ben onu hangi akilla nasil bir aptallik esnasinda sevmisim..

Ben de guluyorum alanacak halime :-) :-) :-) oyle sinirliyim ki ne dedigimi bilmiorum kendi kendime evde kufurler ediyorum.. ben gulunmeyi degil hakareti bike hak ediyorum benim kadar safi mali aptali var mi acaba... sen git yasi yasina uygun olmasi tipi tipine uynasin deli gibi asik ol. Ailene karsi cik onun icin.. istemediler diye karalar giy ikna et zorla.. her ne dese yapp.. yapmadigin fedakarlik kalmasin.. anasi agizina etsin suss.. bayramda birakin gelmeyi ailesi ailemi bile aramasin... ustune annesini nazlayip yalakalanmadigim icin benden ayrilsinnn... annesini arayacakmisim. Kus bile olsak arayacakmisimm.. adam bu yuzden beni terk etsin var mi.. AYNA AYNA SOYLE BANA BENDEN DAHA MALİ VAR Mİ BU DUNYADAA..
Erkeklerin ha anami ara lafindan sinir oluyorum... Bende k.v devamli arardim kadin demezmi sen mecbursun aramaya onun icin ariyorsun... Dur bakayim aramayayim dedim nasil mecburmusumda goreyim hèle aramadim uzun bir sûre birgun k.b hic yoktan tartisti benim le esimde %100 hakli oldugumu biliyordu.... Araya mesafe koydum o gun bu gundur fazla aramam esimde zorlamaz.... Halbuki ben yurtdisindayim tek beklentim tatli bir sohpet iki laf....
bunlari gormedikten sonra odedigim faturaya yazik degilmi....
simdi ara mâtina daha kiymete bindim satasacak bahaneleride yok....
Bu arada 77 li derken 77 dogumlu oldugunu kast ettim duzeltiyorumm...

Ne otuzuu 36 yasinda kopekkkkkk..
:26::26::47:.........

Erkeklerin ha anami ara lafindan sinir oluyorum... Bende k.v devamli arardim kadin demezmi sen mecbursun aramaya onun icin ariyorsun... Dur bakayim aramayayim dedim nasil mecburmusumda goreyim hèle aramadim uzun bir sûre birgun k.b hic yoktan tartisti benim le esimde %100 hakli oldugumu biliyordu.... Araya mesafe koydum o gun bu gundur fazla aramam esimde zorlamaz.... Halbuki ben yurtdisindayim tek beklentim tatli bir sohpet iki laf....

Canim iste is erkekte bitiyor.. nisanlim olaylara annesinin gozuyle degil biraz daha objektif bakabilseydi boyle olmazdi.. adam ustune hala kendini hakli goruyor.. ne yapacagim yaa okumusum etmisim babam annem ustume titremis ozel okullarda okutmus.. ben anneannemi bile dogru duzgun aramam.. kendi ailem oyle karismaz bana.. bunun anasi yok kandil kiz kardesimi ara yok o da bekler bi de yasli bekar teyzesi var eski nisanlinin onu bile arattilar.. ben kuzu ne derlerse yapiordum sonra gozum acildi.. bu onlar resmen emir eri ariyorlar.. omur boyu kendilerine sus kopegi.. kusura bakmasinlar ama olamam..

Senin esin hemen uyanmis duruma sansilisin.. allah bozmasin canim bi omur seni mutlu etsin insallah :-)

Bir de onlarda sana ayni sekilde hassas davransa yine ararsin edersin.. umursamaz jadin herseyi lafta.. ne dediyse cayrdi, nisan bohcasini bile kendimiz gidip aldik hic biseye karismadi misafir gibi geldi salona.. kuafirden cikip salona degil anasini tanasini almaya eve gittik.. UZAY YA CUNKU BURASİ TAKSİ YOK YA... HALBUKİ EVLERİYLE SALON ARASİ ARABAYLA ON DAKİKA.. BEN O SİCAKTA NİSANLİLİK İCİNDE ERKEK TARAFİ EVİNDE ONLARİN UST GİYMESİNİ BEKLİORUM..
ustune bir de yuzum niye asik diye nisan sonrasi oglunu doldurmus yok dayisina yarim agiz konusmusum o gun arabada ne yapayim ustune mi atlayim zaten gerginim ustune araba icinde sevgili kiz kardesinin tuvalatini bekliorum...

SOYLE BOYLE MALİ VAR Mİ... BİR DE AGİZİMİ ACMADİM SALAK GİBİ SİMDİ YANİYORUM CİNGAR CİKARMADİGİMA :-)

bu kadar umursamazlar babami iki kere aradi kendisi, ama ben anasini surekli aricakmisim.. bi de o arasin ya ben nisanli kizim degil mi.. evli degiliz bisey degil.. insan bayram da iyi kotu bi hediye alir ailece gelinir degil mi birak gelmeyi ailemi aramadilar bile.. adam birde ustune demez mi SENİN AİLEN BAYRAMDA ANNEMİ NİYE ARAMADİ BENİM ANNEM BUYUK, RAMAZAN BASLARKEN ARADİ ONLARİN ARAMASİ LAZİM.... USTE TUM FİLM O GUN KOPTU USTUNE BİRDE ANNEMİ ARA HADİ NE OLUR ANNEMLE ESKİSİ GİBİ OL SUREKLİ ARA.. DİYORUM MUSAİT DEGİLİM KOYDEYİM, ARA ARA DİYE DİYE KAVGA ETTİRDİ... sonumuz oldu iste..

Sen hic bisey yapma anan beni g.tne takmasin ustune agizima etsin bende ona mecburum yaa ki se almaz kor topal cirkin otuz yasindayim yaa ne deseler yapayim.. yeter ki birakmasin.. OLDUUU BASKSAA..

bosverın, ıs buraya kadar gelmısken sızı ya da babanzı sayıp saymamasını da onemsemeyın artık, bır kere kafada tum bagı kopardı mı, artık ne yapsa umurunuzda olmaz, her turlu rezıllıgı ıgrenclıgı bekleyın ve sasırmayın derım, cunku onunuzde belkı de yıpratıcı bır surec olacak

Bu arada esinle sana mutluluklar dilerim her balik ayni olmuyor demek kii :-) :-) :-) ikizler kadiniyla birlikte olmak bi ayricalik bizim gibi neseli aktif her ortama ayak uyduran degisken eglencelisi var mi :-) :-) kiymetimi bilemeyenler utansinn :-) :-) zor bulur benim gibisini ona mi kaldim 24 yasindayim guzelim girdigim her ortamda dikjat cekerim ogretmen olmusum hemde atandim ilk sende zekiyim.. kendini ne saniyorsa saff... benden iyisini bulursa dugunune ceyrek yollarim :-) :-). Yalniz bende ki ozguvene bakar misin :-)

Galiba bu da benim acilar karsisinda ki savunma mekanizmam :-\

:) hep boyle ol:49:

bosverın, ıs buraya kadar gelmısken sızı ya da babanzı sayıp saymamasını da onemsemeyın artık, bır kere kafada tum bagı kopardı mı, artık ne yapsa umurunuzda olmaz, her turlu rezıllıgı ıgrenclıgı bekleyın ve sasırmayın derım, cunku onunuzde belkı de yıpratıcı bır surec olacak

Bunlari yapan insandan ben artik herseyi beklerim zaten.. olan oldu zaten ama ayni okulda gorev yapioruz o korkutuyor beni.. birsey der mi arkamdan birine diye.. hep gerilecegim.. okula gitmek bile istemiyorum bi de yeni atandim uc yil hic tayin yer degistrme olmuyor.. umarim annesi konyadan birini bulur ona da es durumundan defolup gider.. yuzunu bile gormek istemiyorum midemi bulandiriyor.. boyle birini sevdigim icin kendime bile kiziyorum..

Ay bu konyalilar hep mi anaci olur:))) seninki de mi konyaliydi?

Wallahi kriterlerime konyali olmamasini da ekledim, bu kadar cok tesaduf olamaz..

Back
X