Amin teşekkür ederimEtrafındakiler kötü. Allah yardımcın olsun.
Devlete piskoloğa gittim benden önce çıkan kız doktora stajı yapıyormuş konuşmalarına kulak misafiri oldum ve doktora dedim ki bende doktor olmak istiyorum doktor dediki hangi okulda okuyorsun kız meslek dedim senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım yani bi daha gitmeyi istemiyorum ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederimPsikolojik destek almalısın
Devlete piskoloğa gittim benden önce çıkan kız doktora stajı yapıyormuş konuşmalarına kulak misafiri oldum ve doktora dedim ki bende doktor olmak istiyorum doktor dediki hangi okulda okuyorsun kız meslek dedim senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım yani bi daha gitmeyi istemiyorum ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
Şuan bunu yazabiliyorsan sen gayet akli başınd abir insansin birak insanları memnun etmeyi kendi alanını olustur illaki basarili oldugun seyler olacaktır cesaretin topla ve silkelen suskunlugun onlari ofekelrini cikarmakmicin bir alan olurstumus tepki gosetermessn gakkini savunmassan bubdunyada herkes seni otle gorecek yeter de artik ve cekip cika kendini oradan uzaklasBunu gerçekten soruyorum annem hep babası kılıklı babası ne ki bu da ne olsun derdi diğerlerinin çocukları ne kadar akıllı ne kadar zeki derdi hep baba denilen ... işe sürekli döverdi seni satıcam diyerek lokmalarımı sayarak aşsağılanarak döverek geçti hep bende hiç konuşmazdım yani etimi kesseler sesim çıkmazdı ana sınıfında hocam demişki anneme şeytan gibi bakıyor demiş oysa ana sınıfında özenle taşırmadan boya yapar katlamaları herkesten önce yapardım herşeyin farkındaydım annemin depresyonları baba denilen ... işkenceleri ama suskundum işte ilk okulda ise öyle bir öğretmenim oldu ki sınıfta diğerlerinin yaptığını beni döverek kafama vurarak saçımı çekerek benden çıkarırdı bilirdi çünkü ben suskundum suskun olmasam ne olucak ki zeka özürlü olduğumu düşünen annem vardı kimse benimle konuşmadı bile diğer çocuklarda dalga geçer aşağılarlardı şimdi ise kardeşim sen hiçbirşey başaramadın çöpsün oksijen israfısın bi baltaya sap olamadın dedi haklılarda galiba hiçbir başarım yok kendimi hep salak olarak görürüm başarıyı bırak hep daha kötüydüm sanırım haklılar ama aptal olsam bile suç mu yaşamaya hakkım yok mu
Doktor sana aptal mı dedi?!senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım
Öğretmen yaşlıydı yani bulamam bulsam da ben böyle biri değilim diyemem ki birşey 24 yaşındayım lise 3 de banyoya hazırlanırken sakatlandım yani bu hayatta tek yapabildiğim şeyler kaybettim elimde hiçbir başarı yok üniverste sınavına hazırlanıyorum ama kafamda hala aynı düşünceler ve aile tepemde hala yani ona da hazırlanamıyorum onu bile başaramadım başarı sayılır mı bilmiyorum ama bi ehliyet aldım bide koşmayı sporu çok severdim ondada sakatlandımÖyle demeyin lütfen. Etrafınızdakiler insanlıktan nasibini alamamış.
Anasınıfı öğretmeninizin de öyle dediğine hiç inanasim gelmedi nedense.
İlkokul öğretmeninizle de fırsatınız varsa yuzlesin mutlaka. Çıkın karşısına " bana koca bir çocukluk borçlusun , Allah cezanı versin " deyin.
Annenizi , kardeşimizi bosverin. Kendinize güzel bir hayat kuracak kadar bilgi , hayat birikimi yapın ne olur. Duymayın onları, kendinize geldiğinizde çıkıp gidersiniz , hayatınızı kurarsınız yeniden.
Evlatlarını aşağılayan ebeveynler , asıl aptal olan onlar işte.
Okuyor musunuz ? Kaç yaşındasınız ?
Meslek lisesindeyim diyince senin gibi aptal biri doktor falan olamaz dediDoktor sana aptal mı dedi?!
Bence sendeki potansiyelin farkindalar ve kiskancliktan onun ortaya cikmamasi icin seni bastieiyorlar izin verme kendine güvenBunu gerçekten soruyorum annem hep babası kılıklı babası ne ki bu da ne olsun derdi diğerlerinin çocukları ne kadar akıllı ne kadar zeki derdi hep baba denilen ... işe sürekli döverdi seni satıcam diyerek lokmalarımı sayarak aşsağılanarak döverek geçti hep bende hiç konuşmazdım yani etimi kesseler sesim çıkmazdı ana sınıfında hocam demişki anneme şeytan gibi bakıyor demiş oysa ana sınıfında özenle taşırmadan boya yapar katlamaları herkesten önce yapardım herşeyin farkındaydım annemin depresyonları baba denilen ... işkenceleri ama suskundum işte ilk okulda ise öyle bir öğretmenim oldu ki sınıfta diğerlerinin yaptığını beni döverek kafama vurarak saçımı çekerek benden çıkarırdı bilirdi çünkü ben suskundum suskun olmasam ne olucak ki zeka özürlü olduğumu düşünen annem vardı kimse benimle konuşmadı bile diğer çocuklarda dalga geçer aşağılarlardı şimdi ise kardeşim sen hiçbirşey başaramadın çöpsün oksijen israfısın bi baltaya sap olamadın dedi haklılarda galiba hiçbir başarım yok kendimi hep salak olarak görürüm başarıyı bırak hep daha kötüydüm sanırım haklılar ama aptal olsam bile suç mu yaşamaya hakkım yok mu
yapma güzel kardeşim... kendine böyle davranma... sana çocukluğundan bu yaşına kadar psikolojik şiddet dediğimiz şeyi yapmışlar... yazıklar olsun öyle ana-baba ya (baban yapmamış olsa dahi göz yummuş) kardeşinde aynı... ailendir oradan kaç uzaklaş diyemem, çünkü ne olurlarsa olsunlar ailen !!! ayrıldığın an !!! dışarsı şeref haysiyet yoksunu insan kaynıyor seni daha kötü hale getirirler... ancak yaşadıklarınla ilgili en iyi desteği motivasyonu bir psikiyatrist verebilir... bu sinmişlikle bu kafayla çok hata ve yanlış tercihler yaparsın... imkanın varsa yavaş yavaş yaşam şeklini değiştir... her boş vaktinde bol bol kitap oku ama mümkünse kişisel gelişim kitapları, öyle melankolik aşk romanları, şiddet içerikli kitaplar olmasın... eğer inançlıysan, ibadet ve duanı eksik etme, yüce Allah her zaman mazlumun yanındadır sakın ama sakın!!! bunu çok samimi olarak söylüyorum Allah'tan ümidini kesme... sadece bi_fikirBunu gerçekten soruyorum annem hep babası kılıklı babası ne ki bu da ne olsun derdi diğerlerinin çocukları ne kadar akıllı ne kadar zeki derdi hep baba denilen ... işe sürekli döverdi seni satıcam diyerek lokmalarımı sayarak aşsağılanarak döverek geçti hep bende hiç konuşmazdım yani etimi kesseler sesim çıkmazdı ana sınıfında hocam demişki anneme şeytan gibi bakıyor demiş oysa ana sınıfında özenle taşırmadan boya yapar katlamaları herkesten önce yapardım herşeyin farkındaydım annemin depresyonları baba denilen ... işkenceleri ama suskundum işte ilk okulda ise öyle bir öğretmenim oldu ki sınıfta diğerlerinin yaptığını beni döverek kafama vurarak saçımı çekerek benden çıkarırdı bilirdi çünkü ben suskundum suskun olmasam ne olucak ki zeka özürlü olduğumu düşünen annem vardı kimse benimle konuşmadı bile diğer çocuklarda dalga geçer aşağılarlardı şimdi ise kardeşim sen hiçbirşey başaramadın çöpsün oksijen israfısın bi baltaya sap olamadın dedi haklılarda galiba hiçbir başarım yok kendimi hep salak olarak görürüm başarıyı bırak hep daha kötüydüm sanırım haklılar ama aptal olsam bile suç mu yaşamaya hakkım yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?