Ben psikolojik rahatsizmiyim?

Ben de lavabo takıntısı var. Lavaboda leke görünce midem bulanıyor ve istemsizce öğürüyorum.

Kullanmalarını istemiyorsanız. Sifon bozuk diye uyarın.

dalga geçmek için söylemiyorum ama bence evet. bu çok uç bir takıntı bana göre.
diş fırçasıyla klozet ne alaka
Klozetin kapağı kapatılmasın sifon çekildiğinde havlular, diş fırçası herşeyi üstüne gözle görülmeyecek zerreler geliyor. Aslında ben de banyo ile aynı yerde tuvalet olmasına şiddetle karşıyım.

Ayni seyi ben de duymustum. Havlular peki? Onları nereye koyuyorsunuz.

Böyle b.k'tan meselelere kafayı takıp hayatı kemdinize ve çevrenizdekinlere b.k etmeyin. Bir misafir olaral düşünüyorum, Bence yaptığınız hiç hoş değil. Düşüncelerinizdr normal değil. Bir uzmana gidin.

El havlusu mecburen dışarıda. diğerleri de banyo dolabında. Kapağı kapatıp sifonu çekince sorun olmuyormuş zaten. Tabi eve gelen misafire o kuralı öğretemiyosun. :)
Wcnize büyük harflerle yazı yazın,kullanım talimatı gibi,
'kapağın kapatılarak sifonun çekilmesi rica olunur' şeklinde.
Sinir olmaktan daha iyi bence.

Sifonun oraya yazı yazın. Lütfen klozet kapağını kapatıp sifonu kullanın diye. Sorarlarsa da söyleyin açık açık hijyene aykırı diye. Diş fırçaları İçin kapalı bir duvar dolabı alın gerekirse.

Bisi olmaz protein onlar dis fircasina konup sizi besliyordur

Bu biraz takinti sanirim bol bol nas felak okuyun vesveseye karsi ve siz de tuvaletinizi oraya yapmaya baslayin. Zamanla gecer bu takintiniz.

Benimde takintili oldugum bir konu.Klozeti ne kadar temizlersem temizligim hijyenik bulmuyorum.Misafirlerden sadece kendi ailemin kullanmasina izin veriyorum diğerleri için klozet bozuk diyorum. Banyoda koku ihtimali, birinin yanlislikla elini degdirme ihtimali vs.gibi sebeplerden dis fircalari dis fircasi kabinda ve dolaptadir.

Diş fırçaları zaten dolap içinde durmalı.

Banyonun var oluş amacı sadece yıkanmak değildir. Biraz kendinizle mücadele edin ve alışın. Ben de alaturka tuvaletteki terliklere iiffffrit oluyorum. Bence çok mide bulandırıcı.

Burada mesele takınti ile başa çıkmak bence. Izin vermeyin takıntıya. Üzerine gidin.

Misafire iki tuvalette müsait hangisini tercih ederseniz diyorum. Nezaketende olsa bence denmeli. Sağlık sorunu olabilir.
Ztn misafir gelmeden önce otel gibi resmen sıfırlıyorum banyo tuvaleti. Gidince yeniden temizliyorum. Çamaşır suyunun halledemeyecegi hiç bişey yok.

Sifon cekildiginde mikroplar her yere yayiliyor dis fircalarinin uzerine de

bunu ben de biliyorum da
diş fırçası için kapak kullanın ve kapalı dolapta tutun diyorlar ve öyle yapıyorum
bir de klozet kapağı kapalı sifon çekerim hep.

söylemek istediğim konu sahibinim bunu çok fazla kafaya takması.

gayet normal, ben de surekli girip ciktigim banyoda b.k kokusu olmasini istemiyorum, gelenlere de sadece kizim kullaniyor klozeti diyorum ki gercekten oyle, biz de kullanmiyoruz.cocugunuz varsa o kullaniyor deyin yoksa sifon bozuk deyin olsun bitsin.

Bence de banyodaki wc kullanilmamali
Heleki misafir asla
Klozeti bantlayabilirsiniz sorarlarsa bozuk dersiniz

M minakman onun da çaresi var . Oturmadan önce bir kaç peçete at içine. Ne sıçrama ne de leke oluyor . Ben de yeni öğrendim.
ben senelerdir öyle yaparım, hatta şimdi kendime kızdım eşime ve kızımıza da söyleyebilirim ama eşim tuvalet kağıdını fazla kullanmamdan şikayetçi, kesin karşı çıkar. ama tuvaleti bazen kötü bulabiliyorum. bundan sonra söyleyeceğim. temizlik neden kadınların üstüne yıkılmış bir görev bazen anlamakta zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…