Pardon 26 yaşında neyden paniklediniz?
Siz Avrupa'da daha özgür, baskısız yaşıyorsunuz ama bence kafa gayet türk kafası..
Sanırım korkarım ki giderek panikleme yaşı 25 yaş altına inecek..
Sizin gibi yurt dışı görmüşler bile böyle paniklerse bizim ülkedeki kızlar ne yapar bilemedim..
Sizin bu paniklemeniz beni çok şaşırttı.Hiç öyle bir üye imajı çizmiyordunuz.Kaç konunuzu okudum hiç böyle bir düşünce beklemiyordum.
Demek ki yurtdışında da yaşasan kollektif bilincimiz devam ediyor.
Artık türkiyede yaşayan 26 üstü türk kadınlarına daha fazla empati yaparak bakacağım..
Biraz gezin dolaşın bulursunuz arkadaş..
Şu an süreli arkadaş bulursunuz.Siz öyle istiyorum dediniz diye söylüyorum.
Asıl ciddi ilişki isteyen bulmak zor.
Sosyalleşin olur zaten..
Bu bir yere ait hissedememe bende de olustu
yurt dışına biraz uzun bir sure çıkan cogu kiside olusuyor bu sanırım..
X ulkedeyken y ulkeyi
Y ulkedeyken x ulkeyi istemek gibi
Eskiden cok daha köklenmiş hissetmisken
Şimdi o ait olamama hissi cok rahatsiz edici
Gerci cocuktan sonra biraz bu his gecti ama eskisi gibi köklenmiş hissi yok
Travma mı gecirdik ne!?
Orada burada reklamını yapıyor gibi konuşuyorum bana hala para vermedilerNapıyım t... mi indireyim en son :d
Kullanmıcam dedim dedim kullandırtacaklar adama
Yok pek küçük denemez, büyük de değil ama
Aynı mantık o zaman. Sevindim adına
Sen bide baya gezginsin...hic sanmiyorumÇok büyük değil ama ufaktan bir huzursuz ediyor sanki
Yani gittiğin yerde de oluyor o aslında ilk birkaç hafta
Ee ne değişti şimdi falan oluyor
İlk yurt dışına çıktığımda mesela ne ağlamıştım, yemekler, kokusu, suyu her şeyden şikayet ederdim
Sonra öyle sıkıntılar, şartlar oluştu ki artık koymaz oldu gerçekten
Hani yemeği kötüymüş, suyu mehmiş falanmış amaaan diyorsun zaten bitecek geçecek burada da kalıcı değilim
Acaba bir gün bir yere ait hissedebilecek miyim?
Orada burada reklamını yapıyor gibi konuşuyorum bana hala para vermediler
Arkadaş çevresi oluşturmaya çalış önce sonra arkadaşının arkadaşı bilmem nesi diye tanışırsın.
O zaman en mantıklı seçenek İnternet benceÇok dinledim kendimi, mantıklı konuşmuyorum bence ahahsjahsjs
Şaka bir yana sıkıldım, nasılsa bir yaşı geçince işler duruluyor, bari gençken azcık flört mlört falan.
Sen bide baya gezginsin...hic sanmiyorum
Bu gözler çok alakasız uygulamadan ekmek yiyenleri gördüBuldum buldum couchsurfing buldum! O daha arkadaşçıl bir uygulama onu deneyeceğim önce:)
Senin dediğin gibi ufak adım gidelim de atlamasınlar
Aman khaleesi en son kafanız karıştığında bütün dünyayı yaktıydınız aman diyim sakin olun :)O zaman da hiç yerleşik hayata geçemem, gerçi geçmeli miyim neyse o ayrı bir konunun şeysi ona sonra gireceğim galiba varoluşsal kriz içerisindeyim ya tam yaşları kafam karışık
Bana başka konudan paniklediniz gibi gelmişti.26 olacağım bir de ondan panikledim
İşte o kendiliğinden mi olacak çünkü ben genelde iş ve okul çevresiyle gidilen etkinliklerde arkadaş buluyordum
O zaman en mantıklı seçenek İnternet bence
Bu gözler çok alakasız uygulamadan ekmek yiyenleri gördüçok arkadaşçıl olmasına güvenme sen kendi filtrelerine güven.
Aman khaleesi en son kafanız karıştığında bütün dünyayı yaktıydınız aman diyim sakin olun :)
Elbette garip karsilamayani da var ama işte acaba karşınıza hangi tip çıkacak? O yüzden internet daha mantıklı bence.Galiba 2019da çoğu sosyal iletişim internete bağlı artık, her ne kadar istemesem de:)
Keşke insanlar garip bulmasa ben gider merhaba derim direkt:)
Bana başka konudan paniklediniz gibi gelmişti.
Ben alttaki cümleden öyle anladım.
Olabilir paniklemiş olabilirsiniz.
Ama buradaki yazılarınızla öyle bir düşünce yapısı beklemiyordum.Ondan şaşırdım.
Neyse siz öyle diyorsanız öyledir diyeyim.
Herhalde ben yanlış anladım diyorum.
Konuyu uzatmaya gerek yok.
Umarım istediklerinizi bulursunuz.
Ayak bağı tabirini sevmesem de.
Siz niçin?
Çok mu taşındınız ben gibi?
İki ülke sadece ama geldiğim ikinci ülkede kaldım, evlendim. Çok bunaldım. Türkiye'ye dönsem düzelir gibi geliyordu. Ama yok, artık oraya da sığamıyorum, son gittiğimde fark ettim. Arada kaldım iyice.
Çünkü buradaki fix konu bu.Tahmin ettim zaten, öyle bir düşünce yapım da yok ki nasıl böyle anladı diye ben de şaşırdım, sen de yorumlarını sevdiğim üyelerdensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?