Ben psikolojik rahatsizmiyim?

Bisey sorucam meraktan.
Turkiyede yasayanlar tarafindan cogu zaman alaturka tuvalet daha hijyenik bulunuyormus. Bu cidden boyle mi kizlar? Hani boyle mi dusunurler?

Cunku hani ne biliyim, ben koyde buyudum 8 yasima kadar, alaturka tuvaletin en alasini gordum. Sonra yurtdisinda kaldgim icin oturmali tuvalete alistim ve turkiyede avmlerde vs cok zorlaniyorum alaturka tuvalet gorunce. Cunku benim dusuncem tamda alaturka hijyenik degildir yonunde.

Sokma oraya kimseyi madem:)) 40 yil dusunsem aklima gelmezdi dis fircalanan yerde yapilmasin diye:)) takintilisin bence

Ben de eşimden öğrendim.
Hatta kızdım, neden daha önce söylemedin diye . Ne bileyim biliyorsundur sandım dedi.

wc'de ki sifon çekme işlemi anında orda ki suda ki mikropların sıçrama seviyesi tahmin ettğimizden çok daha fazla yüksekmiş, bunu öğrendiğimden beri ( yaklaşık 2 senedir) diş fırçalarımız ve macunlarımızı dolapta tutuyorum, açıkta asla bırakmıyorum, kendım ve cocuklarım sifonu klozet kapağı kapalıyken cekmeye alışığız ama eve gelen misairler acıkken cekebılır, bu nedenle bence siz de fırça ve macunları dolaba kaldırın, ben bu şeklide çözüm buldum...

Yani
Bir saglik sıkıntısı olmadiktan sonra elalemn evinde bir zahmet rahat bozup alaturka tuvalet kullansinlar.sahsen baskasinin banyosunda tuvalet ihtiyacimi gideremem.banyodaki tuvaletin mantigi bende hic degismez.aileye ozeldir kullanilmamasi daha ince bir davranis olur.

Ben diş fırçalarımızı banyo dolabının içine koyuyorum ,içim bir nebze daha rahat ediyor, sonuçta misafirler olmasa da biz de kullanıyoruz aynı şekilde

Annem var bize misafir gelmek istemiyor valla annem sigara da içirmez ve misafirler gittikten sonra ne var ne yok yıkar misafirlerin giydikleri terliklere kadar insanlar siz bişe demeseniz de bir süre sonra anlıyor ve evinize gelmek istemiyor bizde öyle bi tedavisi var mı bilmiyorum annem rahatsızlık olduğunu asla kabul etmiyor çünkü

Maalesef takıntılısınız. Ama sizi çok iyi anlıyorum. Böyle diyerek size yardımcı olamayız. Bence diş fırçalarını vs. kapalı dolapta muhafaza edin. Klozetin kapağını hep kapalı tutun. Misafir de öyle bulunca öyle bırakır. Evimde alaturka tuvalet yok. Ama klozetlerin kapakları her zaman kapalıdır. Sifonu çekmeden önce de kapatılır. Biraz da kendinizi telkin edin. Yine de kurtulamıyorsanız yardım alın.

Takıntılısınız.acıdım misafirlere.ifffrit olmayın bi zahmet
Bence takıntılılkla alâkası yok bende sevmem 2 tane tuvalet varsa 1 tanesini misafirler için kullanmalarına izin veririm eğer kendimde yeni klozet wc kullanmıyorsam misafire kullanmasını istemem bence kullanılmasını istemiyorsanız siyah bantla kapağnı klozetın iyice yapistirin üzerinede bozuktur kullanıma kapalıdır dıye yazı yapistirin ben öyle yapardım herhalde açacak kadarda yüzsüz değillerdir her seferinde aynısını uygulayın yaptırın artık derselerde hayır biz istemiyoruz böyle çok daga memnunuz derdim millet gidince de acın isterseniz kullanın

Bencede cok temiz oluyor bedenim elalemin hijyenik olmayan yaralı bereli pis mikroplu g,,, tnn deydıği yere oturmuyorum sonrasında zaten bi kova su detarjanlı su miss gibi yapıyor

Misafirlerinizi küçük tuvalete yönlendirin , ya da misafir geldiğinde banyoyu kilitleyin

Diş fırcasını mümkün mertebe banyonuzla veya tuvaletle aynı bölümde tutmayın sıcrayan sular iki metreye kadar gidebiliyor
Kapalı dolapta veya agzı kapalı kutularda muhafaza edin

Yani gelen misafir ortopedik rahatsız degilse normal tuvalete gitsin banyodakine gitmenin ne geregi var zaten

Ben de tam tersi alaturka tuvaleti kullanmiyorum. Bana pek temiz gelmiyor alaturka tuvaleti kullanmak. Surekli islak oluyor zemin ve bu beni rahatsiz ediyor.
Dis fircalarini dolaba kaldirabilirsiniz. Klozetin kapagini da kullanmadiginizda kapali tutabilirsiniz.

Ben de misafirlikteyken alaturka tuvalet yoksa cok rahatsiz oluyorum. Klozetin cevresini tuvalet kagidiyla kaplatip öyle yapiyorum. Eve gelince de yikaniyorum hemen :/

Seni çok iyi anlıyorum. Ben misafirliğe gidince direkt alaturka tuvaleti kullanırım varsa, mecbur kalırsam. İnsanların bu düşünceszliklerini anlamıyorum, evet orada diş fırçalandığı için benim de içim götürmüyor gerçekten haklısınız.

Sifon cekildiginde mikroplar her yere yayiliyor dis fircalarinin uzerine de
İii de sifon çekerken klozetin kapağı kapalıdır zaten, ayrıca fırçalarda başkık olur. O kadar umumi tuvalet var o zaman heryer partikül olmalı

hıc kımse klozet kapagını kullanmıyor sıfon cekılırken kapak kapatılıp cekılmelı cok kısı dalga gecmıs ama dalga gecenlerde bundan bıhaberler sanırım. malum tuvaletden sonra ellerını yıkamayanlar da var sıfonu cekerken klozet kapagını kapatmayanda

ben mısafırler ıcın tahsıs ettıgım banyoya yonlendırıyorum . normalde de fırca gıbı kısısel bakım esyalarımda banyo dolabımın ıcındedır herseyı gecelım toz olmasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…