ben ölüyorum.

Esma sen misin? Eger sensen lutfen bak herkesi uzuyorsun sen olmasan bile baskasida olsan boyle bir seye kimse seyirci kalmaz. Sen yaz konusalim burda bak bir suru kisi derdini paylasiyor cozum ariyor intihar bir son degil ki. Sadece hata hemde donusu olmayan cok kisi uzen bir hata. Kimse istemez cocugu intihar etsin. Kimse istemez sevdikleri intihar etsin. Normal bir olum bile cok agir bir yukken intihari nasil kaldirsin ardinda kalanlar? Konustukca rahatlicaksin ben eminim bu dunyada herseyin bir cozmu var her hatanin telafisi olum disinda. Uzme kimseyi.

Nasıl ya ,kazen balıktasın tamam hoşta ,kız ölücem bu akşam diyo .kayıtsız kalamazdık,sende kalamassın dimi ,kalamam de.

intihar edecek olsam kk'ya girmek saatlerce yazmak aklıma gelmez açıkçası Kazen ne yapsın

Birine mesaj atıcam dedi,kime attıysa bi yazıverse bi zahmet bizde bilsek.

ee noldu şimdi. konu sahibi diğer nickinle gel. konuşalım.

canım arkadaş bana msj attı ama kimliğini buraya yazmamamı söyledi o yüzden bi şey yazamam tabii.ama gel kendin açıkla herkes merak etti iyiyim de bilsinler dedim.belki yazar.

desifre olmak istemiyormus madem umarim kendine bir zarar vermez ALLAH yardimcisi olsun INSALLAH

Son düzenleme:
Kazen buldu tabi kim olduğunu , teknoloji işte ,bizde burda düşün babam düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…