Aha 3. ye gerek kalmadı galiba :)
Aynen yaa cok haklısınız. Aha güldü oglum bu gece ben sizinle gelmiyorum olur
Bende hepinizi seviyorum kızlar çiçek olalım böcek olalım bulut olalım heryer pembe olsun herşey yumuşak:)Sizin yorumlara çok gülüyorum ben ya
Sonra da bamyasını patlıcan gibi anlatıp yok şunu yaptım yok bunu yaptım diye sallarlar.Aynen yaa cok haklısınız. Aha güldü oglum bu gece ben sizinle gelmiyorum olur
Başlığı görünce biri size ortalık malı dedi zannettim. Saydırmaya gelmiştim, başka bir şey çıktı
Bulunduğunuz şehirde etkinlik vs yokmuş ama kurs da mı yok? Dans, resim, seramik gibi kurslar vardır belki. Sınıfta ders dinlemeli değil de ortamı daha serbest olan kurslar yani.
Bir kursa giderseniz illa ki tanışırsınız birileriyle. Sevgili olmasa bile arkadaş ortamı olur, zaman geçer.
Liseden beri Türk sevgiliniz olmadıysa çok güvenmeyin kimseye. Ortalık manyak dolu.
1 sene sonra gidecekseniz 1 sene için ev açmak gereksiz bence. Bu şekilde aidiyet hissinizin oluşmaması da normal. Yerleşik hayata geçince düzelir.
1. hiçbir yere ait değilim diyorsan her yere kolaylıkla uyum sağlarsın ben köyümü özledim moduna girmezsin bunu avantajına çevir
2. normalde kolay arkadaş edinebilen biri misin? mesela benim eşimi köye koy köyde, manhattanda gökdelene koy orda arkadaş edinebilir. bense burda da çok kolay arkadaş edinebilen bir tip değilim, yurtdışına çıktığımda da edinememiştim :) yani bu ortamdan ziyade senin kişiliğinle ilgili. spor salonu vs bir başla bakalım.
3.ay bak bu zor, adam çok da düzgününü bulmak zor. valla yapacak bişi yok, olsun sen bir iki aday kestir gözüne, hangisi kafana yatarsa ona göre strateji geliştir
Yurda hoş geldin öncelikle.kücük bir şehir neresiymişki.
1. Sorun bence ülke deiştirme olayın. Alısmış olabilirsin bu duruma ondan oldugunu düşünüyorum. 2. Sorun sa hiç sanmıyorum cok csbuk kaynaşacaksın bencehatta tehtit olarak bile algılanırsın zamanla. Accuk gısganc bir ülkeyükde
3. Sorun Türk Erkegi sahiplenir.. diyip gidiyorum
1) Gurbetci sendromu. Gayet normal. Aslinda dunya vatandaşıyız bir açıdan bakılınca. Kazandırdığı zenginliklere odaklanmak lazım(paradan bahsetmiyorum ama o da olur :))Selam kızlar
Yurda dönüş yaptım, doktoraya başlayana kadar buradayım.
O da 2020ye tekabül eder en erken çünkü başvurular kışın açılıyor
Önümüzdeki 2 ay baya meşgulüm yine yurt dışı git-gel, bürokratik şeyler var halledilecek ancak...
3 derdim var, 3ünü de sizlere sormak istiyorum
1) Ben hiçbir yere ait hissedemiyorum. Yani önceden Türkiyeye gelince ben buraya aitim hissi olurdu, şimdi nereye gitsem ne oraya yabancı hissediyorum ne ait??? Sanki her yer aynı. Bu kötü bir şey mi, sanki benim yerim yurdum yok gibi.
2) Küçük bir şehre geldim, burada arkadaş edinmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Etkinlik, festival vs de yok ki. E okulum/işim de yok nereden bulacağım arkadaş? Keşke eskisi gibi gidip "arkadaş olabilir miyiz" diyebilsek :))
Şu an için aklımda okçuluk ve spor salonu var belki oralarda edinirim diyorum, sizin var mı fikriniz? :)
Çalışmak için başka şehre gitmeyi düşündüm ancak o zaman da aldığım maaş zaten yeni ev açma, kira vb onlara gidecek. Zaten kendi mesleğimi yapma şansım da yok TRde.
Sizce 1 sene çok mu vakit kaybederim evde olarak, o arada diyorum programlama vs becerilerimi geliştirsem beni ileri atar başvurularda o tip şeylerle uğraşabilirim diye düşünüyorum, bir de hayalimdeki bedene kavuşma hedefim var : D
3) En son Türk bi' flörtüm/sevgilim olduğunda lisedeydim, onlar da ergenceydi zaten. Yetişkin hayatımda nasıl bulurum?
Büyük şehirde olsam bence aynı yurt dışı gibi olurdu amaAbsolutPromise şu kızçe dedi ki öyle yapma üstüne atlarlar burada?
O zaman nasıl tanışabiliriz, bir de ciddi bir şey çok istemiyorum yoksa çekip gitme olayı zorlaşır ülkeden
Napayım
Belki biraz kendinizi dinlersiniz neden olmasın
Aynen yaa cok haklısınız. Aha güldü oglum bu gece ben sizinle gelmiyorum olur
ay ben de anlamadım ki nasıl yapıyor. geçen benim liseden arkadaşlar geldi eşli, eşimle ilk kez görüştüler, benden çok eşimle muhabbet ettilerEvet olmadı, ne TRden ayrılınca ne İngiltereden ayrılınca öyle pek dokunmadı
Birkaç saat bir nostalji oldu
Aman ya dedim geçti
Galiba insan çok taşınınca bir süre sonra dokunmuyor
Evet, hiper kıpır kıpırımdır, muhabbet kurarım nasıl ediniyor peki eşiniz öyle durduk yere laf mı atıyor mesela:)
Ne bileyim karşıdakinin yaptığı bir şeyle ilgili mi konuşuyor?
Düzgünü de saygılı davranacak biri olsun yeter evlenmicem 1 senem var zaten
nicorobin , 27Ben ortalık malımıyım
Çok alımlı güzel bir bayanım
Ama nerde benim aşıklarım
Amaan bana ne be dondurmamı kaşıklarım
Eros gibi ok atarım
Aşık olanların canını yakarım
Ben tam biraşk kadınıyım
Kafam karışık bana yaklaşmayın
1- Bazı insanlar dünya insanıdır. Bknz: Benim kardeşim adam sürekli okuma bahanesiyle 6 ay Burda 6 ay başka yerde. Gittiğin yerde kal diyoruz ona da yok diyor. Yani bana kalırsa normal bir durum dünya insanısınız siz belli bir yere ait olmayan.
2- Spor salonu veya gençlerin çoğunlukla takıldığı kuaförler arkadaş edinmek için ideal gibi.
3-Küçük şehirdeyseniz malesef yurtdışındaki gibi öyle kolaylıkla birşeyler içerken eşlik edebilir miyim veya buralı mısınız gibi muhabbete başlayamazsınız maledef adamı yerler burdaO yüzden yakın konuma duyarlı instagramın programı vardı öyle birşey bulup oralardan şansınızı deneyin derim. Hem öyle pek ciddiyeti vs de olmaz.
Her konuya uygun şiir yazılır burada okçuluk aşk lazım filan bir hikaye olunca ortaya bu eser çıktı :)nicorobin , 27
son şiir bükücü , şiir yazmanın onun için bir tutku olduğunu söylüyor.
Bu şiirini de forumdaşı velvette için yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?