Ben psikolojik rahatsizmiyim?

minakman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
141
28
98
45
Mrb arkadaslar.belki kimine gore dert degil belki benim gibi dusunen var belkide ben rahatsizim.konu titizlik ve tuvalet...evimde bi alaturka bi klozet tuvalet var.klozet tuvalet malum, banyoda ve genel olarak alaturka tuvalet kullaniliyor...banyoda,banyo yaptigimiz dis fircaladigimiz icin banyoya buyuk abdest yapimasina siddddetle karsiyim ve gelen misafirin orayi tercih edip oraya buyuk abdest yapmasina iffffrittt oluyorum.malum, oraya girmeyin denmiyor.ama ben icten ice ciddi ciddiii sinir bozuklugu yasiyorum.ben rahatsizmiyim arkadaslar benim gibi olan varmi ????

Tuvalet konusunda benimde takıntılarım var. Normal, tuvalet ve mutfak cok temiz olmalı.

Temizlik önemli bişey evet ama hayatınızı bu kadar etkilemesi sıkıntı bence, stres yapıyosunuz bu durumu anladığım kadarıyla. Takıntı olmuş. Bence aşmaya çalışın. Bu kadar sıkıntı duyuyosanız klozeti tamamen kullanıma kapatın, o zaman misafirler de kullanamazlar. Ay bide misafirin b*kunu mu dert edinicez kendimize, salın biraz

Evet rahatsızsınız. Noluyo büyük tuvalet yapınca partiküller gidip fırçaya mı konuyor :))

Benden daha sağlıklı olduğunuz kesin bu konuda. Ben banyodaki tuvaleti kimseye kullandırmıyorum ama huy değil yani gerçekten hastalık bence bu. Tedavime başladım artık mecbur kalınca.
Anksiyeteyi görünce sıtmaya razı geldim.

Kilitleyin sizde misafire kullandırmıyoruz eşim çok hassas bu konuda deyin

Aklıma acayip şeyler getirdiniz.daha fazla takıntı yapmayın ve takıntı sayınız artmasun diye yazmıyorum.Ama gerçekten takintilisin8z

Ya alaturka tuvalet olmasaydı?
Ben temizlik konusunda takıntılı (bir tür rahatsızlık olduğunu biliyorum) insanların acilen tedavi öneriyorum..
Arkadaşımın eşi ufacık bir şeyle başladı şu anda adam eve gitmek istemiyor. Evliliğini ciddi anlamda gözden geçirmeye başladı. Eşi bunun bir rahatsızlık olduğunu kabul etmiyor çünkü.
Rahmetli annemde öyleydi. Onunsayesinde temizlikten hala nefret ediyorum.

Evinde alaturka WC yi kapadım. Ayakkabılarım çok fazla, deterjan, kağıt havlu ve tuvalet kağıtlarını koyuyorum.
Tek WC var. Hiç böyle düşünmemiştim.
Misafir WC ye girince dezenfenkte mendille silin çamaşır suyu ile yıkayın.
Dış fırcalarına delikli başlıklar var onlardan alın.
Bu konu sizi hastalık boyutunda rahatsız ediyorsa, misafir gelsin istemiyorsanız bu konuda, kimseye gelip gidiş yapmayacaksınız.

Takıntılısınız.acıdım misafirlere.ifffrit olmayın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…