- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
Malesef evet.diskidan cikan mikroplar metrelerce oteye sicrayabiliyormusEvet rahatsızsınız. Noluyo büyük tuvalet yapınca partiküller gidip fırçaya mı konuyor :))
Sifon cekildiginde mikroplar her yere yayiliyor dis fircalarinin uzerine dedalga geçmek için söylemiyorum ama bence evet. bu çok uç bir takıntı bana göre.
diş fırçasıyla klozet ne alaka
Misafire girmeyin kullanmayin demiyorum.onlari kirmiyorum.misafire degil bana aciyinTakıntılısınız.acıdım misafirlere.ifffrit olmayın bi zahmet
Klozette buyuk abdest lop diye suya dusuo suyla birlikte hem vucudunuza hemde klozetin oturma kapagina sicriyor.kapagi kaldirdiginizda hem idrar damlalari hem diski izlerini goruyosunuzdur zaman zaman.yani bilemiyorumki.alaturkadada mesela idrar hedeflediginiz yere gitmez ise, ayaginiza ve terliginize corabiniza sicrayabiliyor .gercekten ikiside sıkıntı.iki ucu afedersiniz b.kAslında düz mantık düşünüldüğünde alaturka tuvalet daha pis değil mi? Klozette idrar hiç değilse klozette kalıyor. Sifon çekmeden önce kapak kapatıldığında da sıçrama yapmıyor.
AyyyKlozette buyuk abdest lop diye suya dusuo suyla birlikte hem vucudunuza hemde klozetin oturma kapagina sicriyor.kapagi kaldirdiginizda hem idrar damlalari hem diski izlerini goruyosunuzdur zaman zaman.yani bilemiyorumki.alaturkadada mesela idrar hedeflediginiz yere gitmez ise, ayaginiza ve terliginize corabiniza sicrayabiliyor .gercekten ikiside sıkıntı.iki ucu afedersiniz b.k
Klozet kapakları antibakteriyel özelliktedir. Her halükarda klozet alaturka tuvaleti hijyen anlamında döver.Klozette buyuk abdest lop diye suya dusuo suyla birlikte hem vucudunuza hemde klozetin oturma kapagina sicriyor.kapagi kaldirdiginizda hem idrar damlalari hem diski izlerini goruyosunuzdur zaman zaman.yani bilemiyorumki.alaturkadada mesela idrar hedeflediginiz yere gitmez ise, ayaginiza ve terliginize corabiniza sicrayabiliyor .gercekten ikiside sıkıntı.iki ucu afedersiniz b.k
Bunu okurken elimdeki üzümü usulca geri bıraktım.Klozette buyuk abdest lop diye suya dusuo suyla birlikte hem vucudunuza hemde klozetin oturma kapagina sicriyor.kapagi kaldirdiginizda hem idrar damlalari hem diski izlerini goruyosunuzdur zaman zaman.yani bilemiyorumki.alaturkadada mesela idrar hedeflediginiz yere gitmez ise, ayaginiza ve terliginize corabiniza sicrayabiliyor .gercekten ikiside sıkıntı.iki ucu afedersiniz b.k
Ben üzüm yiyordum, ağzımda büyüdü resmen. Yutamadım. Özellikle o lop diye suya düşüşü yok mu...Ayyygece gece ya keşke okumasaydım en ince ayrıntısına kadar ya üffff ne b..tan bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?