ben onu hangi akilla nasil bir aptallik esnasinda sevmisim..

pur_melal

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
185
1
16
İstanbul
İnanmiyorum yaaa... adam bi hafta oncesinde bitti dedi.. esyalarimi alirim gelip dedi babam aradi devreye girdi gel konusalim dedi.. esyalarini al diyecekti uzaktayim deyip gelince ararim dedi.. aramadi.. bu gun yine babam arsmis ve on bes gundur beni aramayan adam babama cevap vermeyip beni ario acmadim araba musaitse gelip alicam yazmis.. arabasi da bizdeasagi garajda duruyordu.. babama yaptiklari o kadar kotu etti ki beni.. resmen saymiyo.. bende babami aradim muhattap olmak istemedim, aramis babam ariyorum niye acmiyorsun demis sey sey demis.. esyalarimi alacagim demissin niye gelmiorsun aksam ben varken gel al demis.. yuzune kapamis babamin.. inanamiyorum.. ben bu saygisuz herifi hangi gozle sevdim.. nasil kendini boyle kamufile etti.. kabullenemiyorum

İnsan, insan olan bunu yapar mi yaa ben nasil guvendim nasil gozum boyle kor oldu.. kendime oyle kiziyorum ki hak etmisim gibi sanki bunlari ben buna guvenmekle ailemi dinemekle hak mi ettim acaba... bir de ogretmen bir de saygili dersin disarda.. resmen annesinin agiziyla is yapti biterken bile ke dilerine gorw olani yaptilar.. tez zamanda anasi kendi gibi bi kiz bulurda es durumundan def olup gider insallah..

konunun detaylarını bilmiyorum ama ,yakın zamanda arkadaşımın kocası da ,sebepsiz yere bitti dedi ,terketti evi ,eşyalarını da aldı çıktı gitti ,
erkekleri anlamak zor ,özgür ruhlu çoğu ,boyunduruk altına giremiyorlar ,
madem iş buralara geldi ,hiç üzülmeyin bırakın gitsin ,hatta eşyalarını çöp poşetlerine koyup kapıya bırakın gelsin alsın çöplerini ..:47:

İnanmiyorum yaaa... adam bi hafta oncesinde bitti dedi.. esyalarimi alirim gelip dedi babam aradi devreye girdi gel konusalim dedi.. esyalarini al diyecekti uzaktayim deyip gelince ararim dedi.. aramadi.. bu gun yine babam arsmis ve on bes gundur beni aramayan adam babama cevap vermeyip beni ario acmadim araba musaitse gelip alicam yazmis.. arabasi da bizdeasagi garajda duruyordu.. babama yaptiklari o kadar kotu etti ki beni.. resmen saymiyo.. bende babami aradim muhattap olmak istemedim, aramis babam ariyorum niye acmiyorsun demis sey sey demis.. esyalarimi alacagim demissin niye gelmiorsun aksam ben varken gel al demis.. yuzune kapamis babamin.. inanamiyorum.. ben bu saygisuz herifi hangi gozle sevdim.. nasil kendini boyle kamufile etti.. kabullenemiyorum

Açmayan kim, kimi alacak sizi mi esyaları mı? Neyi kamufle etmiş? Bulmaca bu kadar mı?

Müge Anlı'da replik olan bir kadın geldi aklıma...

-Al dedi git dedi kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana.

Babanız neden aramış bu gereksiz adamı..bir durum varsa kendi arasın..hadi size yaptığını geçtim babanıza yaptığı büyük saygısızlık:20::20:

Et ne olur et tumm bildiklerini sayistir.. ulan it sanki oesinden kosan var senin babam yuz yuze efendi gibi bitsin diye cagirio sen kimsin yaaa... bir de onun icin yaptiklarimi duysan bi de bana kufretmek istersin..

kaçak güreşiyo pu.t pe....
ya bi b.kyedii şerefsiz ondan sizin yüzünüze bakamıyor
haysiyetsiz ............ ...............
sana küfretmem fedakarlık evliyken olabilecek şeyler
kaldıramamış kalitesiz.
şuan cidden gerildim ve buraya yazamayacağım şeyler çok...

kaldıramamış kalitesiz.

Canim bitmesi degil canimi acitan.. bu sekilde bitmesi umursamadan hic mi degerim yokmus diyorum.. madem degerim yok niye basta o kadar cok kostu pesimden.. simdi ne yapior.. biraz once aramis babami geldim diye esyalarini arabasina koyduk aldi gitti.. babam sadece annen baba i almis cekmis kiz kardesin enisteni almis cekmis annen de seni kaybetmekten korkuyor sen bu kafayla gitmeye devam et.. cok adam olursun demis.. cevap bile vermemis aldi gitti..

kaldıramamış kalitesiz.

AMA USTUMDEN BİR YUK KALKTİ SANKİ COK UZULDUM.. BOYLE BİR ADAMİ Mİ SEVDİM DİYE AMA ESYALARİNİ ALİP GİTTİ YAA GONLUM FERAHLADİ.. sadece onun icin yaptiklarim acitiyor degmeyen bi insan icin yaptiklarim..

Babanız neden aramış bu gereksiz adamı..bir durum varsa kendi arasın..hadi size yaptığını geçtim babanıza yaptığı büyük saygısızlık:20::20:

Nefret ediyorum aldi gitti herseyini.. ayy bi de yakisikli falan olsa icim gam yemeyecek.. kim gorse etrafimda sen cok guzelsin nerden buldun diyorlardi.. benim gozum nasil korse nisandan sonra halamlar aglatti beni yasli kart bu diye.. on iki yas var birde aramizda ben yirmi dort yasindayim.. nasil bi korluk nasil bi mallik bu.. ask insani boyke mi aptal ediyormus.. ustune bi de adam seni biraksin iyi mi..

hiçbir insan da sebepsiz gitmez. ah almış, bu da yanına kar kalmaz.

Canim elbet benimde hatalarim oldu yanlislarim oldu.. ama onun yaptiklarinin taninda hic kalirdi.. herseyinu yuttum ben onun herseyi yaptim annesi agizima etti onu bile hazmettim.. annesine anne demedim diye en son tartstik ardindan da arayip nazlandracakmisim anne demedigim icin uzgunmus.. bayramdaaradim dort bes gun gecti aa annemi samimi ol bilmemne aramadim bende film koptu iste.. annesinin agiziyla is yapti olay bu.. onun icin kredi kartimla bilezik aldim o taksin mahcup olmasin diyw bu arada ailesini durumu da iyi annesi bahane edip yapmak istemedi.. anlatssam aptalligima gulersin.. ailemi ezdim onun icin sonuc bu.. cok sukur evlendigimizde de ortaya cikabilirdi ama kendime cok kiziyorum.

Back
X