Ben niye kötü oldum ki şimdi ?

Kvalideniz kanser sonuçta onun psikolojisini tamamen ayrı ele alın. İdare edin.

Ama görümcenizin tepkisi çok yanlış. Hiçbi gelin kvalide için işini bırakmak zorunda dğeil. Bırakılıyorsa oğlu kızı bıraksın işini

Aynen bende annemi geline bırakmam..

Açık konuşayım kızı oğlu varken neden kendi hayatınızı başkaları için feda edesiniz?
Böylesine nankör denilir.
Bakın hemen nasıl dış kapının mandalı oldunuz.
Bu size ders olsun.

Işten cikmak ne ya? Iyi ki çıkmamışsınız, cok saçma. Kendi annem hasta olsa bile çıkmam ki. Sonuçta biri ölünce yaşamaya devam etmiyor muyuz? Ediyoruz. Hasta olunca da niye her şeyimizi ona gore ayarlayalim. Bakıcı tutulur, dönüşümlü bakilir. Ise geri donmek kolay mi. Hem kendi kizi boşsa o baksin iste. Niye ille sizin bakmaniz gerekiyormus ki?

Ayrılma sakın işten bi o mu kanser oluyor Allah kimseye vermesin göstermesin geçmiş olsun ama neler neleri insanlar tek başına atlatıyor kaldı ki kızı bakıyormuş bakma zorunluluğunuz yok

Kolay mı bu devirde iş bulmak çalışmak ekmek aslanın ağzında da değil midesine inip alıyoruz, ki işle beraber gayet götürüyorsunuz işte olay ne. Tamamen isten çıkıp kul köle mi olacaksınız, Allah şifalar versin hastalık zor imtihan etmesin Rabbim ama bu denli bir fedakarlık neden isteniyor sizden

İyide kendi kızı varken senden niye bekliyorlar ki bunu pardon?? Asıl kendi kızı utanmalıydı senin bunu teklif ettiğinde. Yani ben utanırdım...
Ani mi iptal ettin acaba? Hani tamam yaparım deyipte 2 gün önceden yapamam dediysen belki ona gücenmişlerdir?
Ya da evinize davet etmediniz diye, hani yanına gidip yardım edeceğine belki eve davet etmenizi beklemiş olabilir, bilmiyorum valla hasta psikolojisi biraz farklı olabilir

İşten ayrılma beklentisi içine sokmasaydınız keşke hiç. Kızı varken siz neden işten ayrılacaksınız ki? Ayrılırım diyip ayrılmayınca tavır almışlar.

Siz konuşmaya çalışmışsınız. Arıyormuşsunuzda. Aynı ilgide arttırmadan, azaltmadan devam edin bence. Zamanla düzelir.

Siz kendinizce doğru olanı yapmışsınız böyle bi sorumluluğu almak kolay değil. Kızı musaitse o baksın zaten. Kimsenin bi şey deme hakki yok. Eşiniz sizi biliyorsa çok da dert etmeyin. Üstunuze düşeni yapmışsınız zaten ama kv kişisi nankör olabiliyor bazen kendimden biliyorum

Aptal dedinya cok yüz versain . akıllarınca ogul bakar yani aslında gelin.

görümcenin küçük coxugumu var bundanmı bakmaz

allahım daha 3 yıllık evliyim kendimi oldukça soğuk tutuyorum eşimin ailesine karşı

sırf böyle şeyler yaşamayayım diye sen yaşatma yarabbimm

Bakacak birisi varken senin işten çıkıp bakmanı beklemek fazlaca bencillik olmuyor mu

Bana herkes sen evliya misin diyor düşün..ama eşimin ailesine kalsa ohooo biseyimi begenmezleryaranilmaz kimseye...kanadim eksik diye oluyor bunlar biliyorum

Kusura bakmayında alınganlık yapacak başka zaman bulun kendinize. Şu anda gerek kaynananız gerekse ona bakan kızımın durumu cidden çok ağır.
İşten çıkıp çıkmamak sizin katarsınız ama ki canız acaba sizin için bir şey midesi bi sorun bakalım.
Kanser tedavileri zordur ve bu süreçte kırgınlıklarınızı bırakın.

Valla ara halini sor fakat nasıl davranıyorsa öyle davran sonuçta bir gelin illa bakacak diye bir şey yok

İnsan her zaman kendini iyi tanır senin vicdanın rahatsa bırak ne düşünmek istiyolarsa öyle düşünsünler... Sen Allahnruzasıniçin üstüne düşeni yerine getir gerisini Rabbim e havale et... Kaybın olmıycak inan bana hatta çoook fazla şey kazanucaksın...

kayınvalidenizi yinede arayıp sorun.
böyle bir durumda tavır almayin ona karşı.
gorumcenize gelince.
kendisi bakabilecek sartlardaysa böyle bir durumda olan annesini siz bakmadiniz diye tavır yapıyorsa , bence son derece haksız.
kimse kendi evladı gibi bakamaz bencw.(gerçekten anne , evlat bağı olanlar)
insan annesini böyle bir durumda başkasının yanına layık göremez.
Allah şifa versin inşallah.

Taviz tavizi doğurur diye bir söz var..
Kendi isteklerinizi gözardı edip birine sürekli iyilik yaparsanız onun adı artık "iyilik" değil "görev" oluyor.. Yapmayınca da böyle düşman olunuyor... İnsanoğlu nankör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…