Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnstagramım da yok ki ya ama couchsurfing e bakayım, burası da öyle lanet bir şehir : D
Hiçbir şeyi yok, gerçi görmeyeli birkaç avm bir şeyler eklemişler
Bilmiyorum bir etkisi olmuş mudur
En son bana t... açtıracaklar.

Az buçuk tecrübemi paylaştım bu olaylar hep türkiyede geçti Maksat arızaya bağlamayacak sana bela olmayacak olanı bulmak olmalı.
Bunun içinde önce gözlem yapıp sonra seçeceksin, kendinden ve isteklerinden taviz vermeyeceksin.
Kriterlerimizin düştüğü hale bak Sapık olmasın, canımıza kast etmesin, bela olmasın...

O ilk derdinin aynısı bende de var. Takipteyim. Konu mu açsam diyordum.

Siz niçin?
Çok mu taşındınız ben gibi?

Zaten şehir adıyla baktım nasıl lanet bir şehirse yok ayrı grubu. Var ama pek üyesi yok paylaşım yok.
Bunalım sebebi resmen.
Arkadaş bulamazsam katlanamam buraya ben.

Hakketen haa kıza tecavüz edip kaçıncı kattan aşağı atıyolar ve cezada almıyolar bazıları ortalık çok bozuk.

Evet ben de bunu kısıtlamayacak bir beyefendiyle vakit geçirmek istiyorum açıkçası
İç Anadoluda değilim Ege tarafındayım yine durumlar biraz kurtarılabilir:)

Ben evlenmicem ki ya

Napıyım t... mi indireyim en son :d
Kullanmıcam dedim dedim kullandırtacaklar adama

Interrail *şehir adı* yazıp mı arıyoruz yoksa direkt interrail grubuna mı?
Foodrail ve interrail diye varmış şimdi baktım da. Genel grup da var, şehir şehir de var. Bence foodrail *şehrinin adı* ve interrail *şehrinin adı* şeklinde baksan daha faydalı olur.
Yalnız grupta gezgincilere yardım amaçlı yemek ısmarlıyoruz gibi şeyler demişler ya da beraber gezelim diye; sanırım böyle olunca pek uygun değil gezgin olmadığına göre ama benim arkadaşım kendi şehrinden ara ara birileriyle buluşmaya gidiyodu

Ben evlenmicem ki ya
Güzel güzel baktı bana
Ama olamazdı evlenemem ben asla
Ailesi karşı çıktı bana
Okçuluk işime yaradı ilk defa

Tam kurtuldum derken o kaynana
Meğersem büyü yapmış ayrılmadan bana
Ondan defalarca konu açarsam kızma buraya
Şansımdönmez mi ablalarım bir daha
Ahh erkekler ah ben ne yaptım ki sevmem bi daha
Hayata küstürdünüz ait olamıyorum bu dünyaya
Neyse biraz daha yazayım foruma da
Birazda onlar düşünsün bunlar hakkında
Hahaha ne acayipim ben ama olsun bi daha mı gelcem dünyaya

Aa şu an çok büyük şok oldum
Couchsurfing e baktım kesin bir şey yoktur diyordum ki 13 tane buluşma yapmışlar bu hafta vay be
Beni şaşırttı bu performans ama heyecan yaptım aynı zamanda hemen üyeliğimi geri açmam lazım

Evet ama bunların çoğu evlenmese bile öyle davranıyor. Güya sahipleniyorlar. Başınıza bela olacak birini bulmayın aman

Doğru diyorsunuz gerçi bu dediğiniz tipler her yerde var, yurt dışında da varlar yani, yapışıp rahatsız etmek ve acayip konuşmak, konularımda görürdünüz bilseydiniz ah ahh :)

Bacım sen coştun valla ya tutamıyoruz ilham geldi

O nasıl bi grup tam olarak belki ben de girerim

Sen de mi küçük yerdesin:)
Couchsurfing şeydi, genellikle evinde gezgin ağırlamak isteyenler açıyorlardı, dolayısıyla gelen yabancılarla sohbet muhabbet tanışmış da oluyordun ancak o özelliği değil orada takılma, buluşma özelliğini de kullanabiliyorsun. Mesela biri kahve içmek için, diğeri maça gitmek için insanları arıyor falan. Ben çok şaşırdım, yaşadığım yerden bu aktifliği, performansı beklemezdim şu an çok mutluyum

Pardon 26 yaşında neyden paniklediniz?
Siz Avrupa'da daha özgür, baskısız yaşıyorsunuz ama bence kafa gayet türk kafası..
Sanırım korkarım ki giderek panikleme yaşı 25 yaş altına inecek..
Sizin gibi yurt dışı görmüşler bile böyle paniklerse bizim ülkedeki kızlar ne yapar bilemedim..
Sizin bu paniklemeniz beni çok şaşırttı.Hiç öyle bir üye imajı çizmiyordunuz.Kaç konunuzu okudum hiç böyle bir düşünce beklemiyordum.
Demek ki yurtdışında da yaşasan kollektif bilincimiz devam ediyor.
Artık türkiyede yaşayan 26 üstü türk kadınlarına daha fazla empati yaparak bakacağım..

Biraz gezin dolaşın bulursunuz arkadaş..
Şu an süreli arkadaş bulursunuz.Siz öyle istiyorum dediniz diye söylüyorum.
Asıl ciddi ilişki isteyen bulmak zor.
Sosyalleşin olur zaten..

Son düzenleme:
Bu bir yere ait hissedememe bende de olustu
yurt dışına biraz uzun bir sure çıkan cogu kiside olusuyor bu sanırım..
X ulkedeyken y ulkeyi
Y ulkedeyken x ulkeyi istemek gibi
Eskiden cok daha köklenmiş hissetmisken
Şimdi o ait olamama hissi cok rahatsiz edici

Gerci cocuktan sonra biraz bu his gecti ama eskisi gibi köklenmiş hissi yok
Travma mı gecirdik ne!?

Yok pek küçük denemez, büyük de değil ama

Aynı mantık o zaman. Sevindim adına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…