Şunun şakası bile beni irrite etti. Çok boş yapan bir tip gibi geldi.büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi
Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi
Küçük kız için söylediği iğrenç bu adamdan uzak durBenim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
Ya iğrencBenim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
Bomboş biri, zevzek bi de. Sen mal mısın da alınıyorsun diyemedin mi bunu?Benim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
Ay kucucuk cocuk icin bununla evlenecegim ben demesi sadece beni mi rahatsiz etti. Subyanci mi bu. Boyle seyin sakasi bile olmaz bence.Benim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
Sanal ilişkide ciddiyet aramayın, mümkünse ciddi de olmayn. Bir sürü manyak var ortalıkta. Dolandırılırsınız, sömürülürsünüz. Gerçek değil orada yazan duygularBenim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
Al benden de o kadar. Çoluk çocuğumuz için bu kadar korktuğumuz bi konuda böyle bişey okumak çok rahatsız etti beni de .Ay kucucuk cocuk icin bununla evlenecegim ben demesi sadece beni mi rahatsiz etti. Subyanci mi bu. Boyle seyin sakasi bile olmaz bence.
Adam pedofili bir sapık bunu fark etmediniz mi?Benim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?