- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Klozetin kapağı kapatılmasın sifon çekildiğinde havlular, diş fırçası herşeyi üstüne gözle görülmeyecek zerreler geliyor. Aslında ben de banyo ile aynı yerde tuvalet olmasına şiddetle karşıyım.dalga geçmek için söylemiyorum ama bence evet. bu çok uç bir takıntı bana göre.
diş fırçasıyla klozet ne alaka
Ayni seyi ben de duymustum. Havlular peki? Onları nereye koyuyorsunuz.Klozet sifonu çekildiğinde ortada olan her şeye mikrop geçiyormuş, o basınçtan dolayı. O yüzden banyo dolabının açık kalmasından ve kapağı kapatmadan çekilen sifondan nefret ediyorum. Bana çok da anormal gelmedi.
El havlusu mecburen dışarıda. diğerleri de banyo dolabında. Kapağı kapatıp sifonu çekince sorun olmuyormuş zaten. Tabi eve gelen misafire o kuralı öğretemiyosun. :)Ayni seyi ben de duymustum. Havlular peki? Onları nereye koyuyorsunuz.
Wcnize büyük harflerle yazı yazın,kullanım talimatı gibi,El havlusu mecburen dışarıda. diğerleri de banyo dolabında. Kapağı kapatıp sifonu çekince sorun olmuyormuş zaten. Tabi eve gelen misafire o kuralı öğretemiyosun. :)
Sifon cekildiginde mikroplar her yere yayiliyor dis fircalarinin uzerine de
bunu ben de biliyorum daKlozetin kapağı kapatılmasın sifon çekildiğinde havlular, diş fırçası herşeyi üstüne gözle görülmeyecek zerreler geliyor. Aslında ben de banyo ile aynı yerde tuvalet olmasına şiddetle karşıyım.
okurken şaka yaptığınızı düşündüm gerçekmiş. bir yaşıma daha girdimMikroplar sifon çekince metrelerce sıçrıyormuş. Ben de okumuştum diş fırçasını tuvaletli banyoda açık bırakmayın diye. Dolap varsa içine koyun. Misafirlere de sifon bozuk diyebilirsiniz çok rahatsız oluyorsanız.
ben senelerdir öyle yaparım, hatta şimdi kendime kızdım eşime ve kızımıza da söyleyebilirim ama eşim tuvalet kağıdını fazla kullanmamdan şikayetçi, kesin karşı çıkar. ama tuvaleti bazen kötü bulabiliyorum. bundan sonra söyleyeceğim. temizlik neden kadınların üstüne yıkılmış bir görev bazen anlamakta zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?