Ben salak mıyım

Bak canım ne yazık ki benim ablam da rahatsız ve senin gibi oda söylenmeyen şeyleri sanki söyleniyor gibi algılıyor ve insanlarla konuşamıyor aynı senin gibi.hep insanlar ona karşı olarak algiliyordu.sonra doktora gitti ve ilaçlarla daha iyi.senin söylediklerini sana beynin yanlış algılanıyor.ben eski konularına baktım annen sana bakarken bişey söylemese bile sanki senden igreniyor ve senin aptal olduğunu düşünüyor gibi bakıyor demisssin kadın bişey söylemese de öyle algilamissin.eger bu şekilde algiliyorsan sorun var demektir.hatta sen yoldan geçen insanların bile seni tanimasalar bile senin hakkında bir düşünceleri olduğunu sanarsin .iş tehlikeli boyuta varmadan doktora git tedavini ol.salak olduğunu dusunuyorsunda neden hasta olduğunu düşünmüyorsun.belki de çok zeki bir kızsın hastalık önüne ket vuruyor sana abla tavsiyesi çünkü ne yazık ki çok tanıdık deldi bu hallerin

Kusura bakmayın ne anasınıfı ogretmeninin annenize söylediği,ne psikoloğun size söylediği bana inandırıcı gelmedi.Ailenizde sevgisiz büyümüş olmanız,aşağılanma bunlar sizde birtakım kompleksler oluşturmuş umarım bu durumu aşabilirsiniz.Ayrica bende meslek lisesi mezunuyum ve meslek öğretmeniyim.Herkes mükemmel ailede büyüyerek biryerlere gelmiyor.Kendi kendini motive edip kimsenin seni dibe çekmesine izin verme.Hedefine odaklan ve çalış.baska yapacak birşey yok maalesef.

Beni anladığınız için teşekkür ederim gerçekten hep böyle insanlar var çevremde ve burda yalan söyleyerek çıkar elde edemem gerçekten bende yaşadıklarımın gerçek olmamasını dilerdim sadece kendimi işe yaramaz ve salak beceriksiz hissetmekten çok yorulduğum için yazdım herşey için teşekkür ederim

Bende anlayamadım. Ya da konu sahibi her söyleneni yanlış anlıyor.

Peki gerçekten olmayan bir şeyi olmuş zannediyorsan? Bak herkes böyle düşünüyor. Olamaz mı? Sanrıların vardır?
Bakın piskolojiye ilgi duyan biri olarak söyleyebilriim ki şizofren hastalığı herkeste aynı değildir birçok çeşidi vardır biliyorum ama ben uyduruyorsam yani hastaysam vücudundaki darp izleri baba denilen ... yaptıkları ve annemin kapımın ardında televizyon sesine rağmen hala söylenmesi ve ben korku filmi izleyebilirim garip sesler duymam hayali arkadaşım yok kendi kendime konuşmam üzgünüm ki ben hasta değilim çünkü zamanında bende hasta mıyım diye sorguladım

Iyi de biz sadece anlattıklarını okuyan sanal insanlarız. Belki baban da yıllar önce öldü ve darp izlerini sen yapıyorsun. Ben bunları bilemem ki... Beni ikna etmen, benim sana haklısın dememin gerçekten hiç bir kârı olmayacak sana. Lütfen bir doktora git. Muhteşem doktorlar var. Diyelim ki o doktor sana salak filan dedi. Hadi inanalım. Mümkün mü diğer tüm doktorların da aynı olması? Gidemem deme. Kendi iyiliğin, kendi hayatın için git.

Üzgünüm ki herkes fake yada şizofren olduğumu düşünmüş ben ikiside değilim dediklerimi yaşadım keşke yaşamasaydım ve bütün bunlar bana ağır geldiği taşıyamadığım için yazdım kimseden bir çıkarım yok zaten hiç kimsenin ismini vermedim vermemde herkes Allahtan bulsun ne diyim ki doktor meslek lisesindeyim diyince öyle dedi yalan söylemiyorum ama ispatlayamamda beni düşünen herkese teşekkür ederim kimseyi inandıramam ve buna gücüm de yok herkese teşekkür ederim

Kimse inanmıyor doktor mu inanıcak zannetmiyorum oda doktorları kötüledigimi zanneder belki iler de gücüm olursa deli olmadığıma dair rapor alırım yada hasta ama bunu kaldırabilecek kadar güçlü değilim ve baba denilen ... öldüyse bana nasıl koca arıyor bilmiyorum gerçekten çok yorgunum yinede öbür dünyada ispatlayabilirim yaşadıklarımı ne diyebilirim ki herkese teşekkür ederim

Desanaye giderken bir arkadasim vardi ayni sinifta idik dersanede. Endustri meslek lisesi mezunu idi ve tıp istiyordu. Kazandi. Su an doktor.
Sana yapamayacagini soyleyenlere inanma.
Kimin ne soyledigini umursama. Srn teksin ve degerkisin. Kimsenin senden nir ustunlugu yok. Istersen herseyi basarabilirsin. Yeterki azmet.
Sadece kendine inan. Sana kotuluk yapanlata da sessiz kalma. Annenin sanirim babanla problemleri var ve babana guc yetiremedigi icin evdeki gucu yetenden hirsini aliyor. Buna izin verme, tepkini koy. Kimsrnin seni ezmesine izin verme, bu ailen bile olsa.

Beni anladığınız için teşekkür ederim çok sağolun

Siz kafanızda bitirmişsiniz olayı.
Bu şekilde bir şeyi düzeltemezsiniz zaten
Diyecek bir şey de birakmiyorsunuz.
Buna hayır ona hayır. Elimizden başka şey gelmez.

Hayatta size şefkat göstermesi gereken herkesi canavar gibi yazmışsınız.

Anne, baba, okul öncesi öğretmeni, ilkokul öğretmeni ve psikolog. Hepsi mi kötü çıktı? Hepsinin en kötüsü size mi denk geldi? Özellikle psikoloğun öyle bir şey söylediğine inanmıyorum kusura bakmayın

Neden size böyle desin ki doktor. Çok saçma bence. Doktor psikolojik destek almaya giden hastaya aptal demez
Sen nasıl psikoloksun psikolojimi düzeltmeye gelmişim psikolojimi bozuyorsun salakmısn derdim ben olsam kiiiiii hiçbir psikolog bunu demez yanii

Şimdi uzaktan eğitimliyse bilemem

Beni anladığınız için teşekkür ederim çok sağolun
Umudunu kaybetme diye bir film var Will Smith oynuyor. Izlemeni tavsiye ederim.
Sana tavsiyem oku ise gir ve bir an once o toksik evden kurtul. Cunku seni kotu etkiliyorlar. Ozguvenini yikmalarina izin verme. Kendi guven. Kimse kusursuz degil. Kusurlarinla kendini sevmeyi ogren.

Etrafinda boyle hissettirrn insanlar var hepsi bu salak falan degilsin bunu sana soyleyenler mutsuz ve psikolojileri bozuk

O zaman Allah cezasını versin o doktorunda öğretmenlerinin de. Ailene vicdan diliyorum.

Bütün doktorlar aynı degildir , hasta ruhlu biriymiş demek ki.

Yeniden , iyi birini araştırıp gidin. Ruhunuza , hayatınıza çok iyi gelecektir.

Meslek edindirme kurslarına başvurun mutlaka olur mu ?

Dediğim gibi hayatınızı yeniden kurmam sizin elinizde. Geçmişi bosverin. Hiç düşünmeyin.

Açılan yaralarınizi ancak siz sarabilirsiniz.

Hiç bir anne yada baba evladını bu şekilde yargilamamali başkasıyla kiyaslanmak insanın icinde ciddi yaralar açıyor hep başkasının gölgesi altında kaliyorsun silkelen ve kendine gel kusura bakma ama annende anne değil ailen hiç değil ezdirme kendini derim biraz sesin çıksın nolursa olsun ailen bile olsa bu şekilde psikolik ve fiziksel siddeti haketmiyosun ve hic kimse haketmez suan üzüldüm senin adina Allah yardımcın olsun

SN
Sen insansın herkes gibi esitsin okumamış olabilirsin bu tercih onlar nasıl öğretmen i nasıl bir anne o nasıl kardeş asıl onla bu lafları hakediyor ins herşey dilediğin gibi olur o insanların laflarını takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…