Ben salak mıyım

Çok teşekkür ederim çok sağolun bende dediklerinizi yapmaya çalışıyorum

Meslek liseleri eskisi gibi kat sayı sorunuyla karşı karşıya kalmıyor ki? İstediğiniz bölümü okuyabiliyorsunuz. Bunu doktor iyi bilir eskilerden olduğu için
Ben doktora lise 2 deyken gittim şimdi 24 yaşındayım yani baya zaman oldu ve gitmek istemiyorum bu olaydan sonra doktora falan

Ben gecmis mesajlarınıza baktım bence fake değilsiniz .ama ciddi manada algılama yada yanlış algılama sorununuz var.hicbir öğretmen size veya annenize kendini riske atarak aptal demez veya sizi dovemez.bunu sizin için değil kendi işi riske girmesin diye.yada bir doktor böyle birşey asla söylemez .siz acaba kafada kuruyor veya öyle demek istedi diyerek aslında söylenmeyen şeyleri öyle algiliyor olabilirmisinix.yardim etmeye çalışıyorum umarım yanlış anlamazsiniz

doktora stajı nedir? gerçekten bilmiyorum nedir? tıp fakültesinde böyle bir şey yok çünkü.

ayrıca hiçbir hekim bir hastasına böyle bir şey söylemez,söyleyemez. imkansız. ağzım açık konuya bakıyorum şu an.
Aile kurumunu , eğitimcileri ve dahi sağlıkçıları hedef alan ve cidden kötü sözler sarfediyorsunuz . Ben açıkça konunuzda samimi olduğunuzu düşünmüyorum.
aaaa,daha önceden de mi böyle söylemleri oldu?
Meslek lisesindeyim diyince senin gibi aptal biri doktor falan olamaz dedi
imkansız. gerçekten imkansız.

eğer doğruysa şikayet edin o doktoru.

ancak bunun yaşanmadığına nedense eminim.

Doktor meslek lisesinden zor filan dedi de siz salaksin olarak mı algıladınız niye inatla herkes size salak desin.
Sizi tanımayan hele ki ruh sağlığınız psikolojiniz için orda bulunan doktor bunu mu der Allah aşkına ya.
Şaka mı bu konu

Ben doktora lise 2 deyken gittim şimdi 24 yaşındayım yani baya zaman oldu ve gitmek istemiyorum bu olaydan sonra doktora falan
Yahu bende 23 yaşındayım, senin yaşındayken bende Anadolu meslek lisesinde 1.sınıfa gidiyordum, benimle mezun olan çoğu arkadaşım mükemmel mesleklere tutundu keza bende mesleğe gitmeme rağmen hatırı sayılır bir puan (hatırı sayılır dediğim puan 300 falan değil bu arada daha yüksek) aldım, Allah aşkına sallamayın. O zamanları hatırlıyorum öğrenciler bu kadar okuldan, dersten, hayattan kopuk değildi sosyal medya çok yaygınlaşmamıştı, o zaman okumak çok değerliydi şimdiki gibi fenomen olma furyası da yoktu, hiçbir doktor böyle birşey demez, bunu net bir şekilde söylüyorum anlattığın diyoloğun bu şekilde gerçekleşme imkanı YOK.

Ben yorumları ağlayarak okuyorum bütün bu dediklerimin gerçek olmamasını bende isterdim ama bizzat yaşadım bunları ve kimsenin adını vermiyorum ramazandayız ayrıca
İsim vermeyin zaten . Evet Ramazan ayındayız yalan söylemiyorum demek istiyorsun biliyorum. Yaklaşık 16 yıl okul okudum , 13 yıldır öğretmenlik yapıyorum karşılaşmadım demek istiyorum. Yani bir insanın karşısına hep mi kötüler çıkar?

Ben yurtta kalırken bir arkadaşım sürekli ağlardı , sürekli dert yanardı , sürekli ah vah halindeydi . Hatta biz annesinin öldüğünü biliyorduk . Kıyafetlerimizi , parfümlerimizi kullanmasına izin verirdik . Hatta çoğu zaman yemek yapınca onu da çağırırdık. Mezuniyet günü ne görelim anne sağ . Kız bizimle yıllarca dalga geçmiş , resmen sömürmüş iyi niyetimizi .Allah seni bildiği gibi yapsın Ayşegül Biz o kızı yanlış anlamıştık . Acaba sen de insanları yanlış anlıyor olabilir misin ? El kadar bebeye şeytan kim der allasen ? Tıp okumak öyle kolay mı ? Yani şöyle ciddi ciddi düşünelim , Fen lisesi, iyi bir Anadolu lisesi okuyanlar genelde yazar . Bunu 6. Sınıf öğrencisi bile bilir . Çoookkkk zordur maalesef meslek lisesinden tıp kazanmak . Mesela Ticaret Meslekte okuyan bir çocuk , bölüm derslerinden, atölyelerden fırsat bulup ders çalışamaz ki .
Neyse zaten okulu bırakmışsınız herhalde öyle anladım . Acaba insanlar sizin akademik başarısızlığını konuşurken yanlış mı anladınız ? Bir de 15 yaşındayken gittiğiniz bir dr’un etkisinden çıkın artık 10 yıl olmuş . İnat etmeyin . Etrafımızdaki insanları suçlamak en kolayı . Başarısızlığı da başarıyı da kabullenmeniz lazım ki yol alabilesiniz .
Çok üzgünüm ama kendinizi önce siz sevin . Her halinizle . Sonrasında işe girip çalışın . Faydalı oldukça , para kazandıkça kendinize güveniniz gelecek .

Bu konuyu ve konu sahibini hatırlıyorum sanki.
Ailenizle yazdığınız doğru olabilir.
Bunu biz bilemeyiz.
Fakat diğer kısımları kuruyorsunuz insanların cümlelerinden farklı anlam çıkararak ya da sadece fakesiniz.
Umarım ikinci şıktır.

Hayır yanlış anlamam malesef ben bunları yaşadım algılamada problemim yok öğretmenler benim çok suskun olduğumu bilirdi suskun olmasamda konuşucak kimsenin olmadığını biliyordu zaten evde şiddet gördüğüm için okuldakinede ses etmiyordum

Teşekkur ederim bide siz hakaret ettiniz ben yaşadıklarımı uydurmuyorum inanmak zorunda değilsiniz ama hasta da değilim
Ben durumuna açıklama getirmeye çalışıyorum kendi aklımca. Bi hastalıktan bahsetmişim neden hakaret olsun? Hasta olmadığımıza biz karar veremeyiz. Doktor karar verir. Gidin doktora. Tüm travmalarınızı anlatın. Teşhisi o koysun.

Meslek lisesindeyim diyince dedi çünkü meslek lisesi işte
İnşallah fakesinizdir. Aksi halde şizofreni gibi ciddi bir rahatsızlığınız olmalı. Anasınıfı çocuğuna hiçbir öğretmen şeytan gibi bakıyor demez, doktorun size bu durumda aptal demesi mümkün değil. Hayatın doğal akışına aykırı. Aklı olan kimse buna inanmaz.
Ergen bir kız çocuğunun fake konu ile ilgi çekmeye çalışması bence. Öyle basit yalanlar var ki sanki küçük bir çocuğun uydurması.

Ben lise 2 deydim ve kimseye ispat edemem ki ayrıca ben bile salak olduğumu düşünüyorum yani doktoru ailemi onaylıyorum

Ben yaşadığım olaydan sonra doktora gitmek istemiyorum baksanızya kimsenin gerçeği söylemiş olabileceğim aklına gelmedi ben çok yoruldum ne diyebilirimki

Ben 24 yaşındayım ve yalan söylemiyorum hayal dünyasında yasamıyorum

Ben yaşadığım olaydan sonra doktora gitmek istemiyorum baksanızya kimsenin gerçeği söylemiş olabileceğim aklına gelmedi ben çok yoruldum ne diyebilirimki
Peki gerçekten olmayan bir şeyi olmuş zannediyorsan? Bak herkes böyle düşünüyor. Olamaz mı? Sanrıların vardır?

Kötü olan sen degilsin etrafındakiler leş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…