Ben seni alacağım diyen erkek?

slnkcker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
98
8
8
28
Benim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?

Son düzenleme:
Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi

Sapık der, iletişimi keserdim. Öyle şaka mı olur, normal insanın aklına gelmez.

Küçük kız için söylediği iğrenç bu adamdan uzak dur

Ya iğrenc

Bomboş biri, zevzek bi de. Sen mal mısın da alınıyorsun diyemedin mi bunu?

Ay kucucuk cocuk icin bununla evlenecegim ben demesi sadece beni mi rahatsiz etti. Subyanci mi bu. Boyle seyin sakasi bile olmaz bence.

Sanal ilişkide ciddiyet aramayın, mümkünse ciddi de olmayn. Bir sürü manyak var ortalıkta. Dolandırılırsınız, sömürülürsünüz. Gerçek değil orada yazan duygular

Ay kucucuk cocuk icin bununla evlenecegim ben demesi sadece beni mi rahatsiz etti. Subyanci mi bu. Boyle seyin sakasi bile olmaz bence.
Al benden de o kadar. Çoluk çocuğumuz için bu kadar korktuğumuz bi konuda böyle bişey okumak çok rahatsız etti beni de .
Hadi diyelim subyancı değil,yine de bunu şaka olarak kullanıyorsa zevzeğin teki.

Konu sahibi adamda gram ciddiyet yok bence. Boş tutup dolu tutmaya çalışıyor.

Adam pedofili bir sapık bunu fark etmediniz mi?

Yazıları ve o küçük kızla olan fotoğrafını ss alıp cimerden isimsiz bir şekilde şikayet edin hemen!

Kadın meclisleri isimli kuruluşa da mesaj atabilirsiniz. Yani bunu göremeyip sizi eşya gibi almak isteyen pisliğin ciddi olup olmadığını merak etmeniz de bambaşka bir seviye!

O söz ne. İğrenç. Şaka yapılmayacak konular vardır. Daha bunu idrak edemeyecek zeka seviyesinde. Şaka yapıyorum sanan boş zevzeklik peşinde bir tip.
Şöyle bir tip için bir saniye düşünmemeniz lazım. İğrenç insan.
O çocukla ilgili şakada direkt ağzının payını vermeliydiniz. Pis sapık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…