tek isteği ailesine ulaşılmaması aslında.banada sana msj attım dye msj attı aileme ulaşmayın diye.utanıyorum diyor başka bi şey demiyor.ben çok üzüldüm..
Şu an fena halde küfredesim var yaaa!!!
Sen gördüğün ilginin şımarıklığıyla sıcacık yatağında yatar uyursun da benim senin yüzünden başıma giren ağrı ne zaman geçer acaba???
Şu an fena halde küfredesim var yaaa!!!
Sen gördüğün ilginin şımarıklığıyla sıcacık yatağında yatar uyursun da benim senin yüzünden başıma giren ağrı ne zaman geçer acaba???
arkadasim kiz burdaki ilgiye simaracak bir kiz degil emin ol nereye kufrediyorsun yani ?
Şımarıklık yapıcaktı ama aileme ulaşacaklar diye korkup burada kesti!
Ve benim düşüncemden sanane, arkadaşım!!!
Sen mi endişe ettin benim yerime, sen mi korktun ya da ben duygularımı ifade ederken senden izin almak zorunda mıyım?
İşine bak!
bazen insanlar bir boşluğa düşebilir..arkadaşta dalga amaçlı yazmamış ama bu durumdan utanmış
tamam bende merak ediyorum ama açıklasa bize ne faydası olacak ablasıda bu sitedeymiş
öğrenince herşey daha kötü olur..
yalnız esma değilse onun ismi çok kullanıldı ve sanırım onunda kardeşi yoktu..
neyse geçmiş olsun..
Konu sahibi arkadaşım.
Ben sana kızmadım,umarım yanlış düşündüğünü anlamışsındır.
Konuşmak istersen bu konuyu hiç gündeme getirmeden bir konu aç, anlat derdini.
Bu hayatta çözümsüz hiçbirşey yok.
Oooo maşşallah herkes biliyo kim olduğunu,hakkında yorumlar bile yapılmaya başlandı,hak diyordu ya hani helal diyordu ya ,ee bunca telaş yapanın hakkı noldu.
kızın dalga geçme amacı yok ailesinden de dediğin gibi korkumuyor utanıyor sadece.ama İnşallah düşüncesinden vaz geçmiştir.
anlıyorum işte sebep utanmada olsa kimsenin kızmaya hakkı yok kendini belli etmediği için sadece
inşallah vazgeçmiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?