Kizlar canima tak etti artik.saclarim cok yagli hergun yikamam gerek.iki gun ara versem ucuncu gun bir hafta yikanmamis gibi oluyor.cok asiri terliyorum.hergun kiyafet degistirmek zorundayim.ayaklarim normalde kokmaz.ama isten eve gelince bakiyorum kokmus hemen yikiyorum.bugun bi arkadasla sohbet ettik o bi corabi 4-5 gun giyiniyormus gomlegini falanda bi hafta ama kokmuyor kiz.tamam bende pis kokmam ama terliyorum ve hergun o kazagi degismem lazim.is arkadaslarimda erkek kiyafetlerini isyerinde degistiriyorlar.iki haftadir uniformalarini eve goturdukleri yok ama cocuklar ter falan kokmuyorlar.ben deo kullanmadigim gun resmen ter kokuyorum ve hemen dusa giriyorum.icinizde benim gibi olan varmi ya.gunluk temizlikte ne yapiyorsunuz.
Kizlar canima tak etti artik.saclarim cok yagli hergun yikamam gerek.iki gun ara versem ucuncu gun bir hafta yikanmamis gibi oluyor.cok asiri terliyorum.hergun kiyafet degistirmek zorundayim.ayaklarim normalde kokmaz.ama isten eve gelince bakiyorum kokmus hemen yikiyorum.bugun bi arkadasla sohbet ettik o bi corabi 4-5 gun giyiniyormus gomlegini falanda bi hafta ama kokmuyor kiz.tamam bende pis kokmam ama terliyorum ve hergun o kazagi degismem lazim.is arkadaslarimda erkek kiyafetlerini isyerinde degistiriyorlar.iki haftadir uniformalarini eve goturdukleri yok ama cocuklar ter falan kokmuyorlar.ben deo kullanmadigim gun resmen ter kokuyorum ve hemen dusa giriyorum.icinizde benim gibi olan varmi ya.gunluk temizlikte ne yapiyorsunuz.
Senin kadar aşırı değil canım ama bende yaz kış çok terliyorum kokmuyorum ama koltuk altlarım kazaklarım hep sarı sarı iz kalıyor sinirlerim bozuluyor bir giydiğimi bir giyemiyorum. saçlarımda bir gün yıkıyorum ertesi günü topluyorum üçüncü gün yıkamak zorunda kalıyorum. bunun için ne yapmak gerek bilmiyorum bende valla bir fikri olan varsa çok iyi olacak. Kullandığın ilaç falan var mı genetikte olabiliyor böyle şeyler. Ama istersen bu saç için dermatolojiye başvurabilirsin yağ dengesi için hap veriyorlar.
bu tarz ilaçlar karaciğerinizi yorar ileride başta kısırlık ve karaciğer hastalıkları kapınızı çalar...
hijyen eğitimim var hijyen kurslarında bu uluslar arası kurstur birey aslında her gün yıkanmalı !!!! diyor ama siz 3 günde diyorsanız bu çok iyi sizin açınızdan ve siz de en yakın eczaneden bakteri öldürücü deodorantlardan edinin doktora da giderseniz bunu verir...
Ben Yıllardır Deotak Kullanırım Banyodan Sonra Mercimek Tanesi Kadar Sürün Fazlasına Gerek Yok 1 Hafta Dayanıklı Terliyosun Ama Koku SıfırMuhtemelen O Dediğin Arkadaşlar Bu Kremi Kullanıyordur
Bende ayni öneride bulundum sizinle bende kullanıyorumbitmek uüzere hatta :) Eki Görüntüle 1033563 eklendi mi bilemedim ama resmini koydum inşallah eklenmiştir :18:
Evet Fotoğrafı Gördüm Azcık Fiyatı Pahalı Ama 3 Yıl Kullanabiliyorum Desem YeridirBu Krem Yüzyılın Buluşu Bence Aynı Kıyafeti Günlerce Giyebiliyorsun Duş Falan Hikaye Duşu Alıyosun 2 Saat Sonra Ekşi Ekşi Kokuyosun Ama Krem Öyle Değil İşde Yaaa
Aynenben iki günde bir yikanip kiyafetlerimi degistiriyorum kuaforumden fırça bile yedim saclarim çok temizmis yaglanmasi bakim yaparmis diye ama iste huy
Bu arada seksi pijamamda cikmis
Bögk 5 gün aynı çorap giyilir mi ya o arkadaşınız anormal bence :120:
2 gün gidiyormuş ya canım saçların benim de öyle 3. gün yağlanıyor
Ne yapayım iki günde bir yıkıyorum
Fön çektirip 1 hafta yıkamayanlar var ben de onlara şok oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?