Ben pismiyim ki :(

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Kizlar canima tak etti artik.saclarim cok yagli hergun yikamam gerek.iki gun ara versem ucuncu gun bir hafta yikanmamis gibi oluyor.cok asiri terliyorum.hergun kiyafet degistirmek zorundayim.ayaklarim normalde kokmaz.ama isten eve gelince bakiyorum kokmus hemen yikiyorum.bugun bi arkadasla sohbet ettik o bi corabi 4-5 gun giyiniyormus gomlegini falanda bi hafta ama kokmuyor kiz.tamam bende pis kokmam ama terliyorum ve hergun o kazagi degismem lazim.is arkadaslarimda erkek kiyafetlerini isyerinde degistiriyorlar.iki haftadir uniformalarini eve goturdukleri yok ama cocuklar ter falan kokmuyorlar.ben deo kullanmadigim gun resmen ter kokuyorum ve hemen dusa giriyorum.icinizde benim gibi olan varmi ya.gunluk temizlikte ne yapiyorsunuz.

Senin kadar aşırı değil canım ama bende yaz kış çok terliyorum kokmuyorum ama koltuk altlarım kazaklarım hep sarı sarı iz kalıyor sinirlerim bozuluyor bir giydiğimi bir giyemiyorum. saçlarımda bir gün yıkıyorum ertesi günü topluyorum üçüncü gün yıkamak zorunda kalıyorum. bunun için ne yapmak gerek bilmiyorum bende valla bir fikri olan varsa çok iyi olacak. Kullandığın ilaç falan var mı genetikte olabiliyor böyle şeyler. Ama istersen bu saç için dermatolojiye başvurabilirsin yağ dengesi için hap veriyorlar.

yatın kalkın terleyebilmenize sevinin toksin atıyorsunuz ne güzel ayrıca bu biyolojik yani değiştiremezsiniz ama eczanede kol altı için ilaçlı ürünler var koku yapan zaten bakteriler onları yok ediyor ama terlemek gibisi var mı biz terleyelim diye yırtınıyoruz bir de bu durum kıl kökleriyle alakalı olabilir biraz fazla tüylenme varsa ter miktarı yüksek olur..
ayak kokusu için mantar varmı bi kontrol ettirin

Bence de bir dermatologa danisabilirsin belki de cilt yapisiyla alakalidir. Bu arada endiselenme hergun yikanan ve kiyafetini degiren bir insan pis degildir. Sirf koku olusmuyor diye bir çorabi 5 gün giymekten çok daha iyidir. 😊

bunlar pis olduğun anlamına gelmez ki.ben de temizliğime çok önem veririm ama aşırı derecede terlerim.koltuk altlarıma lazer yaptırdım sırf bu yüzden daha rahat edeyim terlemeyi önlesin fln diye ama hiç değişen bişi olmadı gene terliyorum.e terleyen kıyafeti de bi daha giyemiyorsun aslında bu terleme kişinin kendi yapısıyla ilgilidir.yani ben biraz kiloluyum en azından ben o yüzden terlediğimi düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru.belki bu terleme sağlıkla ilgili bi sorunun olduğunu bile gösterebilir.bence bi doktora git.ben hormonlarıma baktırmıştım.sen de bi baktır belki onla ilgili olabilir.

bu tarz ilaçlar karaciğerinizi yorar ileride başta kısırlık ve karaciğer hastalıkları kapınızı çalar...
hijyen eğitimim var hijyen kurslarında bu uluslar arası kurstur birey aslında her gün yıkanmalı !!!! diyor ama siz 3 günde diyorsanız bu çok iyi sizin açınızdan ve siz de en yakın eczaneden bakteri öldürücü deodorantlardan edinin doktora da giderseniz bunu verir...

5 gün aynı corap mıı
günde 2 kez corap degisirim ben evde bile
günlük duş,hijyen için yeterlidir bence
yorucu bir işiniz yoksa,ter olayı hormonlarınıza baktırın
günlük duş,genital temizlik,koltuk temizliği tamam
kremler,losyonlor,parfümler ohhh missssssss

Hormonlarimla alakali mi bilmiyorum.kansizlik ilaci kullanmstim bi ara.avuclarimda terliyor.heyecanli bi yapim var konusken yerken bile hizliyim acaba alakasi olabilirmi.abiminde ayaklari gun boyu ayakkabi icinde ama en ufak koku yok.onun yaptigi gibi hergun yikayip corap degistiriyorum ama iste

Canim oncelikle saclarini hergun yikarsan hergun yaglanir sabret 3gun yikama bandana vs takip idare et.cok rahat edersin bedenini hergun yikayabilirsingene ayaklarin icin okyanus tuzu al aksamlari beklet iki gune bigune dusur sonra terleyebilirsin bu cok normal yarim kollu bir tisaort uzerine kiyafetini giyin ve o tisortu hergun yikayabilirsin.ve pusrali deodorant kullan. Bi hafta sonra 2gune bir dus ve tuzlu ayak bakimini yaparsin sorun cozulur.bak sabret sacina 3gun sonra 2gune bir yikarsin.

Terleme için tiroit bezlerinize baktirin çok calistigindan kaynaklanabilir benim bi kiz ark. Bu sebepten ameliyat oldu sonrasında eczanelerde deotak var onu kullanabilirsiniz ben kullanıyorum asiri terlemiyorum ama is goruyo banyodan sonra kullanin

Ben Yıllardır Deotak Kullanırım Banyodan Sonra Mercimek Tanesi Kadar Sürün Fazlasına Gerek Yok 1 Hafta Dayanıklı Terliyosun Ama Koku Sıfır Muhtemelen O Dediğin Arkadaşlar Bu Kremi Kullanıyordur

Yuzum ergenlik dinemlerinde cok yagli idi.vazelin surmus gibi.kalip kil alip ezip suruyordum.yagi aldi kuruttu.ama simdide kuru bir cildim var.sacimada uygulamak istiyorum ama ya kurutursa diyede korkuyorum.

iyide biz dikkat ediyoruz bu vucütla ilgili bir durum temizlikle ilgili bir durum değil yani.

Ben Yıllardır Deotak Kullanırım Banyodan Sonra Mercimek Tanesi Kadar Sürün Fazlasına Gerek Yok 1 Hafta Dayanıklı Terliyosun Ama Koku Sıfır Muhtemelen O Dediğin Arkadaşlar Bu Kremi Kullanıyordur

Bende ayni öneride bulundum sizinle bende kullanıyorumbitmek uüzere hatta :) Eki Görüntüle 1033563 eklendi mi bilemedim ama resmini koydum inşallah eklenmiştir :18:

cnm bende yazın koltukaltlarının terlemesınden hıc hoslanmadıgım ıcın deotak kullanıyorum oneririm. koku yapmaz

Bögk 5 gün aynı çorap giyilir mi ya o arkadaşınız anormal bence :120:
2 gün gidiyormuş ya canım saçların benim de öyle 3. gün yağlanıyor
Ne yapayım iki günde bir yıkıyorum
Fön çektirip 1 hafta yıkamayanlar var ben de onlara şok oluyorum

Bende ayni öneride bulundum sizinle bende kullanıyorumbitmek uüzere hatta :) Eki Görüntüle 1033563 eklendi mi bilemedim ama resmini koydum inşallah eklenmiştir :18:

Evet Fotoğrafı Gördüm Azcık Fiyatı Pahalı Ama 3 Yıl Kullanabiliyorum Desem Yeridir Bu Krem Yüzyılın Buluşu Bence Aynı Kıyafeti Günlerce Giyebiliyorsun Duş Falan Hikaye Duşu Alıyosun 2 Saat Sonra Ekşi Ekşi Kokuyosun Ama Krem Öyle Değil İşde Yaaa

Aynen ben iki günde bir yikanip kiyafetlerimi degistiriyorum kuaforumden fırça bile yedim saclarim çok temizmis yaglanmasi bakim yaparmis diye ama iste huy
Bu arada seksi pijamamda cikmis

Son düzenleme:
Aynen ben iki günde bir yikanip kiyafetlerimi degistiriyorum kuaforumden fırça bile yedim saclarim çok temizmis yaglanmasi bakim yaparmis diye ama iste huy
Bu arada seksi pijamamda cikmis

3 Güne Bir Yıkamak İdeal Canım Abartma Yani Pijama

Kuaföre para verdi just yikanir mi hic
Ben topuz yaptirmistim da 3 ay yikamamistim sacimi o kadar para verdim boşa mi gitsin.
Ter önleyiciler çok zararli kullanmayin diyor doktorlar .:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…