- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.470
- 78
Şikayet etseydinMeslek lisesindeyim diyince senin gibi aptal biri doktor falan olamaz dedi
Bu dediğiniz inandırcı değil.Meslek lisesindeyim diyince senin gibi aptal biri doktor falan olamaz dedi
FakesinDevlete piskoloğa gittim benden önce çıkan kız doktora stajı yapıyormuş konuşmalarına kulak misafiri oldum ve doktora dedim ki bende doktor olmak istiyorum doktor dediki hangi okulda okuyorsun kız meslek dedim senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım yani bi daha gitmeyi istemiyorum ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
Ben yorumları ağlayarak okuyorum bütün bu dediklerimin gerçek olmamasını bende isterdim ama bizzat yaşadım bunları ve kimsenin adını vermiyorum ramazandayız ayrıcaŞok oldum yazdıklarınızı okuyunca . Aileniz size kötü davranmış evet ama bir anasınıfı öğretmeni öyle demez , benim tanıdığım ilkokul öğretmenleri çocukların burnunu bile siler . Çok merhametlidir ... Bilemedim yani . Hadi ortaokulda çocuklar biraz ergenlik döneminde asi ve yanlış anlamaya müsait oluyor , lisede öğretmenin etkisi ise epey azalıyor . Hadi diyelim tüm kötü öğretmenler sana denk geldi. Doktor öyle bir şey demez .
Aile kurumunu , eğitimcileri ve dahi sağlıkçıları hedef alan ve cidden kötü sözler sarfediyorsunuz . Ben açıkça konunuzda samimi olduğunuzu düşünmüyorum.
Başka da yorum yapmayacağım .
Çok teşekkür ederim beni anladığınız için annem zorla evlendirilmişTedavi olması gereken sen değilsin. Seni aptal hissettirenler, işkence yapan hasta ruhlular.
“Psikiyatriye gerçek hastalar gitmez. Gerçek hastaların, hasta ettikleri gider.” gerçek hastalar kendilerinde hastalığın olduğun bilincinde değildir.
Annene sor madem “babanı beğenmiyordu, ne demeye evlendi? Hala evli?”
acil o ortamdan kurtul
Şu yoruma kadar sana üzülüyordum ama bir doktor assssla böyle bir cümle kurmaz hele ki doktor olmak istiyorum diyen birine. Eğer fakeysen çok acıdım sana dalga geçecek başka konu bulamadın mı? Defalarca devlete psikoloğa gittim hala da seanslarım devam eder hiç böyle birşeyle karşılaşmadım hiçbir doktorun böyle bir cümle kurmasına imkan yok.Devlete piskoloğa gittim benden önce çıkan kız doktora stajı yapıyormuş konuşmalarına kulak misafiri oldum ve doktora dedim ki bende doktor olmak istiyorum doktor dediki hangi okulda okuyorsun kız meslek dedim senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım yani bi daha gitmeyi istemiyorum ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
Değilim ramazandayız ve ben acı çekerek yazıyorum ama teşekkür ederimFakesin
Ben dalga geçmiyorum bütün bunları yaşadım malesefŞu yoruma kadar sana üzülüyordum ama bir doktor assssla böyle bir cümle kurmaz hele ki doktor olmak istiyorum diyen birine. Eğer fakeysen çok acıdım sana dalga geçecek başka konu bulamadın mı?
Öğretmen yaşlıydı yani bulamam bulsam da ben böyle biri değilim diyemem ki birşey 24 yaşındayım lise 3 de banyoya hazırlanırken sakatlandım yani bu hayatta tek yapabildiğim şeyler kaybettim elimde hiçbir başarı yok üniverste sınavına hazırlanıyorum ama kafamda hala aynı düşünceler ve aile tepemde hala yani ona da hazırlanamıyorum onu bile başaramadım başarı sayılır mı bilmiyorum ama bi ehliyet aldım bide koşmayı sporu çok severdim ondada sakatlandım
Neden size böyle desin ki doktor. Çok saçma bence. Doktor psikolojik destek almaya giden hastaya aptal demezDevlete piskoloğa gittim benden önce çıkan kız doktora stajı yapıyormuş konuşmalarına kulak misafiri oldum ve doktora dedim ki bende doktor olmak istiyorum doktor dediki hangi okulda okuyorsun kız meslek dedim senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım yani bi daha gitmeyi istemiyorum ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimOnlar sana öyle şeyler dedi diye sakın onların negatif enerjilerine ve söylemlerine alınma..
Kendi değerini onlar belirleyemez ,sen kıymetlisin ,sen özelsin ,herkes kendine özel ..
Onlar içindeki nefreti kötülükle dışarıya atıyor ,sen Öyle olduğun için değil ..
lütfen kendini sev ,farkındalığını büyüt ,kulaklarını kapa ,kendi gücüne İnan ve savun ..aynı zamanda bir psikolojik destek almanı tavsiye ederim .. kitap oku ,resim yap ,dans et kendini sev
Senin hiç bir suçun yok.Bunu gerçekten soruyorum annem hep babası kılıklı babası ne ki bu da ne olsun derdi diğerlerinin çocukları ne kadar akıllı ne kadar zeki derdi hep baba denilen ... işe sürekli döverdi seni satıcam diyerek lokmalarımı sayarak aşsağılanarak döverek geçti hep bende hiç konuşmazdım yani etimi kesseler sesim çıkmazdı ana sınıfında hocam demişki anneme şeytan gibi bakıyor demiş oysa ana sınıfında özenle taşırmadan boya yapar katlamaları herkesten önce yapardım herşeyin farkındaydım annemin depresyonları baba denilen ... işkenceleri ama suskundum işte ilk okulda ise öyle bir öğretmenim oldu ki sınıfta diğerlerinin yaptığını beni döverek kafama vurarak saçımı çekerek benden çıkarırdı bilirdi çünkü ben suskundum suskun olmasam ne olucak ki zeka özürlü olduğumu düşünen annem vardı kimse benimle konuşmadı bile diğer çocuklarda dalga geçer aşağılarlardı şimdi ise kardeşim sen hiçbirşey başaramadın çöpsün oksijen israfısın bi baltaya sap olamadın dedi haklılarda galiba hiçbir başarım yok kendimi hep salak olarak görürüm başarıyı bırak hep daha kötüydüm sanırım haklılar ama aptal olsam bile suç mu yaşamaya hakkım yok mu
Bi kere diyolog çok sallamasyon, yani çok mantıksız. Sen gidip doktora "meslek lisesine gidiyorum, bende doktor olmak istiyorum" dediğinde doktor en fazla sana "meslek lisesine giderek doktor olmak zor ama sayısal derslerine daha fazla ağırlık verirsen neden olmasın" falan der. En fazla bunu der yani, sana neden o cümleyi kursun? Mantıııksıııız.Ben dalga geçmiyorum bütün bunları yaşadım malesef
Malesef meslek lisesindekileri birçok kişi böyle düşünüyor ve doktor bunu söyledi bende bir daha gitmedim gitmek de istemem bu olaydan sonraFake oldugunuzu düşünmeye başladım. Ya fakesiniz ya da sürekli kotuleyenler olduğu için hayal kurmaya başlamışsıniz.
Bir doktor bunu aleni bir şekilde nasıl söyler hastasına , aklım almadı inanın.
Bence fakesiniz önünüze gelen aptal mı diyoDevlete piskoloğa gittim benden önce çıkan kız doktora stajı yapıyormuş konuşmalarına kulak misafiri oldum ve doktora dedim ki bende doktor olmak istiyorum doktor dediki hangi okulda okuyorsun kız meslek dedim senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım yani bi daha gitmeyi istemiyorum ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
O zaman şizofrensin?Değilim ramazandayız ve ben acı çekerek yazıyorum ama teşekkür ederim
Psikoloğa gittiyseniz o zaten doktor değildir.Devlete piskoloğa gittim benden önce çıkan kız doktora stajı yapıyormuş konuşmalarına kulak misafiri oldum ve doktora dedim ki bende doktor olmak istiyorum doktor dediki hangi okulda okuyorsun kız meslek dedim senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım yani bi daha gitmeyi istemiyorum ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
Meslek liseleri eskisi gibi kat sayı sorunuyla karşı karşıya kalmıyor ki? İstediğiniz bölümü okuyabiliyorsunuz. Bunu doktor iyi bilir eskilerden olduğu içinMalesef meslek lisesindekileri birçok kişi böyle düşünüyor ve doktor bunu söyledi bende bir daha gitmedim gitmek de istemem bu olaydan sonra
Evet.Psikoloğa gittiyseniz o zaten doktor değildir.
Psikolog veya psikiyatri uzmanı olsun hiçkimse gelen hastaya aptal demez.
Fazla drama yaratmak için salladınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?