- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Her konuda şiir yazılır hemen teslim edilir.Her konuya uygun şiir yazılır burada okçuluk aşk lazım filan bir hikaye olunca ortaya bu eser çıktı :)
1) Gurbetci sendromu. Gayet normal. Aslinda dunya vatandaşıyız bir açıdan bakılınca. Kazandırdığı zenginliklere odaklanmak lazım(paradan bahsetmiyorum ama o da olur :))
2) Gönüllü olarak çalışabileceğin dernek vakıf okul üni vs vardır belki CV ne de katkısı olur. Arkadaş çevresi de yaparsın.
3) üstüne atlayacak adam istemiyorsan mesafeli ol ama sinyaller gönder beğendiğin olursa.
Kolay gelsin!
Yap kız yap buralar çok sıcak serinleriz biraz :)Her konuda şiir yazılır hemen teslim edilir.Kötü espri günümdeyim.Biri beni durdursun Mune hariç.
ay ben de anlamadım ki nasıl yapıyor. geçen benim liseden arkadaşlar geldi eşli, eşimle ilk kez görüştüler, benden çok eşimle muhabbet ettilerya evet, bir konu açtılar mı ordan ilerliyor, soru soruyor kendinden örnekler veriyor vs vs.
ben ingilterede kısa süre yaşarken de ingilizdim burda da ingilizim(ingilizi hani soğuk vs derler ya o anlamda söylüyorum)
1- dünya insanisin- bence gayet normal ve olmasi gerektiği gibi.
2- bence hic takma. Tatil yap, ruhun dinlensin. Bol bol kitap oku, pastalar yap...kurslara git. Yeni bir dans öğren...yani son yıllarda vakit bulamadığın herşeyi yap. Şuanda 1 senelik bir ara tatil icin ayaktan küçük parmağı feda ederdim. Bende payir payir payir okudum, sonra istikamet iş...cok iyi mok yedim. Bi work and travel yapsaydim bari. Demek istediğim tadini cikart- Trde nasil bilmem ama benim daha 35 yil çalışmam gerekli emekli olabilmek icin... :
3- ben TRde hic flört yapmadim ama biraz hanim kız takilsan bence daha iyi olur galiba (kuzenlerim "dont touch this" modunda geziyordu)
Arkadaşlar attention please marsa gidecek gönüllü arıyolardı ama ölüm riski yüksek tabi kimbilir belkide siz oraya aitsinizdir :)1.ye cevap vereyim. Bende kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum. Sanırım bu bir huy.
Ben hiç kullanmadım ama arkadaşım interrail gruplarından tanısıyordu. Face’de şehir şehir grup var. Mesela biri paylaşıyor şurda kahve ısmarlayabilirim birine ya da kahvaltıya davet ediyor gibi gibi. Ya da siz davet ediyosunuz. Bir bakın derim. Genelde üniversiteliler arasında yaygın.
Kardeşiniz aynı ben, herkes de bana diyor artık bir yerde kalsan mı diye ama
Yok yaa daha dur bakalım diyip devam ediyorum bir sonraki ülkeye şimdi nereye atılacağım bakalım
Bir anlamda eğlenceli ama bazen insan yalnız hissediyor mesela insanlar belli bir çevre kuruyor, bizim çevremiz dünyanın çeşitli yerlerine yayılmış bir şekilde. Ama sürekli bir çevre değil. Yeni baştan başlıyoruz sürekli.
Peki oralardan düzgün biri çıkar mı? Yemin ediyorum yaklaşıp konuşsam nasıl olur diye düşünmüştüm, demek ki olmazmış ahahahah
Interrail *şehir adı* yazıp mı arıyoruz yoksa direkt interrail grubuna mı?
Gözlemleyip öyle çevre edinmeye çalışın.
Arkadaş doğru demiş atlarlar burada üstüne
Diğer şehirleri gezmeye çalışın, katılabileceğiniz kurslar varsa sosyalleşmek adına kayıt olabilirsiniz.
Hoşgeldiniz:)
Hiç bilmediğim bir yerden kiralık ev bakarken bildirim gördüm de geldim resmen
Bende bana “nerelisin?” diye sorulmasına gıcık olurum. Tek bir yer söyleyemiyorum diğerlerinin hatrı kalıyor öyle deBence dünyaya sınırlarını görerek bakmamalıyız, her yere ait hissetmelisin.
Bana göre daha sosyal bir insansın rahatça çevre yapabileceğini düşünüyorum ama o şehirdeki okçuluğa pek güvenme. Yurtdışındaki okçulukla buradaki okçuluk arasında bile bir fark var, gidersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın şimdi siyaset polemiği yapıyor demesinler
Gezmeyi seviyorsun sen sosyal medyadaki gezi gruplarına katılıp arkadaş edinebilirsin.
Yurtdışından gelmenin ve zaten çoğu kadına göre daha rahat olmanın verdiği getiriyle üzerine çullananlar olacaktır, seç beğen al ama hemen birine kapılıp diğer adaylarını yok saymaHoşgeldin tekrardan.
nicorobin , 27
son şiir bükücü , şiir yazmanın onun için bir tutku olduğunu söylüyor.
Bu şiirini de forumdaşı velvette için yazmış.
1.ye cevap vereyim. Bende kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum. Sanırım bu bir huy.
Bizi kıskanıyolar kızım survivor nagihan mode on
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?