Ben salak mıyım

Fakesin

Ben yorumları ağlayarak okuyorum bütün bu dediklerimin gerçek olmamasını bende isterdim ama bizzat yaşadım bunları ve kimsenin adını vermiyorum ramazandayız ayrıca

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için annem zorla evlendirilmiş

Şu yoruma kadar sana üzülüyordum ama bir doktor assssla böyle bir cümle kurmaz hele ki doktor olmak istiyorum diyen birine. Eğer fakeysen çok acıdım sana dalga geçecek başka konu bulamadın mı? Defalarca devlete psikoloğa gittim hala da seanslarım devam eder hiç böyle birşeyle karşılaşmadım hiçbir doktorun böyle bir cümle kurmasına imkan yok.

Şu yoruma kadar sana üzülüyordum ama bir doktor assssla böyle bir cümle kurmaz hele ki doktor olmak istiyorum diyen birine. Eğer fakeysen çok acıdım sana dalga geçecek başka konu bulamadın mı?
Ben dalga geçmiyorum bütün bunları yaşadım malesef

Sakatlandim derken, neyiniz var ?

Neden size böyle desin ki doktor. Çok saçma bence. Doktor psikolojik destek almaya giden hastaya aptal demez

Çok teşekkür ederim

Senin hiç bir suçun yok.

Ben dalga geçmiyorum bütün bunları yaşadım malesef
Bi kere diyolog çok sallamasyon, yani çok mantıksız. Sen gidip doktora "meslek lisesine gidiyorum, bende doktor olmak istiyorum" dediğinde doktor en fazla sana "meslek lisesine giderek doktor olmak zor ama sayısal derslerine daha fazla ağırlık verirsen neden olmasın" falan der. En fazla bunu der yani, sana neden o cümleyi kursun? Mantıııksıııız.

Malesef meslek lisesindekileri birçok kişi böyle düşünüyor ve doktor bunu söyledi bende bir daha gitmedim gitmek de istemem bu olaydan sonra

Bence fakesiniz önünüze gelen aptal mı diyo
Kuruyomusun kafanda??
İşin yok işmi arıyorsun vakit geçirmek için?

Psikoloğa gittiyseniz o zaten doktor değildir.

Psikolog veya psikiyatri uzmanı olsun hiçkimse gelen hastaya aptal demez.

Fazla drama yaratmak için salladınız mı ?

Malesef meslek lisesindekileri birçok kişi böyle düşünüyor ve doktor bunu söyledi bende bir daha gitmedim gitmek de istemem bu olaydan sonra
Meslek liseleri eskisi gibi kat sayı sorunuyla karşı karşıya kalmıyor ki? İstediğiniz bölümü okuyabiliyorsunuz. Bunu doktor iyi bilir eskilerden olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…