- 4 Haziran 2023
- 327
- 532
- 18
Pardon ama ne aliyosunuz demek istiyorum böylelerineBenim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
3 ün 1ini gosterse? Sopayla falan ugrasacaginaSen ona "Haydar 'ı tanıyor musun" de.O da kim diye soracak sen de sopayı göster sonra ona de ki "ahanda bunu alırsın "...
Ay kucucuk cocuk icin bununla evlenecegim ben demesi sadece beni mi rahatsiz etti. Subyanci mi bu. Boyle seyin sakasi bile olmaz bence.
Valla super olur ve o anda haddini bildirmesi gerekiyordu, akıl tutulması mı yaşıyor arkadas çözemedim.3 ün 1ini gosterse? Sopayla falan ugrasacagina
yavrum görüştünüz mü ? hiç kaç yaşındasın?Benim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
Adam iğrenç bi şaka yapmış, siz de tüy dikmişsiniz. Ciddi ilişki mi bekliyorsunuz 3-4 aylık konuşmadan?büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım.
Şunun şakasını bile yapan sapıkla hala konuşmaya devam yanibüyütüyoruz ben bununla evleneceğim
Ciddi bir adam olsa böyle bir konuyu laf arasında söylemezdi. Küçükken bakkal amca da bana hep seni torunuma alıcam falan derdi. Şimdi zincir market oldular ses seda yok
Benim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
Sanmıyorum, o olsa 2 cümleden sonra soruyu sorardı.rainy sen misin?
Önemli. Sizin yas kac onun yas kaç?Benim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
Küçük çocukla evlenmek isteyen bunun şakasını yapan adam var karşında farkında mısın ? İğrenç korkunçBenim instagramdan tanıştım biri oldu. 3-4 ay konuştuk. Benden hoşlandığını söylüyordu sürekli. Ben laf çarptırmıştım işte bir ara sadece sana ilgi duyuyorum ben demişti. Ben de hep öyle olur zaten gibisinden bir şeyler söylemiştim. O da sen beni fazla hafife aldın sanki, benim sana olan ilgim saygım sence çok mu sıradan falan demişti. Neyse bu bir ara wp duruma küçük bir kız çocuğuyla foto attı. Ben de işte bu da kim falan diye yanıt verdim o da bana büyütüyoruz ben bununla evleneceğim diye söyledi ben de böyle diyince o seni ister mi acaba gibisinden takıldım. Neyse sonra bana ben seni alacağım ama dedi. Nerden emin oldun sen buna dedim , hâlâ emin değilim ama emin adımlarla devam dedi. Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun dedim. Ben besliyorum bu duyguyu henüz büyük konuşamam dedi. Ciddi biri mi sizce ? Amacı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?