Ben niye kötü oldum ki şimdi ?

Kızı ayrılıp baksın hani kimsesi olması ayrılın işten derdim de bu devirde isi kim buluyo da siz bırakacaksınız daha neler artık. Boşverin siz kalbinizi de bozmayın yanlarında olun yine kimseye yaranılmıyor sizin içiniz huzurlu olsun

İleri derece de kansersin yarin bir gun ne olacağı belli değil niye sizin kalbinizi kırıyor ki. Bütün yük sizin mi bak kızı bakabiliyormuş. Niye işinizden olasiniz ki. Allah göstermesin sizin anneniz hasta olsa eşinize istifa et gel annemler de yaşayalım deseniz acaba tepkileri ne olur? O kadar iki yüzlü ki insanlar sizi çok ama çok iyi anlıyorum. Hele görumcenize diyecek laf bulamıyorum. Malesef ki toplumumuz böyle erkekler ve erkek ailelerine karsi gelinlerin müthiş bir sorumluluğu var . Halbu ki kizinin yaninda daha rahat eder işi de yoksa o baksın o da evlat. Siz de sıkmayın o güzel canınızı.

Malesef ki öyle. Çok sağolun desteğiniz için. Aslında hiçbirine kılımı kıpırdatmamam lazım da saflık mı dersiniz aptallık mı dayanamıyorum işte. Geçen yaz çok hastaydım 15 gün yatmam gerekiyordu annemde gelememişti kaynanam ben bakamam uğraşamam sizle çocukları da al git annen baksın demiş 12 saatlik yola iki çocukla tek başıma göndermişlerdi. Allah kahretsin durup durup bunlar ve daha niceleri geliyor aklıma bütün iyi niyetimi yerle bir ettiler zamanında

Hico, elinden geleni yapıyorsan ve yastığa kafanı rahat koyuyorsan, hiç sıkıntı etme.

Bazen ağzınla kuş tutsan, neden bülbül değil diyecek zamanları oluyor insanların.

Normalde de huysuz bi kadınmış takma o yüzden. Böyle anaların çekilmez tripcan kızları oluyo ne yazık ki..

Ben 6 yıl baktım ilgilendim kaynanama yaranamadım. Her defasında acı bi şekilde yaptıklarımı çizip attılar. Böyleleri nankör vefasız oluyo.

Tavsiyem kendinizi yıpratmamanız.. siz insanlık vazifenizi yapın gerisini Allah a havale edin.

Hico, elinden geleni yapıyorsan ve yastığa kafanı rahat koyuyorsan, hiç sıkıntı etme.

Bazen ağzınla kuş tutsan, neden bülbül değil diyecek zamanları oluyor insanların.
Çok şükür içim rahat. Ben kimsenin tavuğuna kışt demedim düşünmem gereken başta kendim,sonra çocuklarım sonra gerisi. Bazılarını düşünmeye bile değmezmiş bunu anladım

Çok şükür içim rahat. Ben kimsenin tavuğuna kışt demedim düşünmem gereken başta kendim,sonra çocuklarım sonra gerisi. Bazılarını düşünmeye bile değmezmiş bunu anladım

Dua edin sadece Allah kimseyi sağlıkla sınamasın çok zor.
Yakın zamanda, hasta olduğu için ne kadar üzgün olduğunuzu belirtmiştiniz konu açarak..

ordan hatırladım.

Dua edin sadece Allah kimseyi sağlıkla sınamasın çok zor.
Yakın zamanda, hasta olduğu için ne kadar üzgün olduğunuzu belirtmiştiniz konu açarak..

ordan hatırladım.
Evet çok üzülüyorum yaşı genç çünkü daha.Ayrıca bünyesi de çok hassas nasıl dayanacak o tedavilere bilmiyorum Allah gönlümü biliyor gerçekten çok üzülüyorum. Bende çok sınandım sağlıkla hala da sınanıyorum. Allahım zor yollara düşürmesin neler çektiğimi bilirim. Ben hiç birşeye değilde gördüğüm muameleye çok üzülüyorum.Ben onları bu kadar benimsemişken onların hala beni dışlamalarına ötekileştirmelerine gerçekten çok üzülüyorum.

boş ver hiçç takma kafana ne yaparsan yap ağzınlaa kuş tutsan yaranamazsın kaynana milletine örnek benim işte 20 yıl baktım ne oldu bitonda beddua yedim sen karşıdan elinden geleni yap allah bilsin boşver

kızının hasta bir çocugu var
Hım valla ne diyeyim bilemedim.
Annemi halası büyütmüş.
Neyse kadın kanser oldu.
4 çocuğu var.
İnan ki anem gitti baktı.
Bı kızı evli değildi evdeydi, bi oğlu ve esi üst katinda, diger oglu ve esi cok yakin bi mesafede, bir kızı uzakta evliydi.
Annem ellerine eldiveni geçirir kadını ayaga kaldirirlar, annemin eline ederdi annem temizlerdi.
Kızı da kaşığı kadının ağzına iterdi ye ye die. Oysaki kadina kanser metastas yapmıştı. Kadına bide yemek yedirmeye calisiyordu.
Damadı geldi doktordu.
Yemek yedirmeyin elinizde kalır, annem geceleri pamukla su icirirdi.
Gelini bakmak zorunda değil kimsede bakmak zorundasin diyemez.
Kız evlada yakışır bakmak.
Benim su an annemle aram limoni ama eşime dedim anneme bişey olsa ellerimle temizlerim altını üstünü.

evet geline düşmez

Bi de ölüp gidecek hala geline bu afra tafra nedir.
Yani benim annemde cok fena bana bile neler diyor, bi gelini olsa neler edecek kim bilir. Ağzıyla da söylüyor yaparim die.
Konu sahibi siz düzeninizi bozmayın yaranamazsınız.

Saf ya da aptal sıfatlarını yakıştırmayin kendinize. Bunun adi MERHAMET. Malesef çoğu insanin kalbi sadece kan pompalamak için var kvnizde onlardan biri. Ayni benimkiler gibi, bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. En azindan insani duygulariniz gelişmiş yumuşacık kalbiniz var bu da sizi diğerinden cok ama cok üstün yapıyor. Sevgiyle kalın üzmeyin o güzel kalbi

İnsanı kırk gün sırtında taşırsın bir gün indirsen kötü olursun. Alıştırmışsın her dediklerini yapmaya boşver takılma kendileri bilir.

Konu sahibesi işten ayrılma dediğimizde kimseye yaranamayacagını söylemiştik.

Kanser hastalığı çok zor ve tedavi süreci çok stresli .Bence siz her halükarda yardımcı olun üç günlük dünya Allah geçmişten dolayı vicdan azabı vermesin.Ki eminim siz zaten merhametli bir insansınız yaptıklarınız aptallık değil hiç bir yerde kaybolmaz yaptıklarınız

Kızı baksın size surat asmaya hakkı yok. Allah göstermesin annemin başına böyle birşey gelse geline bırakmam, içim rahat etmez.
Birde utanmadan surat asıyor.

Oğlu izin alsın baksın çok istiyorsa

Kv ve gorumce birbirlerini size karsi birazcik doldurmuslar galiba.. Kv hasta psikolojisi ni bilemeyiz Allah yardimcisi olsun. Keske basta isten ayrilirim demeseydiniz beklenti icine girmisler.. Yapacak birsey yok yinede esinizin hatri icin arayin bir hastanin gonlunu edeceksiniz sevabi var bunu dusunun.. Gorumceyi de bosverin onemsemeyin

Ben böyle durumlarda zaten kendi kızının bakmasının daha doğru olduğunu düşünürüm.
Allah korusun göstermesin.. böyle bir durumda ben annemi başkasına asla emanet edemem zaten (karşımdaki insan ne kadar iyi olursa olsun içgüdüsel bi durum bu)
Görümcen tam bir .. neyse demiyeyim.
Takma kafana iyi ki ayrılmadın işinden baksın annesini.. o dururken senin bakman çok saçma zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…