• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sana yetemiyormuyum?

Mutluluk gecicidir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
130
33
28
Nerden baslasam bilemiyorum. Gecen aylarda esimin telefonunun gecmisini silmisti. Etkinligim bölümünden gecmisini görüntüledim. Eski sevgilere bakilmis hepsine bahanesi vardi.. birine kendime yakistamadim girdim ama bakmadim dedi. Birine , halam hastaydi uzmanlik alanina o bakiyodu oyuzden arastirdim falan dedi. Biz bu tartismalari yaptik esim cok agladi sana layik koca olamiyorum. Bu evliligi 5 yil sen tasidin , 5 senede ben tasiyayim sen bana birak. Ölüm ensemde hisediyorum , batikca batiyorum tarzi cümleler kurdu. Okadar aptalim ki , kendi derdimi unutup onun soylediklerine aglamistim.zamana biraktim bayram geldi catti baska sehirde olan ailesine gidecektik . Gitmek istemedim cunku laf yiyecegimi biliyordum ( bu arada ilk evliliginden olan iki cocugu var biri babaannede , biri annede )
Cocugu birakirkene psiklojisi bozulmasin dedi, ben seni ezdirmem dedi bu sozleri kabul ederek gittim.
Ama ne oldu kayinvalide rahat durmadi, laf soktu. Esim beni disari cikartacakti cenesi durmadi laf söyledi bende gitmek istemedim. Gözyaslariyla geri geldim. Ve esim arada da beni sucladi onlarin yaptigi yanlis senin yaptigin daha yanlis diye. Çünkü dönerken ellerini bile öpmedim.
Birde isin kendi evimizdeki boyutu var , kizini anne gostermiyor. Ben kizinin annesi yerine anneanesiyle muhatabim. Göstermek istemiyorlar cocugu surekli esimi suclayici konusmalari var, sunu yapti bunu yapti diye. Sirf esim kizini gorebilsin diye haklisiniz abla diye bitiyor konusmalarim.
Biraz karisik oldu kusura bakmayin.
Dun gecede insagramda aratilan kisimda online seks tarzi bi sayfa gördüm iki kere girilmis. Sabahta soyledim bune diye, bitisik yazi oldugi icin anlamadim girdim diger sayfayada oyle yönlendim dedi.
Dedigim tek kelime ben sana yetemiyorum bunu anladim.
Oda sacamalama cok yoruldum acik aramandan dedi . (Acik aramiyorum ki onume geliyo)
Butun hesaplarimi sildim dedi. Inancim guvencim yok . Bundan sonra istedigini yap dedim .
Nerde yanlis yapiyorum nerde?
Sahi yetemiyormuyum?

Yetemiyordan ote bir konu
Cocuklardan birini annesi gostermiyorsa cidden onemli bir konu vardir. Diger cocuk neden babaannede,neden babasiyla ayni evde yasama hakki yok?

Bunlardan yola cikarak,yarin sizin de cocugunuz olacak,Allah gostermesin size bir sey olsa veya bosansaniz o cocugu da boyle saga sola mi atacak bu adam? Bence bu seks sitelerine girmesinden daha buyuk bir soru isareti

Yetemiyordan ote bir konu
Cocuklardan birini annesi gostermiyorsa cidden onemli bir konu vardir. Diger cocuk neden babaannede,neden babasiyla ayni evde yasama hakki yok?

Bunlardan yola cikarak,yarin sizin de cocugunuz olacak,Allah gostermesin size bir sey olsa veya bosansaniz o cocugu da boyle saga sola mi atacak bu adam? Bence bu seks sitelerine girmesinden daha buyuk bir soru isareti

Onlarda soru isaretim yok sebebleri söyle.
Anne babaannedeki cocuga surekli siddet uygularmis ki bunun kanitida var. Cocuk hep der , annem beni tuvalete kitlerdi diye.
Cocuk anne ile gitmek istememis cunku kayinvalide ile oturduklarindan dolayi , cocugu babaanne buyutmus.. cocuk anne kelimesini bile duymak istemiyor.
Babasi ve bizle yasamasi icin cok israr ettik fakat istemiyor cunku babaanne ve dede olmus onun ailesi. Tatilerde, buldugumuz zamanlarda bizimle.
Benim ordaki anlatmak istedigim konu . 2 tane yavrusuna annelik yapmaya calisirkene , annesinin kahrini cekerkene, neden degersizim. ?
Bunlari yapmasaydim degerlimi olurdum?

Onlarda soru isaretim yok sebebleri söyle.
Anne babaannedeki cocuga surekli siddet uygularmis ki bunun kanitida var. Cocuk hep der , annem beni tuvalete kitlerdi diye.
Cocuk anne ile gitmek istememis cunku kayinvalide ile oturduklarindan dolayi , cocugu babaanne buyutmus.. cocuk anne kelimesini bile duymak istemiyor.
Babasi ve bizle yasamasi icin cok israr ettik fakat istemiyor cunku babaanne ve dede olmus onun ailesi. Tatilerde, buldugumuz zamanlarda bizimle.
Benim ordaki anlatmak istedigim konu . 2 tane yavrusuna annelik yapmaya calisirkene , annesinin kahrini cekerkene, neden degersizim. ?
Bunlari yapmasaydim degerlimi olurdum?
Lakin cocuklu bir adamla evleniyorsunuz,bazi seylere mecbur oldugunuzu bilmeniz lazim. Degersiz oldugunuzu bu sekilde olcmeyin bence. Annenin kahrini neden siz cekiyorsunuz,esler bosansa bile cocuklar icin bir sekilde gorusmek zorundalar. Ben esinizin cocuklarin annesine cok buyuk kotulukler yaptigini dusunuyorum nedense. Siz de anne olacaksiniz,bir dusunun,ne yasarsaniz cocugu babasiyla gorusturmek istemezsiniz mesela?

Her ne olursa olsun,cocugun babaannede kaliyor olmasi kabul edilemez bir durum. Dusunun, anne bir cocuguna siddet uyguluyor ama digerini de alıp babasina gostermiyor,tutarli mi sizce? Bence degil

bence de aratmalardan önce neden böyle dağınık bir hayatı var bunu irdelemek lazım
çocuğu neden göstermiyor annesi kanun var nizam var
mahkemenin izin verdiği ölçüde mecbur gösterecek

Peki bir çocuğuna şiddet uygulayan ve bu durum kanıtlanan bir kadına diğer çocuğun velayeti nasıl veriliyor? Nasıl bir adalet sistemimiz var bizim?Annenin yaptığıda annelik değil bir çocuğu babasından uzak tutmak o çocuğu nasıl etkiler biliyor mu acaba?

Peki bir çocuğuna şiddet uygulayan ve bu durum kanıtlanan bir kadına diğer çocuğun velayeti nasıl veriliyor? Nasıl bir adalet sistemimiz var bizim?Annenin yaptığıda annelik değil bir çocuğu babasından uzak tutmak o çocuğu nasıl etkiler biliyor mu acaba?
Kadin icin önemli degil bu , benim derdim zaten onlar degil sadece esimin bu tavirlari. Nerde yanlis yapiyorum , onu bulmaya calisiyorum.

Back
X