Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.ye cevap vereyim. Bende kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum. Sanırım bu bir huy.

Sınırda para bozdururken evet biraz şey oluyor aa noldu şimdi zengin miyim falan

Gönüllülük işini yazdım kenara hemen bakıyorum neler varmış bu şehirde bakalım.
Hem bu tip ortamlarda ortak bir amaç olacağı için daha seviyeli insanlarla tanışır arkadaş olurum.

İstemiyorum yan cebime koy mu olacak yani ben de direktimdir aslında

Yaa önüme gelse fırsat hiç kaçırmam muhabbet ederim ben de esas mesele o ortamı hazırlayabilsem

Bir an vakit kaybediyorum diye biraz gerildim, yaşım 26 oldu ama evde oturacağım falan gerginliği geldi:)
Ama doğru diyorsunuz aslında sonrasında zaten hiç böyle fırsatlarım olmayacak 3-5 sene doktora hiç boşluk yok:)
Sonrası zaten araştırma yine boşluk yok:))))

Interrail *şehir adı* yazıp mı arıyoruz yoksa direkt interrail grubuna mı?

Valla ben eşimle instagramda tanıştım Tabi bizim ortak tanışıklar vardı vs ama bilmeden konuştuk başta.
Profil az çok ipucu veriyo biraz konuşursunuz öncesinde sizin gibi okuyan eden, yapışkan olmayan, küçük bir yere göre daha modern düşüncelere sahip olan birileri mutlaka vardır. Bir kaç görüşmeyi gündüz vakti toplu yerlerde yapar sonrasına bakarsınız. Herhangi bir yerde tanışmayla aynı bana kalırsa valla.

Ekstra olarak sizin şehirde var mı bilmiyorum ama kardeşim genelde couchsurfing,kamp buluşmalarına falan gidiyor. Denenebilir

Interrail *şehir adı* yazıp mı arıyoruz yoksa direkt interrail grubuna mı?

Facebookta var direk interrail yazarsanız çıkıyor ancak genelde benim bildiğim şehirlerarası veya yurtdışı gezilerinde destek amaçlı beraber seyahat amaçlı kullanılıyor.
Çok nadir olarak X şehirdeyim yolu düşene couchluk veya kahve ısmarlayabilirim vs deniyor.

Hadi yaa ben de direkt ilgilimi belli ederim aslında, yurt dışında adamlar atlamaya çekindikleri için sıkıntı olmuyordu:))

Seni referans verdim.

Hmm aslında şimdi anladım ne demek istediğini onu özelden ayrı konuşuruz.
Bunun çullanmayanı çıkmaz mı?
Bunca kızın sevgilisi var TRde, gerçi benim tavrım nereye o kızların tavrı nereye olacak.
Şimdi öbür çocuğa olduğu gibi masa altından bacak sürtemem.
Bu bozuyor beni

Birkaç yorumuna denk geldim. Sen canı istediği gibi yaşayan bir kızsın ( takdir ediyorum sonuna kadar)
Küçük bir ile geldim diyorsun, Allah muhafaza bir de İç Anadolu da falansa o şehir, (bir abla olarak kabul et beni yanlış anlama sakın ) seni düdük yapıp çalarlar . Sakın yurt dışındaki gibi düşünme, bizim ülkece alacak daha çoook yolumuz var. Hadi sen yine çeker gider kurtulursun ama ailen bile huzursuz olur sonra.
Sevgiler :)

Valla bence Türk erkeğinden uzak durun. İyisi var tabii ama çok nadir. Gezmiş görmüş birisiniz siz yapamazsınız bunlarla. Türkle evliyim ve nadir olanlarından buldum çok şükür. Fakat yine de sevmiyorum Türk erkeğini. Hele kk yı tanıdıktan sonra

1.ye cevap vereyim. Bende kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum. Sanırım bu bir huy.

Bende önceden vardı aslında bu aitlik hissi.
Ülkeye geri gelince aa burası benim ait olduğum yer, hissi geliyordu.
Bir anda kayboldu o sonra.
1 sene Türk yemeği falan yemedim, aramadım da...
Acayip...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…