- 30 Mart 2020
- 919
- 2.768
- 28
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ne yapacaksınız verecek misinizKizlar köpegi ölen akrabam aradi.
Pink kopegine bakamadigini duydum kiskaniyormuş oglunu heryere çisini yapiyormuş. Biliyorsunki benim kizim (kopegi) yeni öldü ben yanliz yasiyorum ve cok kotu oluyorum kizimi gormedigim an baska kopek hic istemedim kziimin yerine koyamamam ama liköre ben bakabilirim dediii....
Kizlar köpegi ölen akrabam aradi.
Pink kopegine bakamadigini duydum kiskaniyormuş oglunu heryere çisini yapiyormuş. Biliyorsunki benim kizim (kopegi) yeni öldü ben yanliz yasiyorum ve cok kotu oluyorum kizimi gormedigim an baska kopek hic istemedim kziimin yerine koyamamam ama liköre ben bakabilirim dediii....
Ne yapacaksınız verecek misiniz
Kizlar köpegi ölen akrabam aradi.
Onun güzel kalbinden öperim
Teklif ettiği şey öyle zor ki, yürek ister...
Ama bu köpeğinize iyi gelmeyecektir biliyorsunuz...
ahahahhahhaha ben demistim yaa yazis seklinizden bile ne kadar mutlu oldugunuz belli hadi hayirlisi olsun bak oh ne kadar icten istemisseniz ayaginiza gelmis hadi kurtulun su kopekten de kocanizin da gozune girersiniz
bi de ne kadar nefret ettiyseniz yedi duvele haber salmissiniz resmen heryere cis yapiyo bakamiyorum diye cok ilginc ya
Cevabimi yazdim. Ben degil babam soylemiş.
Oyle biri ki ben cevremde hayvansever olarak bilinirim herkes bilir bu durumu surekli savunrum
Ama bu akrabam benim 10000 katim daha cok seviyor.
Mamasina veteriner masraflarina yani herseye o kadar yetisiyor ki anlatamam herseyi kopegiydi. Oturur konuşurdu hergun istisnasiz 10 kere disari cikarir zaten evleride musait bahceli... Bir sampuanina 400 tl vermis. Ben goremedim 400 tllik sampuan
Inanin bir an dusundum sonra vazgectimyapamam veremem ama haftada 2 kez liköru goturmeyi dusunuyorum.
Bakarsınız alışır orayı daha çok sever.
Sevilmedigi ,istenmediği , kizildigi mecburi kaldığı yerde depresyona girmiş.
Ferahlar belki.
Bu kadar katı bakmayın sevgili kk üyeleri. Bende nefretle bakıyorum sahiplenip terk edenlere ancak ;
Nasıl ki bir anne evladına bakamadiginda çocuk esirgeme diye söyleniyor öyleyse ; bakımı , ilgisi azalan bir yerde durmaktansa onu isteyen biri iyi gelebilir köpeğe.
cevabiniza hiiic inanmiyorum, 5 dk oturmaya vaktiniz yoktu her hsonu kopek mi gezdiriceksiniz simdi? bi de adami yaglamis ballamissiniz -ki gercekten cok cok iyi birine benziyor boyleyse- vicdaninizi bastirmak icin bizi ikna etmenize gerek yok sizin hayatiniz kendinizi ikna edin yeter.
kopek akrabama gidince cok mutlu oldu ikisi de dayanamadim biraktimcilik yapmicaksaniz ben de hic bisey bilmiyorum.
Gercekten sizi inandirmak zorunda oldugumu mu düsunüyorsunuz ?
Ferahlar belki.
Bu kadar katı bakmayın sevgili kk üyeleri. Bende nefretle bakıyorum sahiplenip terk edenlere ancak ;
Nasıl ki bir anne evladına bakamadiginda çocuk esirgeme diye söyleniyor öyleyse ; bakımı , ilgisi azalan bir yerde durmaktansa onu isteyen biri iyi gelebilir köpeğe.
hanimefendi acikli hayatiniz beni zerre kadar ilgilendirmiyor kopekcige uzuluyorum
Oyle biri ki ben cevremde hayvansever olarak bilinirim herkes bilir bu durumu surekli savunrum
Ama bu akrabam benim 10000 katim daha cok seviyor.
Mamasina veteriner masraflarina yani herseye o kadar yetisiyor ki anlatamam herseyi kopegiydi. Oturur konuşurdu hergun istisnasiz 10 kere disari cikarir zaten evleride musait bahceli... Bir sampuanina 400 tl vermis. Ben goremedim 400 tllik sampuan
Inanin bir an dusundum sonra vazgectimyapamam veremem ama haftada 2 kez liköru goturmeyi dusunuyorum.
Madem kopekcige uzuluyorsunuz esimi yaglayip balladigima neden takildiniz. Oyle bir insan cunku neden nankorluk yapayim ? temizligi yapiyor cocuga bakiyor yeri geliyor yemek yapiyor. Sadece likorun bakimiyla ve temizligiyle ilgilenmez... bunun icinde zorlayamam kendisini. Napayim ?
Ferahlar belki.
Hayvan baktınız mı hiç bilmiyorum
Ama 11 yaşında bir ev hayvanının sahibini evini değiştirmesi demek ölmesi demek. Konu sahibesi kızdığını söylemiş ama biz hayvanseverler sizin düşündüğünüz gibi kızmayız, bazen bende kızarım kızıma biraz sesim yükselir ardından gidip sarılırım, biz beceremeyiz kızmayı. Çok fazla tecrubem var hayvanlarla, koku bırakan, tuvalet eğitiminden vazgeçen dahası depresyonda bir hayvanı bakmak cidden zor ve bazen çok bunalabiliyor insan ama bu sevilmedikleri anlamına gelmez. Mongol bir kedi baktım tam üç yıl, tuvaletini yapıp üstüne yatardı, kas erimesi de vardı, azıcık güçlenebilsin diye üç yıl o pisliği çektim, her hafta üç kez kortizon ve fizik için doktora gittik, bazen hırs basardı beni pislikten herkes sal dışarı dedi en hayvanseveri bile ama salamadım. Bu çok sözle anlatılır bir durum değil, üç yılın sonunda öldüğünde yüreğimden bir parça koptu yaşasaydı 13 yıl daha bakardım. Velhasıl bir hayvanı 11 yıl bakmış insan ona aşıktır, zor günler elbet olacak ama bu demek değildir ki eziyet görüyor, konu sahibesinin yazdıklarını anladım ben, verse inanın kendi yaşayamaz
Ferahlar belki.
Çok sevdiği hayvanlarını kaybedip ömrünün yarısını toprağa vermiş biri olarak, kaybettiği canın ardından yeniden kaybetmesi mümkün yaşlı bir köpeğe yürek açmanın cidden büyük bir yürek işi olduğunu düşünüyorum, helal olsun
Haftada bir iki gün götürmek kalmamak şartıyla iyi gelebilir köpeğinize, biraz havası değişir ama depresyonunu ihmal etmeyin bir veterinerle mutlaka görüşün, depresyon konusunda çok faydasını görmüştüm
Şimdi benim cevremde kimse kopegimi istemiyor bende o yuzden biyere cikmiyorum. Ama bu akrabama goturmek kopegim icinde degisiklik olur evi musait bahcede koşar oynar. Bence buda kendisine iyi gelir. Simdi inanmayacaksiniz belki ama ben kopegimsiz duramiyorum yani yatamiyorum. Hani derler ya evde bir ses bir nefes o da oyle benim icin. Annemlere biraktigimda bile gece yatmadan once mutlaka aliirim. Cok onemli bir isim yoksa.
O yuzden kalmaya birakmam.
Bu arada 2 gun once dayanamayip elime gazete aldim işedigi bazama vurdum sitem ettim gozlerinin icine bakarak. " ne istiyorsun yoruluyorum gormuyormusun bana bunu neden yapiyorsun vs diye o zamandan beri yatak odama cişini yapmiyor cikiyor balkona yapiyor. Oda anladi bence. Suan cok daha iyi neden bilmiyorum ama surekli yanima geliyor. Anlayacagini dusunmemistim dusunseydm daha once yapardim
ya siz ve esinizden banane hanimefendi. ben yaglayip ballama derken akrabanizdan bahsettim.
Öyle iyi anlıyorum ki....
Bin çocuğun, bin eşin, tirilyonların olsa onun nefesini yine istersin, onun da hissetmek istediği bu. Zor bir dönemden geçiyorsunuz, her ailede olur bunlar, sabırla ve sevgiyle geçer
11 sene bakmışım veterinerim bile diyor ne guzel bakmissin 11 yasinda olduguna şasirdim diye.
Gercekten vermek istesem veririm buraya neden konu acayim.. size de ayrica tesekkur ederim yargilama yapmadiginiz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?