Sizi çok iyi anliyrm. Esinizi seviyosunuz o da sizi seviyo belli. Ama çocukluğu çok sorunlu gectigi için bu tur şeylere eğilimi var bence ve psikolojik sorunları var. Bosanmanizi kesinlikle istemem bi yuva kurmak da zor yıkmak da. Üstelik bu ilişkiye verilmiş emek yıllarca beklenmiş bi bebek var. Karşılıklı sevgi var. Bosanın demek kolay ama sonrasını kimse düşünmüyo nedense. O yuzden boyle topikleri gordugumde cozum bilmaya calisirim her yazilani degerlendirip objektif olmaya calisirim. Karakterinin iyi olması farklı iyi insanligina laf etmemek gerek, bu tur eğilimleri var diye bi insan kotu biri demek degildir zaten, sevgi gözünüzü kor etmiş gerçeği goremiyosunuz bir yariniz esinizi savunuyo gibi bi ifade de gormuyorum sizde, sevgiyi bi kenara koyup düşününce de esinizin iyi insanligindan yola çıkarak ona laf ettirmek istemiyosunuz bence kotu yorumlar benim de sinirimi bozuyo. Bana kalırsa hemen affetmeyin kesinlikle surundurun soğuk davranın, ayni zamanda psikolog falan ne varsa gidin gerçekten psikolojisi bozuk olmasa karisini seven erkek bu tur şeyler yapmaz, ve emin olun gerçekte de sizi aldatacak olsaydı o işinin gücünün arasında illaki fırsat bulup yapardı ama sadece nette yapmış bunu. İnşallah bu sorunu asarsiniz çok düşünüp moralinizi bozmayin bebise de yazık allahın izniyle huzura kavusacaksiniz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.