzar doktor beyler ara ara banka ya da erken cikma durumunda da hep size bıraktılar hastalarını. Aynı durumu benim doktorum da yaşadi. Kızına bakıcı bulamadı, izin aldı ama kadın yokken hastaları rezil ettiler.

Olması gereken şuydu. Tamam, bız ortak bakalım.. 4 hekimli bir ASM ise ve doktor hanım herkese baktiysa en mantıklısı 10 ar gün 3 hekimin bakması.

Bir öneri vereyim, mümkünse aranızda 2 li eşleşin. Nerede çokluk orda .okluk oluyor maalesef. Bizim ASM 7 hekimliydi, 4-3 bölümdüler. Uzmanlık eğitimine gidip 4 ay olmayan hekim arkadaşın yerine de baktılar. Böyle terslemek ayıptır. Çok hatalilar. Bir de whatsup grubunda ergence paylaşımda bulunmaları da çok çirkin. Bayanlarımız diye baskın çıkmaya çalışmaları da yanlış. Ama sizin odayı basıp bağırıp cagirmaniz, kavga çıkarmanız da hoş degil. Hemşire hanımlar önemli degil, ama hastalar da varsa çok çirkin bir ortam olmuş. Haklıyken haksız gibi olmuşsunuz.

Bu arada yorumlarınıza baktım da acaba benim ayrıldığım ASM de mi çalışıyorsunuz? Bu arada başlığı degistirmissiniz ama o mahalleye yakın bir asmde çalıştığım için zamanında o tabir bile doğru.

Sen kimden izin alincaksa ona git bos ver herkesi.. onden izin alirsan daha dogru olur aslinda..
ASM yerine doktor görevlendirmez ise hastalara da bakmama hakları var. ASM savaş alanına döner, doktor hanımın hizmet alamayan hastaları kayitlarini diğer doktorlara alır. Nüfusu düşer, dolayısıyla maaşı. Olmayan doktorun hastalarını kayıt etmek de ayrı bir terbiyesizlik tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…