Ben niye mutlu olamıyorum?

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
Merhaba hanımlar...
Konuya nereden başlasam bilmiyorum, daha doğrusu ortada belirli bir konu da yok.
4 yılı 1 ay önce devirdiğimiz güzel giden bir ilişkim var. İlişkimize dair büyük bir sorunumuz yok çok şükür. (Eski konularıma bakanlar bilir) O bu sene kpss'yi kazandı. Çalışıyor. Şimdi ise evlenmek için tek engelimiz benim okulumu bitirip çalışmaya başlamam...
Ailevi olarak ise genel olarak mutlu bir aileyiz, ama yıllardır babaannemin anneme ve babama çektirdikleri ve yılın 7-8 ayı bizimle kalması tüm huzurumuzu kaçırıyor.
Hele ki bu yıl öyle şeyler yaptı ki şu son 3 aydır ailece çok yıprandık.
Ama 3-4 haftadır her şey az da olsa yoluna girdi gibi...
Asıl sorun şu ki ben bir türlü mutlu olamıyorum. Bu durum hemen hemen 1 aydır böyle. Sürekli ağlayacak gibi hissediyorum kendimi. İçimde bir sıkıntı var, kurtulamıyorum o sıkıntıdan. Hani "ruhun kabz hali" diye bir tabir vardır ya, aynen onu yaşıyorum.
En ufak şeyleri bile sorun ediyorum. Bunu özellikle ilişkimize çok yansıtıyorum. Sevgilimin yaptığı en ufak hatayı aşırı derecede büyütebiliyorum. Mesela en basit örnek; sevgilim gece mesajlaşırken uyuyakalıyor bir kaç seferdir, bu bazılarına göre gayet ufak sayılabilecek şeyi o kadar büyüttüm ki... Buluştuğumuzda sürekli ağlıyorum; "sen eskisi gibi değilsin, beni artık sevmiyorsun" diye... O da yalvarıyor "ne olur böyle düşünme, artık çalıştığım için daha yorgun ve yoğunum, ama elimden geleni yapacağım seni mutlu etmek için" diyor. Bana moral vermeye çalışıyor. Sonra onun yanındayken düzeliyorum ve eve geliyorum, akşam kafamı yastığa koyduğum an yine geliyor o sıkıntı.
Hatta ondan ayrılmayı bile denedim. Ama yapamadık ikimiz de...
Şu an düzelmiş olmasına rağmen ailemin geçirdiği huzursuzlukların etkisi mi acaba bunlar?
Bu arada üni. 4. sınıftayım ve bu son dönemim. Onun da çok büyük bir sorumluluğu var üzerimde. Okuldan o kadar bunaldım ki hiç gidesim gelmiyor...
Sevgilim hariç etrafımdaki kimseye anlatamıyorum, çünkü anlatsam da anlamayacaklarmış gibi hissediyorum... Herkes mutlu, bir tek ben mutsuzmuşum gibi geliyor.
Yaptığımın yanlış olduğunun, nankörlük ettiğimin farkındayım ama elimde değil inanın. Sürekli boğazımda bir düğümle dolaşıyorum.
Niye böyleyim ben? Neşe dolu, etrafına gülücükler saçan Büşra gitti ve yerine sürekli suratı asık, buluttan nem kapan, her an ağlamaya ve alınmaya müsait bir Büşra geldi.
Bu Büşra'dan nasıl kurtulacağım...:14:
Yorumlarınız benim için çok önemli ve değerli. Teşekkür ederim şimdiden...

Bulutlarla kaplı bir güneş parlayabilir mi?
Etrafınızı okul stresı,gelecek kaygısı ve ailevi olumsuzluklar sarmış nasıl neşe sacabılırsınız ki.
Hoş bu ara düzeldi diyorsunuz ama olumsuzluklar gitse de gölgesi kalıyor bir müddet.
Biraz zaman gerek.
Bu dönemi dualarla ve güzel şeylerle ilgilenerek geçlrebilirsinlz.
Birde hep kendinizden daha kötü durumdakilere bakabilirsiniz.
Ozaman insanın kalbini büyük bir şükür duygusu kaplıyor.
Hepsi geçecek inşAllah geçmesse de imtihan dünyasında değil miyiz.
Hakkınızda hayırlısı inşAllah.

merhaba hanımlar...
Konuya nereden başlasam bilmiyorum, daha doğrusu ortada belirli bir konu da yok.
4 yılı 1 ay önce devirdiğimiz güzel giden bir ilişkim var. Ilişkimize dair büyük bir sorunumuz yok çok şükür. (eski konularıma bakanlar bilir) o bu sene kpss'yi kazandı. çalışıyor. şimdi ise evlenmek için tek engelimiz benim okulumu bitirip çalışmaya başlamam...
Ailevi olarak ise genel olarak mutlu bir aileyiz, ama yıllardır babaannemin anneme ve babama çektirdikleri ve yılın 7-8 ayı bizimle kalması tüm huzurumuzu kaçırıyor.
Hele ki bu yıl öyle şeyler yaptı ki şu son 3 aydır ailece çok yıprandık.
Ama 3-4 haftadır her şey az da olsa yoluna girdi gibi...
Asıl sorun şu ki ben bir türlü mutlu olamıyorum. Bu durum hemen hemen 1 aydır böyle. Sürekli ağlayacak gibi hissediyorum kendimi. Içimde bir sıkıntı var, kurtulamıyorum o sıkıntıdan. Hani "ruhun kabz hali" diye bir tabir vardır ya, aynen onu yaşıyorum.
En ufak şeyleri bile sorun ediyorum. Bunu özellikle ilişkimize çok yansıtıyorum. Sevgilimin yaptığı en ufak hatayı aşırı derecede büyütebiliyorum. Mesela en basit örnek; sevgilim gece mesajlaşırken uyuyakalıyor bir kaç seferdir, bu bazılarına göre gayet ufak sayılabilecek şeyi o kadar büyüttüm ki... Buluştuğumuzda sürekli ağlıyorum; "sen eskisi gibi değilsin, beni artık sevmiyorsun" diye... O da yalvarıyor "ne olur böyle düşünme, artık çalıştığım için daha yorgun ve yoğunum, ama elimden geleni yapacağım seni mutlu etmek için" diyor. Bana moral vermeye çalışıyor. Sonra onun yanındayken düzeliyorum ve eve geliyorum, akşam kafamı yastığa koyduğum an yine geliyor o sıkıntı.
Hatta ondan ayrılmayı bile denedim. Ama yapamadık ikimiz de...
şu an düzelmiş olmasına rağmen ailemin geçirdiği huzursuzlukların etkisi mi acaba bunlar?
Bu arada üni. 4. Sınıftayım ve bu son dönemim. Onun da çok büyük bir sorumluluğu var üzerimde. Okuldan o kadar bunaldım ki hiç gidesim gelmiyor...
Sevgilim hariç etrafımdaki kimseye anlatamıyorum, çünkü anlatsam da anlamayacaklarmış gibi hissediyorum... Herkes mutlu, bir tek ben mutsuzmuşum gibi geliyor.
Yaptığımın yanlış olduğunun, nankörlük ettiğimin farkındayım ama elimde değil inanın. Sürekli boğazımda bir düğümle dolaşıyorum.
Niye böyleyim ben? Neşe dolu, etrafına gülücükler saçan büşra gitti ve yerine sürekli suratı asık, buluttan nem kapan, her an ağlamaya ve alınmaya müsait bir büşra geldi.
Bu büşra'dan nasıl kurtulacağım...:14:
Yorumlarınız benim için çok önemli ve değerli. Teşekkür ederim şimdiden...

canım herşey ciddiyete doğru gittiği için böylesin... Erkek arkdasınla bir adım atıcaksın , okulunu bitirmek zorundasın , babannne bakmak zorundasınız , iş bulup çalışmak zorundasın... Bunların hepsi ayrı ayrı ve basit gibi dursada aslında zincirleme bi trafik kazası gibi :) o onu o onu getiriyor peşinde ve bunalıma giriyorsun ister istemez tek nazında sewgiline geçiyor ve ona çatıyorsun fakat yanında huzurlu olduğun için herşey bitmiş gibi geliyor ama eve dönünce yine kazalar ... :) bunlar çok normal ama emin ol bu seneyide atlat zaten diplomanı al işine gir bide sewdiğinle nişanını yap :) kendine gelirsin. Ağlamak istediğinde ağla rahatla bunalıma girdim neden böyleyim diye düşünme. Ama boş kalmamaya alış ve herşeyide sewgiline yansıtma çocuğa çatma onunda bi sınırı var biyerde patlayabilir. Hangi gece gündüz olmamış , hangi derdin dermanı bulunmamış... şükür ki ailen ve sewdiğin yanında:16:

Canım benim yaa, çok üzüldüm :26: Sen pozitif biriydin, sorunlar yıpratıyor insanı demek.. Ailevi sorunlar çok yıpratıyor insanı, bunu çok iyi bilirim ben, şimdi anlatsam şaşırırsın. Ama bazen tahammül sınırlarımız değişebiliyor işte.. Babaannen ne gibi sorunlar yaratıyo, özel değilse anlatır mısın? Sürekli pozitif düşün, için kararınca aklına daha kötüsünü getir ki içinde olduğun duruma şükredebilesin, ailen yanında güzel bi ilişkin var :nazar: bu sene bitiyo okulun, bunları düşün Canım benim =) Sıkma o güzel canını, eğer durumlar düzelmese de bi psikologtan yardım alabilirsin, iyi gelir. Umarım gerek kalmaz ona da, ne zaman istersen yaz Canım..Rabbim tüm sıkıntılarını alır İnşallah..

Büşra'cım, tatlım bir an kendimi gördüm sanki yazdıklarında...
Yani o can sıkıntısı, gözyaşları...
Ben de geçtim böyle bir dönemden ve hala geçiyorum.Dört bir yandan kuşatılmış gibi oluyor insan ve kimse anlamaz diyor.
Sorunlar üst üste gelmiş, okulun son yılı zaten zor ve stresli olur, sonra ailevi sorunların etkisi de yıpratıyor insanı.
Bir de sevgilinin yoğunluğu nedeniyle ilgisiz oluşunu düşünmen bu durumda öyle normal ki. Bir tek sen değilsin emin ol canım.
Bazen insan her şey bırakıp kaçmak istiyor ama inan derdi veren Mevlam dermanı da veriyor...
Bazen çabuk bazen geç...Belki de O'na olan yakınlığmızı sınıyor.
Bu süreçte bol bol dua et tatlım, oku kendine ya da annen okusun, bir süre eğelenceli şeyler yapmaya çalış, oyala kendini.
Sevgilinle güzel günlerinizi hatırla, bak en azından mesajlaşırken uyuyakalıyormuşsunuz, ben o günleri öyle özledim ki...:9::9::9:
Her şey düzelecek canım, biraz daha sabır:34::16::16::16:

yeni bir is ortamına girmesi bir müddet sizi böyle sıkıntılara sokabilir...yeni bir ortama girdi neticede ve siz belki bilmiyorsunuz ya da yanında değilsiniz fark etmeden değisir mi diye düsünüyor olabilirsiinz ayrılmak istediğiniz halde bırakmadıysa yeni ortamlara kanan ablak kisilerden değil bu konu da ferahlarsınız insallah.
evde huzursuz ortam görmenizde acaba bende mi böyle olucam diye düsündürmüs olabilir...zaman zaman hepimiz simdi mutluyuz ileride değisir mi diye buhrana sokuyoruz kendimizi anı kacırıyoruz ama anı yasamak mühimdir tabi sorgusuzca değil...geleceği hic birimiz bilemiyoruz, bilemiycez

Ayy canm ya, bu başlıkta senin ismini görunce çok şaşırdım. çünkü ilişkisine gıpta ile baktığm nadir insanlardandın. Ailevi sorunların yansimasi bence bunlar. Çok hassaslasmışsın. Sevgilinle arani bozma sakin bu olumsuz hisler yüzünden. olumlu düşün, bol bol dua et. en yakin sürede yoluna girer inşallah her şey

Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an ... Son zamanlarda hiç iyi bir haber almadım ve her şey olumsuz gidiyor. Konularıma bakanlar bilirler hiç keyfim yok bu ara :( Allaha sağlığım da elden gitmesin diye dua ediyorum. Sürekli olarak bir mutsuzluk durumum var ve en ufak bir soruna bile tahammül edemiyorum. Geçicek elbet bir gün yine eskisi gibi olucaz sınanıyoruz şu an. Allah sabır versin ve bize yardım etsin. Yeniden gülmeyi, şakalar yapmayı, hayata umutla bakmayı özledim ...

Bulutlarla kaplı bir güneş parlayabilir mi?
Etrafınızı okul stresı,gelecek kaygısı ve ailevi olumsuzluklar sarmış nasıl neşe sacabılırsınız ki.
Hoş bu ara düzeldi diyorsunuz ama olumsuzluklar gitse de gölgesi kalıyor bir müddet.
Biraz zaman gerek.
Bu dönemi dualarla ve güzel şeylerle ilgilenerek geçlrebilirsinlz.
Birde hep kendinizden daha kötü durumdakilere bakabilirsiniz.
Ozaman insanın kalbini büyük bir şükür duygusu kaplıyor.
Hepsi geçecek inşAllah geçmesse de imtihan dünyasında değil miyiz.
Hakkınızda hayırlısı inşAllah.

amin. Çok teşekkür ederim. Çok güzel şeyler söylemişsiniz ama Allah affetsin dua edesim bile gelmiyor bazen. Halbuki beni bu sıkıntıdan kurtaracak şey O, biliyorum.
İnşallah en yakın sürede geçer bu durum. Etrafımdaki insanları da bu halimle daha fazla yıpratmak istemiyorum.

canım herşey ciddiyete doğru gittiği için böylesin... Erkek arkdasınla bir adım atıcaksın , okulunu bitirmek zorundasın , babannne bakmak zorundasınız , iş bulup çalışmak zorundasın... Bunların hepsi ayrı ayrı ve basit gibi dursada aslında zincirleme bi trafik kazası gibi :) o onu o onu getiriyor peşinde ve bunalıma giriyorsun ister istemez tek nazında sewgiline geçiyor ve ona çatıyorsun fakat yanında huzurlu olduğun için herşey bitmiş gibi geliyor ama eve dönünce yine kazalar ... :) bunlar çok normal ama emin ol bu seneyide atlat zaten diplomanı al işine gir bide sewdiğinle nişanını yap :) kendine gelirsin. Ağlamak istediğinde ağla rahatla bunalıma girdim neden böyleyim diye düşünme. Ama boş kalmamaya alış ve herşeyide sewgiline yansıtma çocuğa çatma onunda bi sınırı var biyerde patlayabilir. Hangi gece gündüz olmamış , hangi derdin dermanı bulunmamış... şükür ki ailen ve sewdiğin yanında:16:

İnşallah canım, inşallah dediğin gibi olur. Galiba hayatta ilk defa bu kadar çok sorunla bir anda savaşmaya çalışıyorum. Ondan ağır gelmiş olabilir belki de...
Dediğin gibi boş kalmamaya çalışıp kendimi mutlu etmenin yollarını arayacağım.

Canım benim yaa, çok üzüldüm :26: Sen pozitif biriydin, sorunlar yıpratıyor insanı demek.. Ailevi sorunlar çok yıpratıyor insanı, bunu çok iyi bilirim ben, şimdi anlatsam şaşırırsın. Ama bazen tahammül sınırlarımız değişebiliyor işte.. Babaannen ne gibi sorunlar yaratıyo, özel değilse anlatır mısın? Sürekli pozitif düşün, için kararınca aklına daha kötüsünü getir ki içinde olduğun duruma şükredebilesin, ailen yanında güzel bi ilişkin var :nazar: bu sene bitiyo okulun, bunları düşün Canım benim =) Sıkma o güzel canını, eğer durumlar düzelmese de bi psikologtan yardım alabilirsin, iyi gelir. Umarım gerek kalmaz ona da, ne zaman istersen yaz Canım..Rabbim tüm sıkıntılarını alır İnşallah..

Amin kuzum benim, çok teşekkür ederim güzel tavsiyen ve dileklerin için.
Ailevi sorunlar çok zor oluyor gerçekten, annen, baban, kardeslerin gözünün önünde kahroluyor ama elinden hiç bir şey gelmiyor. Bu çok çok zor. Babaannemin sorunlarını burada anlatırdım canm ama bu sorunlar çok spesifik olduğundan burada tanıdık biri varsa yazdıklarımdan beni tanıyabilir.
Psikoloğa da bu durum uzun sürerse gitmeyi düşünüyorum. İnşallah tez zamanda geçer de gerek kalmaz.
Yanımda olduğun için teşekkürler canım:16:. İnsanın böyle zamanlarında yanında destekleyici birilerinin varlığını hisssetmesi çok rahatlatıcı bir duygu..

Amin kuzum benim, çok teşekkür ederim güzel tavsiyen ve dileklerin için.
Ailevi sorunlar çok zor oluyor gerçekten, annen, baban, kardeslerin gözünün önünde kahroluyor ama elinden hiç bir şey gelmiyor. Bu çok çok zor. Babaannemin sorunlarını burada anlatırdım canm ama bu sorunlar çok spesifik olduğundan burada tanıdık biri varsa yazdıklarımdan beni tanıyabilir.
Psikoloğa da bu durum uzun sürerse gitmeyi düşünüyorum. İnşallah tez zamanda geçer de gerek kalmaz.
Yanımda olduğun için teşekkürler canım:16:. İnsanın böyle zamanlarında yanında destekleyici birilerinin varlığını hisssetmesi çok rahatlatıcı bir duygu..

Ne demek Canım benimm, her zaman yanındayım, yeter ki iyi ol. Hım anladım Canım, ne diyelim Allah ıslah etsin babaanneni de.. Sen içini ferah tut her şey güzel olur Canım:16:

Büşra'cım, tatlım bir an kendimi gördüm sanki yazdıklarında...
Yani o can sıkıntısı, gözyaşları...
Ben de geçtim böyle bir dönemden ve hala geçiyorum.Dört bir yandan kuşatılmış gibi oluyor insan ve kimse anlamaz diyor.
Sorunlar üst üste gelmiş, okulun son yılı zaten zor ve stresli olur, sonra ailevi sorunların etkisi de yıpratıyor insanı.
Bir de sevgilinin yoğunluğu nedeniyle ilgisiz oluşunu düşünmen bu durumda öyle normal ki. Bir tek sen değilsin emin ol canım.
Bazen insan her şey bırakıp kaçmak istiyor ama inan derdi veren Mevlam dermanı da veriyor...
Bazen çabuk bazen geç...Belki de O'na olan yakınlığmızı sınıyor.
Bu süreçte bol bol dua et tatlım, oku kendine ya da annen okusun, bir süre eğelenceli şeyler yapmaya çalış, oyala kendini.
Sevgilinle güzel günlerinizi hatırla, bak en azından mesajlaşırken uyuyakalıyormuşsunuz, ben o günleri öyle özledim ki...:9::9::9:
Her şey düzelecek canım, biraz daha sabır:34::16::16::16:

Ah Nihan'ım bilmez miyim. Ben senin yorumlarından senin o durumunu anlayarak atmıştım ilk mesajımı...
Beni anlayan birinin bunları söylemesi bana daha da moral oluyor.
Kendimi zaten "geçecek" diye avutuyorum. Yoksa insanı yanlış şeylere itmeye, etrafındakileri kırıp üzmeye götürüyor bu berbat duygu.
Birbirimiz için dualar edelim yine.
Allah güzel günlerimizi görmeyi, birbirimizle paylaşmayı nasip etsin inşallah...:16:

yeni bir is ortamına girmesi bir müddet sizi böyle sıkıntılara sokabilir...yeni bir ortama girdi neticede ve siz belki bilmiyorsunuz ya da yanında değilsiniz fark etmeden değisir mi diye düsünüyor olabilirsiinz ayrılmak istediğiniz halde bırakmadıysa yeni ortamlara kanan ablak kisilerden değil bu konu da ferahlarsınız insallah.
evde huzursuz ortam görmenizde acaba bende mi böyle olucam diye düsündürmüs olabilir...zaman zaman hepimiz simdi mutluyuz ileride değisir mi diye buhrana sokuyoruz kendimizi anı kacırıyoruz ama anı yasamak mühimdir tabi sorgusuzca değil...geleceği hic birimiz bilemiyoruz, bilemiycez

Ya aslında sevgilim değil de ben değişmişim gibi geliyor mantıklı düşününce. Çok fazla alıngan ve de agresif oldum. Ama o hala aynı şevkat ve sevgiyle yaklaşıyor bana.
O da yakın zamanda kötü bir haber aldı, dedesinin kanser olduğunu öğrendi. O yüzden onu da bu halimle çok üzmek istemiyorum ama elimde değil. Normalde hiç takmayacağım şeylere takılmaya başladım. Geçenlerde arkadaşlarıyla buluştu. Onu bile sorun ettim. Ki normalde asla asla sorun edeceğim şeyler değil bunlar. Hatta tam tersi ben arkadaşlarıyla buluşmasını isterdim, benim yüzümden görüşmemezlik yapmasını istemezdim.
İnşallah geçici bir durumdur bu. Yoksa çok çekilmez bu durum bu, hem kendim hem de etrafımdakiler açısından:50:

Ayy canm ya, bu başlıkta senin ismini görunce çok şaşırdım. çünkü ilişkisine gıpta ile baktığm nadir insanlardandın. Ailevi sorunların yansimasi bence bunlar. Çok hassaslasmışsın. Sevgilinle arani bozma sakin bu olumsuz hisler yüzünden. olumlu düşün, bol bol dua et. en yakin sürede yoluna girer inşallah her şey

Canım öncelike gözünde böyle bir yer ettiğimiz için sevindim. Bi yandan da o sevgi, aşk, neşe dolu günlerimi özlediğim için hüzünlendim yine:50:
Ailevi sorunlardan ve diğer sorumluluklarımdan kaynaklanan sebeplerden olmasını diliyorum ben de. Dua etmekten başka yapacağım bir şey yok. Teşekkür ederim

Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an ... Son zamanlarda hiç iyi bir haber almadım ve her şey olumsuz gidiyor. Konularıma bakanlar bilirler hiç keyfim yok bu ara :( Allaha sağlığım da elden gitmesin diye dua ediyorum. Sürekli olarak bir mutsuzluk durumum var ve en ufak bir soruna bile tahammül edemiyorum. Geçicek elbet bir gün yine eskisi gibi olucaz sınanıyoruz şu an. Allah sabır versin ve bize yardım etsin. Yeniden gülmeyi, şakalar yapmayı, hayata umutla bakmayı özledim ...

Benimle aynı durumda olmana üzüldüm canım ama beni yaşayarak anlayan insanları görünce daha bir destek buluyorum. Yalnız olmadığımı görmek senin adına üzülsem de bana moral oluyor. İnşallah Allah sağlık eksikliği vermesin, bunlar gelip geçici duygular. En yakın zamanda düzelmemiz dileğiyle...:5:

(Bu arada birden fazla mesaj alıntılama olayını telefonda beceremedim. Şimdi bilgisayara geçince halledebildim.)

Ne demek Canım benimm, her zaman yanındayım, yeter ki iyi ol. Hım anladım Canım, ne diyelim Allah ıslah etsin babaanneni de.. Sen içini ferah tut her şey güzel olur Canım:16:

İyi ki varsın tatlım:16: inşallah her şey yoluna girer de yine neşeli muhabbetlerimize geri döneriz... Bu arada duana da kocaman bir Amin.:16:

Ah Nihan'ım bilmez miyim. Ben senin yorumlarından senin o durumunu anlayarak atmıştım ilk mesajımı...
Beni anlayan birinin bunları söylemesi bana daha da moral oluyor.
Kendimi zaten "geçecek" diye avutuyorum. Yoksa insanı yanlış şeylere itmeye, etrafındakileri kırıp üzmeye götürüyor bu berbat duygu.
Birbirimiz için dualar edelim yine.
Allah güzel günlerimizi görmeyi, birbirimizle paylaşmayı nasip etsin inşallah...:16:

İyi ki atmışsın o ilk mesajı da böyle destek olabiliyoruz birbirimize:16:
Canım ben inanıyorum Rabbim'in izniyle burada nişan haberlerimizi, düğün haberlerimizi de vereceğiz, mutluluklarımızı da haykıracağız inşallah:16::16:
Demişsin ya içimden bazen dua etmek gelmiyor diye..İnan birebir aynı aynısını yaşamıştım.
Allah affetsin dua bile edemiyordum ama böyle düşünüp etmemezlik yapınca daha kötü oluyor her şey, daha çok bir çukura yuvarlanıyor insan.
Tavsiyem etmeye çalış, az da olsa o an içinden ne demek geçiyorsa onu iste.
Sonra Rabbin yakınlığını hissetmeye çalış o içindeki düğüm çözülüverecek işte yavaş yavaş.
Sıkıntılarını aşkınızdan çıkarma olur mu. Onlar hayatımızın anlamı çünkü... :69:
Her şeyin üstesinden geleceksin inşallah...
Sadece zaman ve sabır tatlım:34:

Back
X