Onlarin goturmesi sanki alin kızınızı istemiyoruz gibi olurdu. Ben herseyi soylemedim. Çünkü bu hayatta dilimden ne ciktiysa yuzume bulasti korkar oldum.Sende aileni çağır hep beraber konuşun.
Ne yapsan insanlara yaranamazsın.
Yeri geldiğinde kendi ailen içinde geçerli.
10 yaparsın 1 yapmazsın senden kötüsü yok. Eşine ailemi arayın diyeceğine sıkıyorsa aldığınız gibi siz götürün deseydin.
Biraz mesafe koymanız ikiniz içinde iyi. Ama söylediysen herşeyi kendinden ödün verme. Neysen o ol.
Hayir yok. Cesaretsizin gucsusun tekiyim.baba evine neden gitmiyorsun?
orada da mı şiddet, hakaret, aşağılama var?
Ben degilim narsist olan. Yanlis anlamissiniz.Madem ayrılmayacaksın. Narsistim diyorsun.Sana mutluluğunun anahtarını söyleyim. Hergün kayinvalidene git ve onu mutlu et,hizmet et.
Sizin gibi kararsız birine ancak böyle diyebiliyorum.
şöyle düşün.Hayir yok. Cesaretsizin gucsusun tekiyim.
10 yıl hatta 20 yıl sonrasını düşünOnlarin goturmesi sanki alin kızınızı istemiyoruz gibi olurdu. Ben herseyi soylemedim. Çünkü bu hayatta dilimden ne ciktiysa yuzume bulasti korkar oldum.
boşanırsan, neyden pişman olacaksın tam olarak?Ve ben nisanlikyen ayrilmistim 3 ay sonra yine barismistim. Simdi yasadim gordum belki pisman olmam diyorum ama ya yine o zorlu gunleri yasarsam diye korkuyorum derdim bu arkadaslar.
acaba gercekten isyiyormuydu ayrilmayi. Yoksa benmi yaptim diyecem. Zaten bu insan bende sucluluk duygusu olusturdu. Bunu nasil aşabilirimboşanırsan, neyden pişman olacaksın tam olarak?
Allasen dün gece ya da ilk gün yaşadıklarından daha zorlu ne olabilir?Ve ben nisanlikyen ayrilmistim 3 ay sonra yine barismistim. Simdi yasadim gordum belki pisman olmam diyorum ama ya yine o zorlu gunleri yasarsam diye korkuyorum derdim bu arkadaslar.
boşanırsan, neyden pişman olacaksın tam olarak?
iki seçeneğin var:acaba gercekten isyiyormuydu ayrilmayi. Yoksa benmi yaptim diyecem. Zaten bu insan bende sucluluk duygusu olusturdu. Bunu nasil aşabilirim
ay pis zihniyet işte.Birakin gitsin anne. Bana bir olursa ona bes olur o kadin çünkü. Gitsin 3.5 ay kalsin görürüm ben onu diyordu...
böyle ruh hastalarına da hep zayıf karakterli kadınlar denk geliyor.Böyle bir ruh hastası bulamaz da pişman olurum diye korkuyor. Kim sürükleyecek onu yerlerde sonra? Kim hayvan muamelesi yapacak? Allah muhafaza sonraki hayatında insan gibi yaşar falan....
bu iğrenç zihniyetine lanet olsun. ana oğul çirkef iğrenç insanlar, boşanmaktan neden korkuyosun.bidaha bu hakaretleri duyamazsın, kimse sana şiddet uygulamaz diyemi. ailenin hiç bişeyden haberi yokmu, seni orda nasıl tutuyolar.Birakin gitsin anne. Bana bir olursa ona bes olur o kadin çünkü. Gitsin 3.5 ay kalsin görürüm ben onu diyordu...
8 sene sonra ya kafayı yemiş olacak.Yazık ya
Adam 8 ayda kızın benliğini söküp atmış
8 sene sonrasından korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?