ben ölüyorum.

Şu an fena halde küfredesim var yaaa!!!

Sen gördüğün ilginin şımarıklığıyla sıcacık yatağında yatar uyursun da benim senin yüzünden başıma giren ağrı ne zaman geçer acaba???

umarım etmez. kim olduğunu bilmiyorum ama ,hayat çok güzel ve yaşamaya değer. bunu unutma tamammı.

bazen insanlar bir boşluğa düşebilir..arkadaşta dalga amaçlı yazmamış ama bu durumdan utanmış

tamam bende merak ediyorum ama açıklasa bize ne faydası olacak ablasıda bu sitedeymiş

öğrenince herşey daha kötü olur..

yalnız esma değilse onun ismi çok kullanıldı ve sanırım onunda kardeşi yoktu..

neyse geçmiş olsun..

tek isteği ailesine ulaşılmaması aslında.banada sana msj attım dye msj attı aileme ulaşmayın diye.utanıyorum diyor başka bi şey demiyor.ben çok üzüldüm..

Cidden cok uzuldum sanki kendi aile bireyim gibi hissetim keske ailesi yuzunden korktugu icin degil gercekten vazgecse ( keske yaralarini sarabilsek...

Sen gördüğün ilginin şımarıklığıyla sıcacık yatağında yatar uyursun da benim senin yüzünden başıma giren ağrı ne zaman geçer acaba???

arkadasim kiz burdaki ilgiye simaracak bir kiz degil emin ol nereye kufrediyorsun yani ?

Uzuntunden bole soylesigi dusunmek istiyorum

arkadasim kiz burdaki ilgiye simaracak bir kiz degil emin ol nereye kufrediyorsun yani ?

Şımarıklık yapıcaktı ama aileme ulaşacaklar diye korkup burada kesti!
Ve benim düşüncemden sanane, arkadaşım!!!
Sen mi endişe ettin benim yerime, sen mi korktun ya da ben duygularımı ifade ederken senden izin almak zorunda mıyım?
İşine bak!

Polemige girelim diye yorum yapmadim.. Bilmeden etmeden konusuyorsun,
Herkes endise etti bir sen degil ama kimse sonucu ogrenince senin gibi sert cikismadi ?
benden izin alacaksin diye yazmismiyim ? Bakiyorum zaten !

kızın dalga geçme amacı yok ailesinden de dediğin gibi korkumuyor utanıyor sadece.ama İnşallah düşüncesinden vaz geçmiştir.

Konu sahibi arkadaşım.
Ben sana kızmadım,umarım yanlış düşündüğünü anlamışsındır.
Konuşmak istersen bu konuyu hiç gündeme getirmeden bir konu aç, anlat derdini.
Bu hayatta çözümsüz hiçbirşey yok.

Hayır bunu şımarıklıkla vs ilgisi yok.O çok değerli bir arkadaşımız olduğuna eminim ben.Herkesin zaman zaman sıkkın dönemleri olabilir

Oooo maşşallah herkes biliyo kim olduğunu,hakkında yorumlar bile yapılmaya başlandı,hak diyordu ya hani helal diyordu ya ,ee bunca telaş yapanın hakkı noldu.

Katiliyorum ac konunu hem kim oldugunu bizler sadece tahmin edebiliriz sadece evet sen xxxx diyemeyiz. Ac konunu dertleselim..

Oooo maşşallah herkes biliyo kim olduğunu,hakkında yorumlar bile yapılmaya başlandı,hak diyordu ya hani helal diyordu ya ,ee bunca telaş yapanın hakkı noldu.

Herkesin bir tahmini vardır mutlaka.
Konu fake değil , onu biliyoruz.
Muhtemelen yaşı küçük ve işin içinden çıkamıyor.
Neler yaşadığını , neden böyle düşündüğünü bilemediğim için empati yapmaya çalışıyorum kendi adıma.

kızın dalga geçme amacı yok ailesinden de dediğin gibi korkumuyor utanıyor sadece.ama İnşallah düşüncesinden vaz geçmiştir.

anlıyorum işte sebep utanmada olsa kimsenin kızmaya hakkı yok kendini belli etmediği için sadece

inşallah vazgeçmiştir..

Kim oldugunu bilmem benim icin cok onemli degil ama actigi konulardan dalga mi gecmek icin acmis yoksa rahatsiz oldugu icin mi acmis onu gorecektim. Neyse daha fazla zamanimi harcayacagim bir konu degil. Iyi geceler.

Ben bilmiyorum.Sadece değerl olduğunu biliyorum okadar.Her can değerlidir.

anlıyorum işte sebep utanmada olsa kimsenin kızmaya hakkı yok kendini belli etmediği için sadece

inşallah vazgeçmiştir..

zaten bi bana yazdı o da kazene msj attığım için yoksa konuşmuşluğumuz dahi yok yani.diğerleri sadece tahmin zaten.

üye pasif olmuş, demekki bir anlık ruh halinin getirdiği bir konu olmuş
kazen bilmese kım olduğunu müdahale ederdi gibime gelıyor :26:

hak hukuk konusunu tanımadan bişi diyemem sana
ama öyle küçük bunalımlarda ölüme sarılmaya kalksaydık işimiz zordu
mesela ben, milyonlarca kez ölmüş olurum heralde.

ne yaşadığını bilmiyorum, tıpkı seninde benım ne yaşadığımı bilmediğin gibi
keşke ölüm tek kurtuluş olsaydı, ölünce hiç olup gitseydik
o zaman bende gözümü kırpmadan ölüme teslim ederdim kendimi
ama iş öyle değil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…