Ben de eşimden öğrendim.ben senelerdir öyle yaparım, hatta şimdi kendime kızdım eşime ve kızımıza da söyleyebilirim ama eşim tuvalet kağıdını fazla kullanmamdan şikayetçi, kesin karşı çıkar. ama tuvaleti bazen kötü bulabiliyorum. bundan sonra söyleyeceğim. temizlik neden kadınların üstüne yıkılmış bir görev bazen anlamakta zorlanıyorum
Annem var bize misafir gelmek istemiyor valla annem sigara da içirmez ve misafirler gittikten sonra ne var ne yok yıkar misafirlerin giydikleri terliklere kadar insanlar siz bişe demeseniz de bir süre sonra anlıyor ve evinize gelmek istemiyor bizde öyle bi tedavisi var mı bilmiyorum annem rahatsızlık olduğunu asla kabul etmiyor çünküMrb arkadaslar.belki kimine gore dert degil belki benim gibi dusunen var belkide ben rahatsizim.konu titizlik ve tuvalet...evimde bi alaturka bi klozet tuvalet var.klozet tuvalet malum, banyoda ve genel olarak alaturka tuvalet kullaniliyor...banyoda,banyo yaptigimiz dis fircaladigimiz icin banyoya buyuk abdest yapimasina siddddetle karsiyim ve gelen misafirin orayi tercih edip oraya buyuk abdest yapmasina iffffrittt oluyorum.malum, oraya girmeyin denmiyor.ama ben icten ice ciddi ciddiii sinir bozuklugu yasiyorum.ben rahatsizmiyim arkadaslar benim gibi olan varmi ????
Bence takıntılılkla alâkası yok bende sevmem 2 tane tuvalet varsa 1 tanesini misafirler için kullanmalarına izin veririm eğer kendimde yeni klozet wc kullanmıyorsam misafire kullanmasını istemem bence kullanılmasını istemiyorsanız siyah bantla kapağnı klozetın iyice yapistirin üzerinede bozuktur kullanıma kapalıdır dıye yazı yapistirin ben öyle yapardım herhalde açacak kadarda yüzsüz değillerdir her seferinde aynısını uygulayın yaptırın artık derselerde hayır biz istemiyoruz böyle çok daga memnunuz derdim millet gidince de acın isterseniz kullanınTakıntılısınız.acıdım misafirlere.ifffrit olmayın bi zahmet
Bencede cok temiz oluyor bedenim elalemin hijyenik olmayan yaralı bereli pis mikroplu g,,, tnn deydıği yere oturmuyorum sonrasında zaten bi kova su detarjanlı su miss gibi yapıyorBisey sorucam meraktan.
Turkiyede yasayanlar tarafindan cogu zaman alaturka tuvalet daha hijyenik bulunuyormus. Bu cidden boyle mi kizlar? Hani boyle mi dusunurler?
Cunku hani ne biliyim, ben koyde buyudum 8 yasima kadar, alaturka tuvaletin en alasini gordum. Sonra yurtdisinda kaldgim icin oturmali tuvalete alistim ve turkiyede avmlerde vs cok zorlaniyorum alaturka tuvalet gorunce. Cunku benim dusuncem tamda alaturka hijyenik degildir yonunde.
Bencede cok temiz oluyor bedenim elalemin hijyenik olmayan yaralı bereli pis mikroplu g,,, tnn deydıği yere oturmuyorum sonrasında zaten bi kova su detarjanlı su miss gibi yapıyor[/QUOTE
Sizden başka herkesin poposu yaralı bereli pis mikroplu mu yani? Bir siz mi hijyeniksiniz? Nasıl bir üsluptur bu? Ayrıca alaturka tuvaletler sizin sandığınız kadar hijyenik değil, biraz araştırın lütfen.
Yani gelen misafir ortopedik rahatsız degilse normal tuvalete gitsin banyodakine gitmenin ne geregi var zatenMrb arkadaslar.belki kimine gore dert degil belki benim gibi dusunen var belkide ben rahatsizim.konu titizlik ve tuvalet...evimde bi alaturka bi klozet tuvalet var.klozet tuvalet malum, banyoda ve genel olarak alaturka tuvalet kullaniliyor...banyoda,banyo yaptigimiz dis fircaladigimiz icin banyoya buyuk abdest yapimasina siddddetle karsiyim ve gelen misafirin orayi tercih edip oraya buyuk abdest yapmasina iffffrittt oluyorum.malum, oraya girmeyin denmiyor.ama ben icten ice ciddi ciddiii sinir bozuklugu yasiyorum.ben rahatsizmiyim arkadaslar benim gibi olan varmi ????
İii de sifon çekerken klozetin kapağı kapalıdır zaten, ayrıca fırçalarda başkık olur. O kadar umumi tuvalet var o zaman heryer partikül olmalıSifon cekildiginde mikroplar her yere yayiliyor dis fircalarinin uzerine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?