Ben şeytanmışım. Nasil sakin olmali ve nasil tavir sergilemeliyim?

Siz neden gidecekmişsiniz? Çok sevdiği anne ve babasına demiş bunu göndermezseniz ben gideceğim diye neyi bekliyor?

Sende aileni çağır hep beraber konuşun.
Ne yapsan insanlara yaranamazsın.
Yeri geldiğinde kendi ailen içinde geçerli.
10 yaparsın 1 yapmazsın senden kötüsü yok. Eşine ailemi arayın diyeceğine sıkıyorsa aldığınız gibi siz götürün deseydin.

Biraz mesafe koymanız ikiniz içinde iyi. Ama söylediysen herşeyi kendinden ödün verme. Neysen o ol.

ayrıl arkadaşım.
bu onlara ceza sana ödül olur.

şeytan olan onlar.
onlarla yaşayarak delirmek mi istiyorsun?

hemen şimdi çık git babaevine.
bir daha dönme.

bu zamana kadar yaşadığın şeylere rağmen evli kalmaya devam edersen, "ben kötü her şeyi hakediyorum. ezin, dövün, küfredin" mesajı vermiş oluyorsun kocana ve ailesine.

onlar narsist, ruh hastası.
sen de normal değilsin.
baksana normal düşünme, karar alma yetilerin bile ne kadar zayıflamış. yakında kafayı yersin.

Daha ne kadar israr edeceksiniz su adamla evli kalmakta. Bugunku konunuz diger konulariniz yaninda devede kulak. Siz bu adamdan niye ayrilamiyorsunuz. Aldatma siddet ne ararsan var. Yok annesine gelmemis gitmemis...bu mu sorun. Onceki actiginiz konulariniza bir bakin. Hangi insan evladi kendine bu hayati reva gorur...

Canım yazdıklarını okudum
Eşini Allah’a havale ediyorum
Hiç korkma
Ben de çok kırkardım ayrılacak die ayrıldı gitti anneciydi o da... çok zor çok

Yok Yok .

Bu evliliğin suyu çıkmış .
Ayrıl .
Yoksa hep mutsuz olucaksın.

Madem ayrılmayacaksın. Narsistim diyorsun.Sana mutluluğunun anahtarını söyleyim. Hergün kayinvalidene git ve onu mutlu et,hizmet et.
Sizin gibi kararsız birine ancak böyle diyebiliyorum.

İlk günden şiddet var. Anasıda oglu da eşşek arısı gibi sokacak yer arıyor. Siz bu evlilikte gelecek görebiliyor musunuz? Değiştirin kapının kilidini, gitsin anasında kalsın.

En korktugum seyde o.cunku disari cikinca algılarım kapaniyor. Topluluha giremiyorum. Sanki bir kutudayim herkesi izliyorum gibi.

SEN neden gidiyormuşsun evden istemeyen toplasın çantasını gitsin birde bir koca bir adam bir kadını nasıl evden gönderir onu anlamıyorum çok ayrılmak istiyorsa kendisi gittin götürün şunu nedemek?
Kendi eviymis ben gitmezsem o gidecekmiş

Niye halen bu olanlara gurursuzluk ediyorum .kafayi yiyecegim.

En korktugum seyde o.cunku disari cikinca algılarım kapaniyor. Topluluha giremiyorum. Sanki bir kutudayim herkesi izliyorum gibi.
baba evine neden gitmiyorsun?
orada da mı şiddet, hakaret, aşağılama var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…