- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
onlarda ilk evlenen evlat bu cocuk mu ?Davetiyeme kadar karışan biri. Herseyi kendi yapmak kendi ilgilenmek istiyor. Cogu seyi hicbirimize haber vermeden yapiyor.Ben perdeleri değil gelecegimi takiyorum kafama. Ben kendimi ezdirmem o ayrı, nisanlimda laf soyletmez. Iki aile de benim icin ayni, değerli. Kotu birsey soylemek istemiyorum sadece biraz saygı istiyorum.
kilidi şimdi degistirt o zaman evlenmeyi bekleme kimseye de anahtar verme sebebi de anahtarimi kaybettim is yerimde ne olur ne olmaz önlem amaçlı degistiriyoeum kilidi deVermiyor
hayır aktardında bunda öyle woohooo aman tanrm denilecek bir durum yok. ama evli olsan gelse girse otursa temizlik gunu ayarlara yuhhhh deriz.
sıkıldıgına tatlı cannıı üzdügüne degmez şeyler bunlar. evlenince girmesin.
boşver her dediğine He de geç kendi bildiğini yap çok kafana takma dediklerini kendini sıkıntıya sokuyorsun çünkü bu benim en önemli taktigimdir hee der geçer bildiğimi yaparım şu yaştan sonra kimse huyundan vazgeçmez boşa kafana takma her şeyiBen sanırım dominantligindan bıktım. Okadar cok bunaldim ki anlatamam. Anneme hiçbir sey anlatmadigim halde annem herseyin farkinda. Ki anneme sürekli korurum hatta bana der ne kadar seviyorsun kv ni koruyorsun hep maşallah der. Ama seziyor ara sira soruyor. Temizlige yardima 2 arkadasimi cagirmistim bana perlit isin zor sürekli herseyi yonlendirme çabasında biz yorulduk dediler. Ben sanirim doldum.
boşver her dediğine He de geç kendi bildiğini yap çok kafana takma dediklerini kendini sıkıntıya sokuyorsun çünkü bu benim en önemli taktigimdir hee der geçer bildiğimi yaparım şu yaştan sonra kimse huyundan vazgeçmez boşa kafana takma her şeyi
Çok güzel şekilde kilit kelimeyi bulmuşsunuz "saygı"Çok teşekkür ederim. Yorumunuz gerçekten çok iyi geldi. Çok baskın bir karakter ve bana hep ben kötü birsey yapmam diyip duruyor. Sinirlerim gerçekten çok bozuk. Is yerimde zaten cok yogunum birde bunlarla uğraşmak henuz evlenmeden yordu beni. Ben maddi manevi hicbirsey istemiyorsun sadece saygi istiyorum
Anahtarı verip eşyaları yerleştirme görevini onlara devrettiyseniz tabi ki perdeleri taktırıp halıları serebilir. Düğüne bir şey kalmamış ki canım takma bu kadar. Evlenince de kilidinizi değiştirirsiniz olur biter. Sen zaten sonra evini istediğin gibi düzersin.Merhaba,
Dünden beri uyuyamiyorum. Nisanliyim, 3 hafta sonra düğünüm var. 1 ay önce evin perdelerini beğenmistim. Kv dun ne anneme ne de bana haber vermeden perdeciyi aramış çağırmis ve perdelerimi taktirmis. Halilarimi serdirmis. Okadar sinirlerim bozukki. Ben bunu nisanlimdan öğrendim. Nişanlim öğrendiğinde is isten geçmişti, ben çok sinirlendim. Bana aileme nisanlima haber vermeden kafasina göre hareket etmesine çok bozuldum. Nisanlim benden daha sinirli. Mantıksiz düşüncesiz davranmis diyip duruyor, annesinden açıklama istiyor, annesi sacma sapan açıklamalar yapıyor. Ani oldu diyor devamini getirmiyor. Siz olsaydınız. Kv size bilgi vermeden evinize girip, perdeciyi cagirip perdeleri taktirip halilari serseydi tepkiniz ne olurdu?
Not: kv de ve annemde anahtar var. Biz cok yogun çalıştığımızdan ustalar eşyalar vb seyler geliyor diye anahtar verdik. Herkesin isi bitince kilit degistirecegiz.
Ben seçtim fakat bilgi verebilirdi. Perdelerimde degisiklik yapcaktik. Kimseye haber vermeden böyle yapmasi cok yanlış
onlarda ilk evlenen evlat bu cocuk mu ?
Çok güzel şekilde kilit kelimeyi bulmuşsunuz "saygı"
Kv niz birine dese ki böyle böyle yaptım bu bilinçte olmayan kim olsa "ay sen düşünmüş hazırlamışsın,nankör"bile der,
Aklıbaşında görgü adap sahibi,karşısındakinin varlığına kişiliğine hayatına saygı duyan biri ise sizinle aynı tepkiyi verir
Şimdiden varlığınızı kararlarınızı evinize ve kuracağınız aileye olan hâkimiyetinize saygı duyup sınır çizmesi gerek
Böyle şeylerin okunan okul ile kültür ile hiç alâkası yok,görgü parayla diplomayla gelen bişey değil ,en cahili bile çocukların evi bi soralım geline der
Böyle yangına körükle gitmek için yazmıyorum sonrası yani tüm hayatınız için en başından sınırları çizerseniz kalp kırmadan sonra rahat ederseniz diye yazıyorum.
Sakin olun gülümseyerek halletmeye çalışın herşeyi ,yani bundan kastım söyleyeceğiniz en sert şeyi bile yumuşak bi ses tonuyla gülümseyerek ve kv nizin yüzüne bakarak söyleyin,
Telefonda veya nişanlınızı başkalarını araya koyarak mesaj iletmeyin ,
Bunları size kv si ile hiç sorun yaşamayan (buna ortam hazırlamayan)biri olarak söylüyorum
Hayat sizin her şeyi okuyup dinleyip size en uygun gelenini uygulayın elbette
Tek önemli olan huzurunuz ve kv niz ile de bir ömür uzun bi yolculuğunuz var o nedenle gerilirseniz tek zarar gören siz olursunuz
İnternetten bu konuda benzer sorunlar için psikologların evlilik danışmanlarının (tabi vizyon sahibi olanlarının,yobazların değil :))tavsiyeleri de olabilir onları da okursanız burada bizlerin yazdığından daha profesyonel çözümler bulabilirsiniz belki,
Her gününüz huzur içinde ilk günkü heyecanla geçsin evliliğinizde
Çok güzel şekilde kilit kelimeyi bulmuşsunuz "saygı"
Kv niz birine dese ki böyle böyle yaptım bu bilinçte olmayan kim olsa "ay sen düşünmüş hazırlamışsın,nankör"bile der,
Aklıbaşında görgü adap sahibi,karşısındakinin varlığına kişiliğine hayatına saygı duyan biri ise sizinle aynı tepkiyi verir
Şimdiden varlığınızı kararlarınızı evinize ve kuracağınız aileye olan hâkimiyetinize saygı duyup sınır çizmesi gerek
Böyle şeylerin okunan okul ile kültür ile hiç alâkası yok,görgü parayla diplomayla gelen bişey değil ,en cahili bile çocukların evi bi soralım geline der
Böyle yangına körükle gitmek için yazmıyorum sonrası yani tüm hayatınız için en başından sınırları çizerseniz kalp kırmadan sonra rahat ederseniz diye yazıyorum.
Sakin olun gülümseyerek halletmeye çalışın herşeyi ,yani bundan kastım söyleyeceğiniz en sert şeyi bile yumuşak bi ses tonuyla gülümseyerek ve kv nizin yüzüne bakarak söyleyin,
Telefonda veya nişanlınızı başkalarını araya koyarak mesaj iletmeyin ,
Bunları size kv si ile hiç sorun yaşamayan (buna ortam hazırlamayan)biri olarak söylüyorum
Hayat sizin her şeyi okuyup dinleyip size en uygun gelenini uygulayın elbette
Tek önemli olan huzurunuz ve kv niz ile de bir ömür uzun bi yolculuğunuz var o nedenle gerilirseniz tek zarar gören siz olursunuz
İnternetten bu konuda benzer sorunlar için psikologların evlilik danışmanlarının (tabi vizyon sahibi olanlarının,yobazların değil :))tavsiyeleri de olabilir onları da okursanız burada bizlerin yazdığından daha profesyonel çözümler bulabilirsiniz belki,
Her gününüz huzur içinde ilk günkü heyecanla geçsin evliliğinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?