Çok teşekkür ederim çok sağolun bende dediklerinizi yapmaya çalışıyorumyapma güzel kardeşim... kendine böyle davranma... sana çocukluğundan bu yaşına kadar psikolojik şiddet dediğimiz şeyi yapmışlar... yazıklar olsun öyle ana-baba ya (baban yapmamış olsa dahi göz yummuş) kardeşinde aynı... ailendir oradan kaç uzaklaş diyemem, çünkü ne olurlarsa olsunlar ailen !!! ayrıldığın an !!! dışarsı şeref haysiyet yoksunu insan kaynıyor seni daha kötü hale getirirler... ancak yaşadıklarınla ilgili en iyi desteği motivasyonu bir psikiyatrist verebilir... bu sinmişlikle bu kafayla çok hata ve yanlış tercihler yaparsın... imkanın varsa yavaş yavaş yaşam şeklini değiştir... her boş vaktinde bol bol kitap oku ama mümkünse kişisel gelişim kitapları, öyle melankolik aşk romanları, şiddet içerikli kitaplar olmasın... eğer inançlıysan, ibadet ve duanı eksik etme, yüce Allah her zaman mazlumun yanındadır sakın ama sakın!!! bunu çok samimi olarak söylüyorum Allah'tan ümidini kesme... sadece bi_fikir
Meslek lisesindeyim diyince dedi çünkü meslek lisesi işteNeden size böyle desin ki doktor. Çok saçma bence. Doktor psikolojik destek almaya giden hastaya aptal demez
Meslek liseleri eskisi gibi kat sayı sorunuyla karşı karşıya kalmıyor ki? İstediğiniz bölümü okuyabiliyorsunuz. Bunu doktor iyi bilir eskilerden olduğu için
Meslek lisesindeyim diyince dedi çünkü meslek lisesi işte
Ben doktora lise 2 deyken gittim şimdi 24 yaşındayım yani baya zaman oldu ve gitmek istemiyorum bu olaydan sonra doktora falanMeslek liseleri eskisi gibi kat sayı sorunuyla karşı karşıya kalmıyor ki? İstediğiniz bölümü okuyabiliyorsunuz. Bunu doktor iyi bilir eskilerden olduğu için
doktora stajı nedir? gerçekten bilmiyorum nedir? tıp fakültesinde böyle bir şey yok çünkü.Devlete piskoloğa gittim benden önce çıkan kız doktora stajı yapıyormuş konuşmalarına kulak misafiri oldum ve doktora dedim ki bende doktor olmak istiyorum doktor dediki hangi okulda okuyorsun kız meslek dedim senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım yani bi daha gitmeyi istemiyorum ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
aaaa,daha önceden de mi böyle söylemleri oldu?Aile kurumunu , eğitimcileri ve dahi sağlıkçıları hedef alan ve cidden kötü sözler sarfediyorsunuz . Ben açıkça konunuzda samimi olduğunuzu düşünmüyorum.
imkansız. gerçekten imkansız.Meslek lisesindeyim diyince senin gibi aptal biri doktor falan olamaz dedi
Teşekkur ederim bide siz hakaret ettiniz ben yaşadıklarımı uydurmuyorum inanmak zorunda değilsiniz ama hasta da değilimO zaman şizofrensin?
Yahu bende 23 yaşındayım, senin yaşındayken bende Anadolu meslek lisesinde 1.sınıfa gidiyordum, benimle mezun olan çoğu arkadaşım mükemmel mesleklere tutundu keza bende mesleğe gitmeme rağmen hatırı sayılır bir puan (hatırı sayılır dediğim puan 300 falan değil bu arada daha yüksek) aldım, Allah aşkına sallamayın. O zamanları hatırlıyorum öğrenciler bu kadar okuldan, dersten, hayattan kopuk değildi sosyal medya çok yaygınlaşmamıştı, o zaman okumak çok değerliydi şimdiki gibi fenomen olma furyası da yoktu, hiçbir doktor böyle birşey demez, bunu net bir şekilde söylüyorum anlattığın diyoloğun bu şekilde gerçekleşme imkanı YOK.Ben doktora lise 2 deyken gittim şimdi 24 yaşındayım yani baya zaman oldu ve gitmek istemiyorum bu olaydan sonra doktora falan
İsim vermeyin zaten . Evet Ramazan ayındayız yalan söylemiyorum demek istiyorsun biliyorum. Yaklaşık 16 yıl okul okudum , 13 yıldır öğretmenlik yapıyorum karşılaşmadım demek istiyorum. Yani bir insanın karşısına hep mi kötüler çıkar?Ben yorumları ağlayarak okuyorum bütün bu dediklerimin gerçek olmamasını bende isterdim ama bizzat yaşadım bunları ve kimsenin adını vermiyorum ramazandayız ayrıca
Hayır yanlış anlamam malesef ben bunları yaşadım algılamada problemim yok öğretmenler benim çok suskun olduğumu bilirdi suskun olmasamda konuşucak kimsenin olmadığını biliyordu zaten evde şiddet gördüğüm için okuldakinede ses etmiyordumBen gecmis mesajlarınıza baktım bence fake değilsiniz .ama ciddi manada algılama yada yanlış algılama sorununuz var.hicbir öğretmen size veya annenize kendini riske atarak aptal demez veya sizi dovemez.bunu sizin için değil kendi işi riske girmesin diye.yada bir doktor böyle birşey asla söylemez .siz acaba kafada kuruyor veya öyle demek istedi diyerek aslında söylenmeyen şeyleri öyle algiliyor olabilirmisinix.yardim etmeye çalışıyorum umarım yanlış anlamazsiniz
Ben durumuna açıklama getirmeye çalışıyorum kendi aklımca. Bi hastalıktan bahsetmişim neden hakaret olsun? Hasta olmadığımıza biz karar veremeyiz. Doktor karar verir. Gidin doktora. Tüm travmalarınızı anlatın. Teşhisi o koysun.Teşekkur ederim bide siz hakaret ettiniz ben yaşadıklarımı uydurmuyorum inanmak zorunda değilsiniz ama hasta da değilim
İnşallah fakesinizdir. Aksi halde şizofreni gibi ciddi bir rahatsızlığınız olmalı. Anasınıfı çocuğuna hiçbir öğretmen şeytan gibi bakıyor demez, doktorun size bu durumda aptal demesi mümkün değil. Hayatın doğal akışına aykırı. Aklı olan kimse buna inanmaz.Meslek lisesindeyim diyince dedi çünkü meslek lisesi işte
Ben lise 2 deydim ve kimseye ispat edemem ki ayrıca ben bile salak olduğumu düşünüyorum yani doktoru ailemi onaylıyorumdoktora stajı nedir? gerçekten bilmiyorum nedir? tıp fakültesinde böyle bir şey yok çünkü.
ayrıca hiçbir hekim bir hastasına böyle bir şey söylemez,söyleyemez. imkansız. ağzım açık konuya bakıyorum şu an.
aaaa,daha önceden de mi böyle söylemleri oldu?
imkansız. gerçekten imkansız.
eğer doğruysa şikayet edin o doktoru.
ancak bunun yaşanmadığına nedense eminim.
Ben yaşadığım olaydan sonra doktora gitmek istemiyorum baksanızya kimsenin gerçeği söylemiş olabileceğim aklına gelmedi ben çok yoruldum ne diyebilirimkiBen durumuna açıklama getirmeye çalışıyorum kendi aklımca. Bi hastalıktan bahsetmişim neden hakaret olsun? Hasta olmadığımıza biz karar veremeyiz. Doktor karar verir. Gidin doktora. Tüm travmalarınızı anlatın. Teşhisi o koysun.
Ben 24 yaşındayım ve yalan söylemiyorum hayal dünyasında yasamıyorumİnşallah fakesinizdir. Aksi halde şizofreni gibi ciddi bir rahatsızlığınız olmalı. Anasınıfı çocuğuna hiçbir öğretmen şeytan gibi bakıyor demez, doktorun size bu durumda aptal demesi mümkün değil. Hayatın doğal akışına aykırı. Aklı olan kimse buna inanmaz.
Ergen bir kız çocuğunun fake konu ile ilgi çekmeye çalışması bence. Öyle basit yalanlar var ki sanki küçük bir çocuğun uydurması.
Peki gerçekten olmayan bir şeyi olmuş zannediyorsan? Bak herkes böyle düşünüyor. Olamaz mı? Sanrıların vardır?Ben yaşadığım olaydan sonra doktora gitmek istemiyorum baksanızya kimsenin gerçeği söylemiş olabileceğim aklına gelmedi ben çok yoruldum ne diyebilirimki
Buna nasıl emin olabiliyorsun?Ben 24 yaşındayım ve yalan söylemiyorum hayal dünyasında yasamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?