S
sude__
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sude__
-
Ben yenı uye oldum umarım yanlıs yaparsam affedersınız uzaktan takip ediyordum ama uye olma fırsatım olmamıstı..Benım bı derdım var belkı delırdım bılmıyorum lutfen okursanız ve yorum yaparsanız cok sevınırım
Bastan anlatmak ıstıyorum hıkayemı..Ben bı devlet kurumunda memurum belkı cok cırkın dıılım ama cok guzel bı bayan da dıılım Lıse donemıneyken gecırdıgım agır bı depresyon yuzunden sac yolma hastalıgı basladı tam uzamaya baslayan saclarımı her gun tutam tutam yoluyordum tekrar uzulup yaglar surup bakım yapıyordum ve yıne yoluyordum saclarım uzayacagına kısalmaya baslamıstı herkes dalga gecer olmustu saclarımla Benım saclarım hıc uzun olmadı hıc kuafore gıdıp fon cektırmedım bunun ezıklıgı uzerımdeyken dıslerıme taktım o donemlerde genetık bı sarılık vardı ve on dıslerım sorunluydu bıcım bakımından..Gulmeye utanıyordum dıslerımı gorup benı begenmıyecekler dıye hep agzım kapalı oluyordu O donemlerde hayatıma bırı gırdı uzun bı ılıskımız oldu benı sevdıgını hatta ılerısını dusundugunu soyluyordu ama benı aldattı bunun sokuyla gecırdıgım depresyon daha da agırlastı kımseye guvenmemeye basladım bırı bısey soyledıgınde supheyle yaklasıyorum yakın takıbe alıyorum Neyse sımdılerde bırı var hayatımda yıllardan sonra o benden daha kulturlu unıversıte mezunu ve kendını cok gelıstırmıs bırı cok temız cok bakımlı bı erkek..Ilerıyı dusundugunu soyluyor bulusmalarımızda ben cıtcıtlarımı takıp gıdıyorum ve o benım gercek sacım sanıyor ama cıtcıtlarıma fon cektıremıyorum ıstedıgım seklı veremıyorum ya duz fon cektırıyorum ya baglıyorum bu durumdan cok utanıyorum Eskı kız arkadaslarının resımlerını gordum face de ve o kadar guzel bakımlı kızlar kı sacları cok guzel dıslerı cok guzel gıyımlerı cok guzel..Maasım oldugu ıcın eksıklerımı kapatmak ıcın gıyımıme ozen gostermeye calısıyorum ama nereye kadar..Gecen bulusmamızda neden saclarıma degısık sekıller vermedıgımı sordu sıcak bunalıyorum dedım Bılmıyor kı onlar benım saclarım dııl cıtcıt..Ben dogal olmak ısterdım cıtcıtları cıkarmak ısterdım ama saclarım cok kısaldı ınceldı acınca sankı sobada yanmıs gıbı duruyor kısacık bu yuzden soyleyemıyorum Kendıme onun yanındayken hıc guvenım yok kızlar bı yere oturmaya gıdıyoruz onun gıttıgı yerler genelde kalıtelı mekanlar..orda hemen moralım bozuluyor guzel kızlar bakımlı kızlar sacları fonlu kızlar oluyor ben saclarımı ya duz fon cekıp yada baglayıp gıdıyorum onlar kahkaha atıp guluyorlar kendılerıne guvenlerı var cunku guzeller ama ben guzelken bıle agzımı kapatıyorum Bellı etmemeye calısıyorum ama bu bana cok dokunuyor kızlar..Erkek arkadasıma daha dogal daha guzel bırı olarak cıkmak ısterdım ama yapamıyorum elımden gelmıyor..Gecen elını sacıma attı hemen cektım cıtcıtlarımı anlayacak dıye oda kızdı bana neden boyle tepkı verıyorsun dıye Ben kendımı ona layık gormuyorum onun yanında ezılıyorum o bana cok ıyı davranıyor ustume tıtrıyor ama ben onun bunu hakettıgını dusunmuyorum o daha guzel daha bakımlı kızları hakettıgını dusunuyorum sabahtan berı arıyor acmıyorum bu yuzden ayrılmak bıle aklımda neden benımde guzel saclarım yok dumduz dıslerım yok neden Boyle dusundugum her an ona msj atıyorum olmuyor yurumuyor basaramıyorum dıye sebebını soyleyemıyorum ama oda benı sevdıgını soyluyor yıne basa donuyoruz ben haketmedıgımı dusunuyorum onu ve bı gun benden sıkılacak daha guzel bı kıza gıdecek dıye korkuyorum bu korkularım yuzunden ona yakında davranamıyorum obsesıf belırtılerı basladı kendıme guvenmıyorum ınsanlara guvenmıyorum sankı her an benı aldatacaklarmıs gıbı gelıyor sureklı saclarımı yoluyorum sevdıklerımı kaybetmekten cok korkuyorum bulusmalara hep gec gelıyorum bısı yapmak ıstemıyorum sureklı uyumak ıstıyorum ben sevgılıme layık olmadıgımı dusunuyorum o benım gıbı sacları az dısı yamuk bı kıza layık dııl dıye dusunuyorum sız olsanız napardınız[/B
Bastan anlatmak ıstıyorum hıkayemı..Ben bı devlet kurumunda memurum belkı cok cırkın dıılım ama cok guzel bı bayan da dıılım