Valla ben eşimle instagramda tanıştımTabi bizim ortak tanışıklar vardı vs ama bilmeden konuştuk başta.
Profil az çok ipucu veriyo biraz konuşursunuz öncesinde sizin gibi okuyan eden, yapışkan olmayan, küçük bir yere göre daha modern düşüncelere sahip olan birileri mutlaka vardır. Bir kaç görüşmeyi gündüz vakti toplu yerlerde yapar sonrasına bakarsınız. Herhangi bir yerde tanışmayla aynı bana kalırsa valla.
Ekstra olarak sizin şehirde var mı bilmiyorum ama kardeşim genelde couchsurfing,kamp buluşmalarına falan gidiyor. Denenebilir
Az buçuk tecrübemi paylaştım bu olaylar hep türkiyede geçtiSeni referans verdim.
Hmm aslında şimdi anladım ne demek istediğini onu özelden ayrı konuşuruz.
Bunun çullanmayanı çıkmaz mı?
Bunca kızın sevgilisi var TRde, gerçi benim tavrım nereye o kızların tavrı nereye olacak.
Şimdi öbür çocuğa olduğu gibi masa altından bacak sürtemem.
Bu bozuyor beni
O ilk derdinin aynısı bende de var. Takipteyim. Konu mu açsam diyordum.
Facebookta var direk interrail yazarsanız çıkıyor ancak genelde benim bildiğim şehirlerarası veya yurtdışı gezilerinde destek amaçlı beraber seyahat amaçlı kullanılıyor.
Çok nadir olarak X şehirdeyim yolu düşene couchluk veya kahve ısmarlayabilirim vs deniyor.
Hakketen haa kıza tecavüz edip kaçıncı kattan aşağı atıyolar ve cezada almıyolar bazıları ortalık çok bozuk.Az buçuk tecrübemi paylaştım bu olaylar hep türkiyede geçtiMaksat arızaya bağlamayacak sana bela olmayacak olanı bulmak olmalı.
Bunun içinde önce gözlem yapıp sonra seçeceksin, kendinden ve isteklerinden taviz vermeyeceksin.
Kriterlerimizin düştüğü hale bakSapık olmasın, canımıza kast etmesin, bela olmasın...
Birkaç yorumuna denk geldim. Sen canı istediği gibi yaşayan bir kızsın ( takdir ediyorum sonuna kadar)
Küçük bir ile geldim diyorsun, Allah muhafaza bir de İç Anadolu da falansa o şehir, (bir abla olarak kabul et beni yanlış anlama sakın ) seni düdük yapıp çalarlar . Sakın yurt dışındaki gibi düşünme, bizim ülkece alacak daha çoook yolumuz var. Hadi sen yine çeker gider kurtulursun ama ailen bile huzursuz olur sonra.
Sevgiler :)
Valla bence Türk erkeğinden uzak durun. İyisi var tabii ama çok nadir. Gezmiş görmüş birisiniz siz yapamazsınız bunlarla. Türkle evliyim ve nadir olanlarından buldum çok şükür. Fakat yine de sevmiyorum Türk erkeğini. Hele kk yı tanıdıktan sonra
Az buçuk tecrübemi paylaştım bu olaylar hep türkiyede geçtiMaksat arızaya bağlamayacak sana bela olmayacak olanı bulmak olmalı.
Bunun içinde önce gözlem yapıp sonra seçeceksin, kendinden ve isteklerinden taviz vermeyeceksin.
Kriterlerimizin düştüğü hale bakSapık olmasın, canımıza kast etmesin, bela olmasın...
+1 liraya duble boy ister misin
Teker teker gel
Foodrail ve interrail diye varmış şimdi baktım da. Genel grup da var, şehir şehir de var. Bence foodrail *şehrinin adı* ve interrail *şehrinin adı* şeklinde baksan daha faydalı olur.Interrail *şehir adı* yazıp mı arıyoruz yoksa direkt interrail grubuna mı?
Ben evlenmicem ki ya
Güzel güzel baktı banaBen evlenmicem ki ya
Foodrail ve interrail diye varmış şimdi baktım da. Genel grup da var, şehir şehir de var. Bence foodrail *şehrinin adı* ve interrail *şehrinin adı* şeklinde baksan daha faydalı olur.
Yalnız grupta gezgincilere yardım amaçlı yemek ısmarlıyoruz gibi şeyler demişler ya da beraber gezelim diye; sanırım böyle olunca pek uygun değil gezgin olmadığına göreama benim arkadaşım kendi şehrinden ara ara birileriyle buluşmaya gidiyodu
O nasıl bi grup tam olarak belki ben de girerimAa şu an çok büyük şok oldum
Couchsurfing e baktım kesin bir şey yoktur diyordum ki 13 tane buluşma yapmışlar bu hafta vay be
Beni şaşırttı bu performans ama heyecan yaptım aynı zamanda hemen üyeliğimi geri açmam lazım
Evet ama bunların çoğu evlenmese bile öyle davranıyor. Güya sahipleniyorlar. Başınıza bela olacak birini bulmayın aman
Güzel güzel baktı bana
Ama olamazdı evlenemem ben asla
Ailesi karşı çıktı bana
Okçuluk işime yaradı ilk defa
Tam kurtuldum derken o kaynana
Meğersem büyü yapmış ayrılmadan bana
Ondan defalarca konu açarsam kızma buraya
Şansımdönmez mi ablalarım bir daha
Ahh erkekler ah ben ne yaptım ki sevmem bi daha
Hayata küstürdünüz ait olamıyorum bu dünyaya
Neyse biraz daha yazayım foruma da
Birazda onlar düşünsün bunlar hakkında
Hahaha ne acayipim ben ama olsun bi daha mı gelcem dünyaya
O nasıl bi grup tam olarak belki ben de girerim
Pardon 26 yaşında neyden paniklediniz?Çok büyük kayıp olmaz değil mi ya
Herhalde bünyem alıştı sürekli koşturmacaya şimdi boşlukta kalırsam hayatımı boşa mı harcayacağım diye korkuyorum
26 olacağım bir de ondan panikledim
İşte o kendiliğinden mi olacak çünkü ben genelde iş ve okul çevresiyle gidilen etkinliklerde arkadaş buluyordum
Sen de mi küçük yerdesin:)
Couchsurfing şeydi, genellikle evinde gezgin ağırlamak isteyenler açıyorlardı, dolayısıyla gelen yabancılarla sohbet muhabbet tanışmış da oluyordun ancak o özelliği değil orada takılma, buluşma özelliğini de kullanabiliyorsun. Mesela biri kahve içmek için, diğeri maça gitmek için insanları arıyor falan. Ben çok şaşırdım, yaşadığım yerden bu aktifliği, performansı beklemezdim şu an çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?