Ben şeytanmışım. Nasil sakin olmali ve nasil tavir sergilemeliyim?

Onlarin goturmesi sanki alin kızınızı istemiyoruz gibi olurdu. Ben herseyi soylemedim. Çünkü bu hayatta dilimden ne ciktiysa yuzume bulasti korkar oldum.

Ve ben nisanlikyen ayrilmistim 3 ay sonra yine barismistim. Simdi yasadim gordum belki pisman olmam diyorum ama ya yine o zorlu gunleri yasarsam diye korkuyorum derdim bu arkadaslar.

Hayir yok. Cesaretsizin gucsusun tekiyim.
şöyle düşün.
bu adam ve ailesi uyuşturucu gibi.

seni yavaşça ve gizlice zehirlediler.
zamanla uyuşturucunun dozu arttı ve sen artık bir bağımlı oldun maalesef.
ve bir adım atman gerekiyor bu illetten kurtulmak için.

seni senden başkası kurtaramaz.

ilk adım olarak ayrılmak için değil kafa dinlemek için ailene git. seni uyuşturan bu ortamdan 8-10 gün uzak dur. bir nefes alma alanı oluştur kendine.

psikoloğa git.

durumun çözümsüz değil. çaresini ara en azından.

boşanmadan kendini iyi etmeye çalış. sen iyileşince zaten o cehennemde duramayacak kıvama geleceksin.

Onlarin goturmesi sanki alin kızınızı istemiyoruz gibi olurdu. Ben herseyi soylemedim. Çünkü bu hayatta dilimden ne ciktiysa yuzume bulasti korkar oldum.
10 yıl hatta 20 yıl sonrasını düşün
Hala bu hasta aileyle olmak istermisin yıllar sonra
Şuan yaşadıklarını çocuklarında yaşasın istermisin

Ve ben nisanlikyen ayrilmistim 3 ay sonra yine barismistim. Simdi yasadim gordum belki pisman olmam diyorum ama ya yine o zorlu gunleri yasarsam diye korkuyorum derdim bu arkadaslar.
boşanırsan, neyden pişman olacaksın tam olarak?

Birakin gitsin anne. Bana bir olursa ona bes olur o kadin çünkü. Gitsin 3.5 ay kalsin görürüm ben onu diyordu...

Allasen dün gece ya da ilk gün yaşadıklarından daha zorlu ne olabilir?
Dayak yemeyimi özleyeceksin?
anasının suratına carlamasını mı?
anasının memesinden ayrılamayan kocanın sümsüklüğünü mü?
Neye pişman olacaksın şu saatten sonra

acaba gercekten isyiyormuydu ayrilmayi. Yoksa benmi yaptim diyecem. Zaten bu insan bende sucluluk duygusu olusturdu. Bunu nasil aşabilirim
iki seçeneğin var:
ailene gitmek.
psikoloğa gitmek.

sen tek başına bu çıkmazı aşamıyorsun.

eşin senden ayrılmayı istemez. çünkü sen onun kum çuvalısın, o da boksör. sana vurarak hayata karşı tüm hırsını alıyor. o sağlam şekilde hayatına devam ederken, parçalanan sadece sensin.

ya da şöyle düşün;
evin efendisi kölesine sürekli emreder, her işi yaptırır ama asla memnun olmaz. çünkü o pislik bir köledir ve en aşağılık şeylere layıktır. o yüzden küfreder, döver ama kovmaz. çünkü köleye ihtiyacı var, tüm şirretliğini yapmak için.

kocan efendi, sen de modern çağın karısı görünümlü kölesin.

Birakin gitsin anne. Bana bir olursa ona bes olur o kadin çünkü. Gitsin 3.5 ay kalsin görürüm ben onu diyordu...
ay pis zihniyet işte.
boşanan kadınlara noluyormuş, kötü yola mı düşüyormuş?

herifin kafa mağara devrinde.

ve sen bu vasıfsızı koca diye yanında tutuyorsun.

Böyle bir ruh hastası bulamaz da pişman olurum diye korkuyor. Kim sürükleyecek onu yerlerde sonra? Kim hayvan muamelesi yapacak? Allah muhafaza sonraki hayatında insan gibi yaşar falan....
böyle ruh hastalarına da hep zayıf karakterli kadınlar denk geliyor.

zavallı kadınlar.

bu iğrenç zihniyetine lanet olsun. ana oğul çirkef iğrenç insanlar, boşanmaktan neden korkuyosun.bidaha bu hakaretleri duyamazsın, kimse sana şiddet uygulamaz diyemi. ailenin hiç bişeyden haberi yokmu, seni orda nasıl tutuyolar.

Yazık ya
Adam 8 ayda kızın benliğini söküp atmış
8 sene sonrasından korktum
8 sene sonra ya kafayı yemiş olacak.
ya da onlar gibi biri olup etrafına zehir saçacak.

çünkü insan beraber yaşadığı kişilere benziyor zamanla.

Mesele sizin pasifliğiniz. Kimsede suç aramayın.

Kocanız sizi dövüyor. Anneniz iyi davran diyor onu dinliyorsunuz. Adam sizi evden kovuyor annesine gidiyor, laf anlatmaya çalışıyorsunuz. Evinize geliyorlar hakaret ediyorlar, ortak fikirlerini soruyorsunuz.

Sizin aklınız fikriniz yok mu? İlla birinin yönlendirmesiyle mi yaşayacaksınız? Adam narsistse sizde mazoşist oluyorsunuz.

Yeteri kadar acı söylediğimi düşünüyorum. Bağımlılığınızdan kurtulun. Mis gibi işiniz var. Özgürlüğünüze kavuşun, hayatınızı yaşayın. Adam bile denmeyecek bir kocadan medet ummayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…