Ben sanırım daha çok konu acacagim

Siz olsaydınız. Kv size bilgi vermeden evinize girip, perdeciyi cagirip perdeleri taktirip halilari serseydi tepkiniz ne olurdu?
hiç tepki vermezdim.bunun için sorun çıkarmam.nişanlın annesiyle arası açılmış sen de nişanlını sakinleştir bence.kçk sorunları kafanızda büyütmeyin.

Temizlik falan mı yapacaktınız? Yani beye kızdınız anlamadım gayet normal bi durum benim evime tüm eşyalarım ben yokken geldi hepsini ben seçtim ama yerleşirken hiç birine gelmedim sonra kendi zevkime göre düzenledim evimi perde ve halı serilse ne olur ki anlamadım

Bu kadın bir bırakmadı senin düğününü sahiplenmeyi ya. Bence ne olursa olsun hemen o anahtarı direk kendin talep et, iste al ondan sert bir şekilde. Çok sert ol. Asla yumuşak davranma bu sefer. Ay ben hiç önem vermeyen bir insanım eşyaya falan ama o perdeler ilk döşendiği zamanı hatırlıyorum yani birden eve benzemişti böyle. İçim bir hoş olmuştu. Senden nasıl çalar bu duyguları!!! Ne haddine yaa!! Nişanlına söyle, anahtarı al falan deme. İş çıkışı git evlerine, anahtarı al. Bizzat sen.

Buradaki konuları okudukça bazı kvlere acıyorum gerçekten. Kadın sizi düşünüp yardımcı olmuş herhalde salon perdesini mutfaga, yatak odası halısını çocuk odasına sermemistir yani zaten yeri belli olan şeyler üstelik ev boş ne sakınca var girmesinde? Bende çok mesafeli sınırları olan bir insanım fakat sizin bu yaptığınız gibi yapmazdım bu durumda hatta sevinirim yardım ediyor uğraşıyor diye. gerçekten abartiyorsunuz. Siz kendinizi şimdiden doldurmuşsunuz savaşa hazır bekler gibisiniz. Evet daha çok konu acarsiniz burda böyle davranmaya devam ederseniz.

Evlendinde degistirirsiniz yerlerini ..

2-3 günlüğüne bile olsa anahtarı vermeseydiniz,ozaman yardım etmek veya kafasına göre takılmak için bile olsa kimse evinize girmezdi,işinizden fırsat buldukça herşeyi kendiniz kontrol ederdiniz. Yeni nesil gelinlere de 'gık' desen 'gaddar kayınvalide' imajı yapıştırılıyor. Ben en iyisi oğlumu evlendirirken hiç ortaya çıkmayayım

Tipik bir benim evim benim kocişkom benim eşyam sendromu.

Niye kutsadınız bu denli gelin evlerini.Kadın mıcmamıs ya evine.Ya Sabır

Ben beddua etmiyorum. Cok bege

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Perdeye takacak kadar sığ bir insan değilim. Anahtarida ben vermedim, 2 günlük usta işimiz vardi, nişanlım bana sordu bende bos ev sagolsun durcaksa ver dedim. Özel bir şirkette tedarikçisi geliştirme mühendisiyim. İşim çok yoğun ve seyahatlerim de cabası. Fakat o 2 günle kalmadi. Temizlik gününe kendi karar verdi. Beni çağırmadi. Beyaz esyalari nisanlimla ikimiz aĺdik. Aldigimiz yeri aramış beyaz esyalarimizi da getirtmis. Mobilyalarada ben müdahale ettim aradım aldigim yeri tarih verdim sizi kim ararsa arasin bu tarihte gelecek hepsi dedim. Düğün günü kuafor saatime karıştı kuaforumu tembihledim benim dediğimi yaz degismeyecek diye. Sürekli bir caba harcıyorum. Konusuyor nisanlim ben tepkimi koyuyorum kimseyi takmiyor. Esini bile.bugün nisanlimla ciddi tartışmislar. Nisanlim bana sürekli sakinligim için dua edip duruyor. Kalp kirmadan sinirlarimi çizmeye çalışıyorum ama yoruldum. Perde de cilasi oldu. Kac kez söyledim değiştircegim yer var diye. Inat eder gibi kimseye haber vermeden gitmesi sinirlerimi bozan ve patlatan son damla oldu.

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Ben yanlis anlattim sanirim siz eski konularimi da bildiginiz icin ne hissettigimi anladiniz. Isteyecegim tepkimi de az cok belli ettim. Perdeye takacak kadar sığ bir insan değilim. Anahtarida ben vermedim, 2 günlük usta işimiz vardi, nişanlım bana sordu bende bos ev sagolsun durcaksa ver dedim. Özel bir şirkette tedarikçisi geliştirme mühendisiyim. İşim çok yoğun ve seyahatlerim de cabası. Fakat o 2 günle kalmadi. Temizlik gününe kendi karar verdi. Beni çağırmadi. Beyaz esyalari nisanlimla ikimiz aĺdik. Aldigimiz yeri aramış beyaz esyalarimizi da getirtmis. Mobilyalarada ben müdahale ettim aradım aldigim yeri tarih verdim sizi kim ararsa arasin bu tarihte gelecek hepsi dedim. Düğün günü kuafor saatime karıştı kuaforumu tembihledim benim dediğimi yaz degismeyecek diye. Sürekli bir caba harcıyorum. Konusuyor nisanlim ben tepkimi koyuyorum kimseyi takmiyor. Esini bile.bugün nisanlimla ciddi tartışmislar. Nisanlim bana sürekli sakinligim için dua edip duruyor. Kalp kirmadan sinirlarimi çizmeye çalışıyorum ama yoruldum. Perde de cilasi oldu. Kac kez söyledim değiştircegim yer var diye. Inat eder gibi kimseye haber vermeden gitmesi sinirlerimi bozan ve patlatan son damla oldu.

Başklarının anlamaması önceki konularını bilmemelerinden kaynaklanıyor. Eski konuları bilmesem ben de okuyunca belki yardım etmek istemiş kadın diye düşünebilirdim. Ama şimdi biliyorum ki, o özellikle herkesten gizli gitmiş, kimsenin orada olmayacağı gün perdeciyi halıcıyı ayarlayıp kendisi evi yerleştiren yeni gelinmiş gibi davranarak zevkine varmıştır. Hatta senin perdeleri değiştirmek istediğini bildiği için daha da hoşuna gitmiştir sen değiştiremedin onun istediği gibi oldu diye. Bence artık sert çıkmanın zamanı çoktan geldi geçti.

Aradim niye bana haber vermediniz dedim. Ben hallediyorum ugrasmayi severim sen düşünme dedi. Bende cumartesi aksam size geleceğim kahve icip sohbet edelim biraz musaitseniz dedim. 8 gibi gideceğim onlara. Cok yoruldum. Mobilyacilar geldiginde sürekli o konum söylüyor ben söylüyorum. Mobilyacilar onun dediği yere koyuyorlardi en sonunda sinirim bozuldu. Beyfendi ben ne diyorsam oraya kurun lutfen dedim sessizce. Bana ev sizin mi ki dedi evet dedim:) okadar cok sahiplenmis durumdaki herseyimi.

Allah'ım sizi mobilyacılara falan rica etmek zorunda bırakıyor ya. İnsanlar evlenenin sen olduğunun farkında değil!!! Çok sabırlısın gerçekten çok.
O sen düşünme ben hallederim deyince ne dedin?
Bir de düğün şekerini kendi almıştı o konu ne oldu merak ettim.

Anahtar vermicektin o halde. Daha şimdiden ipe sapa gelmez konulari kafaya takacaksan evet daha coooook konu acarsin buraya :)

Ben cevremde çok sabirli ve güler yüzlü olarak taninirim. Yanlis anlamayin ama huzur icin birsekilde olaylari tolere etmeyi yeglerim normalde. Fakat gerçekten kendimi cok gergin ve yorgun hissetmeye başladım, artik eskisi gibi gulemiyorum, is yerinde odaklanamiyorum. Bu perde olayi da cila oldu. Çünkü hep iyi niyetli bakmistim. Fakat nisanlima dedim ben artik iyi niyet goremiyorum çünkü senin yaninda da baska zamanda defalarca söyledim biliyorsun dedim. Nisanlim çok sinirlendi. Ben bile tahammül edemiyorken sürekli kavga halindeyken sen cogu seye sesini çıkarmadin olgunlukla karsiladin teşekkür ederim ben herseyin farkindayim konuşacağım dedi. Ve konusmalari sonucuda baya tartismislar. Istemedigim bir olay ben kimse üzülmesin istiyorum.Allah biliyor nisanlim kac kez konuscakti hep ben dedim az kaldi kalp kirmayalim tamam boyle yapti ama bizde soyle yapariz hep yapici olmaya calistim. Allah Biliyor. Ama artik tahammülum kalmadi. Evet nikah sekerlerimi de almisti ben hic sormayinca bana yaklasik 1 ay sonra gösterdi. Bende evet guzelmis ama bende baska birsey düşünmustum ve siparisini verdim keske bilgi verseydiniz dedim. Halbuki siparis vermemistim :)

Sizin sectiklerinizse taktirmasi sorun değil bence.niye bu kadar bozuldunuz anlayamadim

Bak onda da alttan almışsın yine. Hani sanki mecbur olmasan (sipariş verdiğin için) onu dinlermişsin gibi... Çok alttan aldığın için bu kadar tepene çıktı. Nişanlın zaten rahatsız biliyorsun o yüzden bence ona bırakma tamamen, stres olmasın boşuna, kendin hallet sert çık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…