- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Kızınız kaç yaşındaMerhaba arkadaşlar, kızımı tatilde kan bağı olan babası aldı ona şöyle demişler annen ölürse sana biz bakacağız.. kızımda yanıma gelince ağladı ben kardeşimden, babamdan ( şu an ki eşim oluyor) ayrılmak istemiyorum diye..ben sakinlestirdim kimin önce öleceğini kimse bilemez ayricam ben sağlıkliyim daha çok gencim inşaallah ilerde senin çok büyüdüğünu dahi göreceğim dedim onu sakinleştirdim ama ben kötü oldum bu sefer cidden ben ölürsem kardeşler ayrılacak mı ... ölümden korkmuyordum yani herkes kadar korkuyordum ama şu anda bu durumu düşününce kötü oldum...çok bağlı iki kardeş birbirine aynı sekilde babaları ( şu anki eşim) çok seviyorlar birbirlerine çocuğum buna dayanamaz benim ölümüm birde üzerine bu ayrılık acısı onu mahfeder ...ne yapmalıyım hukuken yapabileceğim bir şey varsa nolur söyleyin ..kalbim sıkışmaya başladı psikolojikmen olabilir ..bu konuda ne yapabilirim .. yakında işe başlayacağım nasipse o zaman bizzat avukata gidip danışır yapabileceğim ne varsa yaparım ..ama şu anda kafaya taktım bunu ne yapmalıyım
(Kan bağı olan babası çok sınırlı küfürbaz agresif biri, kızım çok naif birisi onunla yaşarsa hayatı mahfolur)
8 yaşındaKızınız kaç yaşında
bildiğim kadarıyla hiçbir şey yapamazsınız sonuçta biyolojik babası ekt-strem durum yoksa alabilir kızınızı.Merhaba arkadaşlar, kızımı tatilde kan bağı olan babası aldı ona şöyle demişler annen ölürse sana biz bakacağız.. kızımda yanıma gelince ağladı ben kardeşimden, babamdan ( şu an ki eşim oluyor) ayrılmak istemiyorum diye..ben sakinlestirdim kimin önce öleceğini kimse bilemez ayricam ben sağlıkliyim daha çok gencim inşaallah ilerde senin çok büyüdüğünu dahi göreceğim dedim onu sakinleştirdim ama ben kötü oldum bu sefer cidden ben ölürsem kardeşler ayrılacak mı ... ölümden korkmuyordum yani herkes kadar korkuyordum ama şu anda bu durumu düşününce kötü oldum...çok bağlı iki kardeş birbirine aynı sekilde babaları ( şu anki eşim) çok seviyorlar birbirlerine çocuğum buna dayanamaz benim ölümüm birde üzerine bu ayrılık acısı onu mahfeder ...ne yapmalıyım hukuken yapabileceğim bir şey varsa nolur söyleyin ..kalbim sıkışmaya başladı psikolojikmen olabilir ..bu konuda ne yapabilirim .. yakında işe başlayacağım nasipse o zaman bizzat avukata gidip danışır yapabileceğim ne varsa yaparım ..ama şu anda kafaya taktım bunu ne yapmalıyım
(Kan bağı olan babası çok sınırlı küfürbaz agresif biri, kızım çok naif birisi onunla yaşarsa hayatı mahfolur)
İnsan bir çocuğa hem de kendi çocuğuna neden böyle bir şey söyler ki? İğrenç adam.
Nasıl bir şey yapacağınızı bilmiyorum. Yorumu eski eşiniz ve ailesi için yapacağım. Çok gerizekalı olmalılar. Çok sinirlendim ya. DengesizlerMerhaba arkadaşlar, kızımı tatilde kan bağı olan babası aldı ona şöyle demişler annen ölürse sana biz bakacağız.. kızımda yanıma gelince ağladı ben kardeşimden, babamdan ( şu an ki eşim oluyor) ayrılmak istemiyorum diye..ben sakinlestirdim kimin önce öleceğini kimse bilemez ayricam ben sağlıkliyim daha çok gencim inşaallah ilerde senin çok büyüdüğünu dahi göreceğim dedim onu sakinleştirdim ama ben kötü oldum bu sefer cidden ben ölürsem kardeşler ayrılacak mı ... ölümden korkmuyordum yani herkes kadar korkuyordum ama şu anda bu durumu düşününce kötü oldum...çok bağlı iki kardeş birbirine aynı sekilde babaları ( şu anki eşim) çok seviyorlar birbirlerine çocuğum buna dayanamaz benim ölümüm birde üzerine bu ayrılık acısı onu mahfeder ...ne yapmalıyım hukuken yapabileceğim bir şey varsa nolur söyleyin ..kalbim sıkışmaya başladı psikolojikmen olabilir ..bu konuda ne yapabilirim .. yakında işe başlayacağım nasipse o zaman bizzat avukata gidip danışır yapabileceğim ne varsa yaparım ..ama şu anda kafaya taktım bunu ne yapmalıyım
Kızınız 18 yaşına gelene kadar yaşarsınız boşyere kendinizi üzmeyin allah uzun ömürler versin eski esinizin öz cocugunu bu denli üzmesine izin vermeyin bununla ilgili bir pedegogdan rapor alip dava edebilirsiniz cocugun psikolojisini bozuyor diyeMerhaba arkadaşlar, kızımı tatilde kan bağı olan babası aldı ona şöyle demişler annen ölürse sana biz bakacağız.. kızımda yanıma gelince ağladı ben kardeşimden, babamdan ( şu an ki eşim oluyor) ayrılmak istemiyorum diye..ben sakinlestirdim kimin önce öleceğini kimse bilemez ayricam ben sağlıkliyim daha çok gencim inşaallah ilerde senin çok büyüdüğünu dahi göreceğim dedim onu sakinleştirdim ama ben kötü oldum bu sefer cidden ben ölürsem kardeşler ayrılacak mı ... ölümden korkmuyordum yani herkes kadar korkuyordum ama şu anda bu durumu düşününce kötü oldum...çok bağlı iki kardeş birbirine aynı sekilde babaları ( şu anki eşim) çok seviyorlar birbirlerine çocuğum buna dayanamaz benim ölümüm birde üzerine bu ayrılık acısı onu mahfeder ...ne yapmalıyım hukuken yapabileceğim bir şey varsa nolur söyleyin ..kalbim sıkışmaya başladı psikolojikmen olabilir ..bu konuda ne yapabilirim .. yakında işe başlayacağım nasipse o zaman bizzat avukata gidip danışır yapabileceğim ne varsa yaparım ..ama şu anda kafaya taktım bunu ne yapmalıyım
Bu duadan ben de istiyorum puhahaAbuk subuk konuşmuş işte dangalak, niye ölesiniz? Açın telefonu, adam gibi babalık yapacaksan çocuğu al, zırvalarınla çocuğu korkutacaksan da çocuk mocuk yok dava açıp velayeti alırım. Edebinle konuş yoksa keserim o dilini diyinpabuç bırakmayın sakın. Hem niye ölesiniz belki kendisi kavgada mavgada yaralanıp ölür ayının biri trafikte sopayla o biçim eder sizler de kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?