Erkeklerin ha anami ara lafindan sinir oluyorum... Bende k.v devamli arardim kadin demezmi sen mecbursun aramaya onun icin ariyorsun... Dur bakayim aramayayim dedim nasil mecburmusumda goreyim hèle aramadim uzun bir sûre birgun k.b hic yoktan tartisti benim le esimde %100 hakli oldugumu biliyordu.... Araya mesafe koydum o gun bu gundur fazla aramam esimde zorlamaz.... Halbuki ben yurtdisindayim tek beklentim tatli bir sohpet iki laf....Ben de guluyorum alanacak halime![]()
![]()
oyle sinirliyim ki ne dedigimi bilmiorum kendi kendime evde kufurler ediyorum.. ben gulunmeyi degil hakareti bike hak ediyorum benim kadar safi mali aptali var mi acaba... sen git yasi yasina uygun olmasi tipi tipine uynasin deli gibi asik ol. Ailene karsi cik onun icin.. istemediler diye karalar giy ikna et zorla.. her ne dese yapp.. yapmadigin fedakarlik kalmasin.. anasi agizina etsin suss.. bayramda birakin gelmeyi ailesi ailemi bile aramasin... ustune annesini nazlayip yalakalanmadigim icin benden ayrilsinnn... annesini arayacakmisim. Kus bile olsak arayacakmisimm.. adam bu yuzden beni terk etsin var mi.. AYNA AYNA SOYLE BANA BENDEN DAHA MALİ VAR Mİ BU DUNYADAA..
bunlari gormedikten sonra odedigim faturaya yazik degilmi....
simdi ara mâtina daha kiymete bindim satasacak bahaneleride yok....
:26::26:Bu arada 77 li derken 77 dogumlu oldugunu kast ettim duzeltiyorumm...
Ne otuzuu 36 yasinda kopekkkkkk..