hicmakam buğday başak verince orak pahaya çıkar.. Kayıtlı Üye 30 Nisan 2016 3.708 4.664 133 16 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi minakman #121 işin ılgıncı mısafır neden banyodakı tuvaletı kullanır..bana pıs gelıyor banyo tuvaletı o yuzden oturmam kendı evımdede.eşim sağolsun gırdınmı çıkmaz zaten kızımı bıle normale oturturum
işin ılgıncı mısafır neden banyodakı tuvaletı kullanır..bana pıs gelıyor banyo tuvaletı o yuzden oturmam kendı evımdede.eşim sağolsun gırdınmı çıkmaz zaten kızımı bıle normale oturturum
vivamedusa Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2018 1.897 2.402 133 16 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi minakman #122 Lavaboya yapıyorlar sanki diş fırçasıyla alakasını anlamadım bacım ben. Sal biraz sifonu çekiyorlarsa ortada vicdan azabı gibi bırakmıyorlarsa boşver.
Lavaboya yapıyorlar sanki diş fırçasıyla alakasını anlamadım bacım ben. Sal biraz sifonu çekiyorlarsa ortada vicdan azabı gibi bırakmıyorlarsa boşver.
Milana22 Nirvana Kayıtlı Üye 27 Mart 2017 16.160 65.352 598 16 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi minakman #123 Sifon konusunda haklisiniz , sifon cekildigi zaman klozet icindeki mikroplar etrafa sicriyor Havluyu klozete uzak bi noktaya asin , dis fircalarini da ya kapakli kullanin yada dolapta muhafaza edin Dusuncenizde hakli olmakla beraber hissettikleriniz normal degil , asiri takinti , cozmeye calisin
Sifon konusunda haklisiniz , sifon cekildigi zaman klozet icindeki mikroplar etrafa sicriyor Havluyu klozete uzak bi noktaya asin , dis fircalarini da ya kapakli kullanin yada dolapta muhafaza edin Dusuncenizde hakli olmakla beraber hissettikleriniz normal degil , asiri takinti , cozmeye calisin