- 12 Aralık 2017
- 130
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
Nerden baslasam bilemiyorum. Gecen aylarda esimin telefonunun gecmisini silmisti. Etkinligim bölümünden gecmisini görüntüledim. Eski sevgilere bakilmis hepsine bahanesi vardi.. birine kendime yakistamadim girdim ama bakmadim dedi. Birine , halam hastaydi uzmanlik alanina o bakiyodu oyuzden arastirdim falan dedi. Biz bu tartismalari yaptik esim cok agladi sana layik koca olamiyorum. Bu evliligi 5 yil sen tasidin , 5 senede ben tasiyayim sen bana birak. Ölüm ensemde hisediyorum , batikca batiyorum tarzi cümleler kurdu. Okadar aptalim ki , kendi derdimi unutup onun soylediklerine aglamistim.zamana biraktim bayram geldi catti baska sehirde olan ailesine gidecektik . Gitmek istemedim cunku laf yiyecegimi biliyordum ( bu arada ilk evliliginden olan iki cocugu var biri babaannede , biri annede )
Cocugu birakirkene psiklojisi bozulmasin dedi, ben seni ezdirmem dedi bu sozleri kabul ederek gittim.
Ama ne oldu kayinvalide rahat durmadi, laf soktu. Esim beni disari cikartacakti cenesi durmadi laf söyledi bende gitmek istemedim. Gözyaslariyla geri geldim. Ve esim arada da beni sucladi onlarin yaptigi yanlis senin yaptigin daha yanlis diye. Çünkü dönerken ellerini bile öpmedim.
Birde isin kendi evimizdeki boyutu var , kizini anne gostermiyor. Ben kizinin annesi yerine anneanesiyle muhatabim. Göstermek istemiyorlar cocugu surekli esimi suclayici konusmalari var, sunu yapti bunu yapti diye. Sirf esim kizini gorebilsin diye haklisiniz abla diye bitiyor konusmalarim.
Biraz karisik oldu kusura bakmayin.
Dun gecede insagramda aratilan kisimda online seks tarzi bi sayfa gördüm iki kere girilmis. Sabahta soyledim bune diye, bitisik yazi oldugi icin anlamadim girdim diger sayfayada oyle yönlendim dedi.
Dedigim tek kelime ben sana yetemiyorum bunu anladim.
Oda sacamalama cok yoruldum acik aramandan dedi . (Acik aramiyorum ki onume geliyo)
Butun hesaplarimi sildim dedi. Inancim guvencim yok . Bundan sonra istedigini yap dedim .
Nerde yanlis yapiyorum nerde?
Sahi yetemiyormuyum?
Cocugu birakirkene psiklojisi bozulmasin dedi, ben seni ezdirmem dedi bu sozleri kabul ederek gittim.
Ama ne oldu kayinvalide rahat durmadi, laf soktu. Esim beni disari cikartacakti cenesi durmadi laf söyledi bende gitmek istemedim. Gözyaslariyla geri geldim. Ve esim arada da beni sucladi onlarin yaptigi yanlis senin yaptigin daha yanlis diye. Çünkü dönerken ellerini bile öpmedim.
Birde isin kendi evimizdeki boyutu var , kizini anne gostermiyor. Ben kizinin annesi yerine anneanesiyle muhatabim. Göstermek istemiyorlar cocugu surekli esimi suclayici konusmalari var, sunu yapti bunu yapti diye. Sirf esim kizini gorebilsin diye haklisiniz abla diye bitiyor konusmalarim.
Biraz karisik oldu kusura bakmayin.
Dun gecede insagramda aratilan kisimda online seks tarzi bi sayfa gördüm iki kere girilmis. Sabahta soyledim bune diye, bitisik yazi oldugi icin anlamadim girdim diger sayfayada oyle yönlendim dedi.
Dedigim tek kelime ben sana yetemiyorum bunu anladim.
Oda sacamalama cok yoruldum acik aramandan dedi . (Acik aramiyorum ki onume geliyo)
Butun hesaplarimi sildim dedi. Inancim guvencim yok . Bundan sonra istedigini yap dedim .
Nerde yanlis yapiyorum nerde?
Sahi yetemiyormuyum?