Kuaföre para verdi just yikanir mi hic
Ben topuz yaptirmistim da 3 ay yikamamistim sacimi o kadar para verdim boşa mi gitsin.
Ter önleyiciler çok zararli kullanmayin diyor doktorlar .:26:
3 Güne Bir Yıkamak İdeal Canım Abartma YaniPijama
Kizlar canima tak etti artik.saclarim cok yagli hergun yikamam gerek.iki gun ara versem ucuncu gun bir hafta yikanmamis gibi oluyor.cok asiri terliyorum.hergun kiyafet degistirmek zorundayim.ayaklarim normalde kokmaz.ama isten eve gelince bakiyorum kokmus hemen yikiyorum.bugun bi arkadasla sohbet ettik o bi corabi 4-5 gun giyiniyormus gomlegini falanda bi hafta ama kokmuyor kiz.tamam bende pis kokmam ama terliyorum ve hergun o kazagi degismem lazim.is arkadaslarimda erkek kiyafetlerini isyerinde degistiriyorlar.iki haftadir uniformalarini eve goturdukleri yok ama cocuklar ter falan kokmuyorlar.ben deo kullanmadigim gun resmen ter kokuyorum ve hemen dusa giriyorum.icinizde benim gibi olan varmi ya.gunluk temizlikte ne yapiyorsunuz.
bende çok terlerim. kk'da öğrenmiştim. duş aldıktan sonra karbonat sürmeye başladım koltuk altıma. oh miss.
terliyorum ama koku yok. ayaklarımı da aynı şekilde haftada bir karbonatlı su da dinlendiriyorum.
5gün aynı çorabı giymekte ayrı bir fantaziymiş
iyide biz dikkat ediyoruz bu vucütla ilgili bir durum temizlikle ilgili bir durum değil yani.
Elimi ıslatıp karbonata değdiriyorum. Zaten duştan yeni çıktığım için koltuk altımda ıslak oluyor. Bazıları biten roll-on'un içine karbonat su karıştırıp kullanıyormuş. Onu denemedim nina'cım belli daha pratiktir öyle.Koltukaltına Karbonatı sulandırıp mı sürüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?