• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi aldatildimmi:(

Belli ki boşanmayacaksınız.
Sevdildiğinize de inanıyorsunuz.
Zaten namaz kılıp Kuran okuyormuş.
Siz de bu olayı unutun bence.
Bu kadar yıpranarak bebenize de kendinize de daha fazla zarar vermeyin.

ben anlayamıyorumki bu erkekler ne istiyor. evlenir bi heyecanla güzel bir eşi işi herşeyi vardır ya cınselliği sıkıntı yaparlar ya parayı ya aileyi hepsi aynı. senin değil onun seni sevdiğinden eminsen devam et senin sevmen önemli değil. eğer karşındaki kişi seni seviyorsa uyar son kez siliyorum bunu beynimden de bu bizim için milat olsun de. eğer tekrarlarsa bas tekmeyi gitsin. bu arada allah hayırlı uğurlu bir evlat versin sana . :)

Merhaba arkadaslar gecenin bi yarisi ve ben cok kotuyum yatakta aglayarak yaziyorum. esimle cok severek evlendik 4sene ciktik dort senedirde evliyiz. 2 sene cocugumuz omadi cok uzulduk yiprandik. Esime asigim onsuz bir hayat dusunemem esim herkes tarafindan cok sevilen ve hep altin kalpli bir insan olarak bilinir. bir dedigimi iki etmez ustume titrer fakat bir kotu huyu var ki beni cok uzdu gecen sene tam bugun netten kizlarla yazistigini gordum okudum mahvoldum cinsel icerikli yazismalardi. Bunu ogrendigim gun bebegimiz olsun diye rahim filmi cektirmistim aksama yazismalari yakaladim. yikildim cok dil doktu neler neler dedi onu birakicam diye kendini camdan atmaya kakti. nese kiyamadim 3 gun sonra affettim. konuyu kapattim hicde onune koymadim bu konuyu . Sukurler olsun ki suan 5 bucuk aylik hamileyim ve bu gece biraz once esim yatti biraz nette dolasiyim dedim bi baktim yaziistigi site acik kalmis bu sefer yabanci kadinlarla yazismis hep cinsel icerikli hatta en son bu sabah bi kalktim sat 5 de yatakda yoktu lavoboda oldugunu dusundum ben ama yazisma saatine bakinca aslinda bi kadinla yazismis kolombiyadan baya nette fantazi yapmislar camera ile tabi goruntu gormedim ben ama camera actiklari belli beynimden vuruldum normalde evi ayaga kaldirmam lazm ama bebegimi uzmek istemiyorum suan aglamak da istemiyorum aa goz yaslarim istemsiz akiyo . beni gercekte aldatmadigina ise cok eminim hamile oldugum icin is yerinden beni herr dk arar sorar eve hic gec gelmez arkadas ortami cok mutasiptir onu kotuye cekicek kmse yok boyle seylere hep karsi biriydi babasi annesini aldattigi ve cocugu oldugu icin hala babasiyla gorusmez kendide cok mutasiptir hep der kadini da erkeginde aldatmasi bir der. Ama bilmiyorum neden bole yapiyo omur boyu beni aldatiyomu ile yasamak cok zor nolur bi akil verin ne yapmaliyim cok kotuyum
Eşin senin kusura bakma ama başka kadınlarla konuşuyor Hemde cinsel içerikli.Yani çok afadersin normal mi bu sence.Chatten konuşması ,bir kadınla konuşması konusunda neyi değiştiriyor.Kusura bakma arkadaşım ama eşinin senin evliliğinde cinsel tatminsizliği var öyle görünüyor.Seni seviyor ama cinsel yönden onun senle yapamadığı fantezileri var ben onu anladım.Bu yüzden o kadınlarla konuşarak cinselliğini tatmin ediyor.

öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.

ben şimdi aldatıldım mı diye sormuşsun diye cvp veriyorum maalesef benim bakış açıma göre evet...
eşin çok iyi bir insan olabilir sana iyi davranabilir vs. yani bunu senin bizle paylaşman üzerine söylüyorum.
yaşımız geçtikçe hayat tecrübemiz arttıkça herkesten herşey bekler olduk.Yani şaşırmaz olduk.
bana göre iyi insan eşinin yaptığını asla yapmaz.yani iyi demiyelimde seni çok seven kalbi temiz biri.
Sen odanda uyurken üstelik hamileyken camera açıp millete adap yerlerini göstermez gösteremez yani.
bunu yapabilmek sevgiyi saygıyı geçtim vicdan ister bana göre..hadi onuda geçtim korkmuyorda.
hadi diyelim hata yaptı sadece yazışıp saçmalamışta o camera olayı ve bunun tekerrür etmesi bence affedilemez birsey.
bu benim fikrim..ama sen bir şans daha verirsin saygı duyarım..o halde en azından kendini üzme bebeğini sakın üzme.
zamanla unutursun sanırım..umarım eşinde tekrar etmez..

dip not : 4 yıllık evliyim..ben ve benim gibilere psikolog önerilmesi çok ironik olmuş
bakış açısı diyelim sadece..

Merhaba arkadaslar gecenin bi yarisi ve ben cok kotuyum yatakta aglayarak yaziyorum. esimle cok severek evlendik 4sene ciktik dort senedirde evliyiz. 2 sene cocugumuz omadi cok uzulduk yiprandik. Esime asigim onsuz bir hayat dusunemem esim herkes tarafindan cok sevilen ve hep altin kalpli bir insan olarak bilinir. bir dedigimi iki etmez ustume titrer fakat bir kotu huyu var ki beni cok uzdu gecen sene tam bugun netten kizlarla yazistigini gordum okudum mahvoldum cinsel icerikli yazismalardi. Bunu ogrendigim gun bebegimiz olsun diye rahim filmi cektirmistim aksama yazismalari yakaladim. yikildim cok dil doktu neler neler dedi onu birakicam diye kendini camdan atmaya kakti. nese kiyamadim 3 gun sonra affettim. konuyu kapattim hicde onune koymadim bu konuyu . Sukurler olsun ki suan 5 bucuk aylik hamileyim ve bu gece biraz once esim yatti biraz nette dolasiyim dedim bi baktim yaziistigi site acik kalmis bu sefer yabanci kadinlarla yazismis hep cinsel icerikli hatta en son bu sabah bi kalktim sat 5 de yatakda yoktu lavoboda oldugunu dusundum ben ama yazisma saatine bakinca aslinda bi kadinla yazismis kolombiyadan baya nette fantazi yapmislar camera ile tabi goruntu gormedim ben ama camera actiklari belli beynimden vuruldum normalde evi ayaga kaldirmam lazm ama bebegimi uzmek istemiyorum suan aglamak da istemiyorum aa goz yaslarim istemsiz akiyo . beni gercekte aldatmadigina ise cok eminim hamile oldugum icin is yerinden beni herr dk arar sorar eve hic gec gelmez arkadas ortami cok mutasiptir onu kotuye cekicek kmse yok boyle seylere hep karsi biriydi babasi annesini aldattigi ve cocugu oldugu icin hala babasiyla gorusmez kendide cok mutasiptir hep der kadini da erkeginde aldatmasi bir der. Ama bilmiyorum neden bole yapiyo omur boyu beni aldatiyomu ile yasamak cok zor nolur bi akil verin ne yapmaliyim cok kotuyum

öncellikle erkeklerin çoğunun sanal da olsa gerçekte olsa aldatma oranı çok yüksek. onlar başka kadınlarla cinsellik yaşamalarını çok anormal akrşılamıyolar. onlara göre karının yeri ayrı, seks yaptığı bir kadın bu sadece, önemsiz anlamsız, kimsnein bilmesine gerek yok. bu şekilde düşündükleri için aldatma olarak görmüyorlar. ayrıca anladığım kadarıyla seni de çok seviyor. bence biraz rahat ol. hayatında kocan herşeyin olmak zorunda değil. çocuğun olacakmış, onla uğraşırsın. sana sevgi gösterdiği, senle zaman geçirmek istediği, ve bir dediğini iki etmediği sürece bence napıyorsa yapsın :) altı üstü seks ya..

Eşin senin kusura bakma ama başka kadınlarla konuşuyor Hemde cinsel içerikli.Yani çok afadersin normal mi bu sence.Chatten konuşması ,bir kadınla konuşması konusunda neyi değiştiriyor.Kusura bakma arkadaşım ama eşinin senin evliliğinde cinsel tatminsizliği var öyle görünüyor.Seni seviyor ama cinsel yönden onun senle yapamadığı fantezileri var ben onu anladım.Bu yüzden o kadınlarla konuşarak cinselliğini tatmin ediyor.

tabiki tatminsizliği olacak. ..... yıldızımı karısı. her erkek sınırsız seks yapacağı fikriyle heycandan geberir. ama evlendiğinde zaten bunun böyle olmayacağını çok iyi biliyodur. o çocukalrının annesi ve sevdiği kadın. abartılı seks yapmasına gerek yok yani. başka şekilde tatmine tsin kendini.çok takmamak lazım erkek hormonları farklı ya. çok pısırık bir adam olmadığı taktirde hepsi bu kafada. pısırık erkeği de sallayın gitsin.

tabiki tatminsizliği olacak. ..... yıldızımı karısı. her erkek sınırsız seks yapacağı fikriyle heycandan geberir. ama evlendiğinde zaten bunun böyle olmayacağını çok iyi biliyodur. o çocukalrının annesi ve sevdiği kadın. abartılı seks yapmasına gerek yok yani. başka şekilde tatmine tsin kendini.çok takmamak lazım erkek hormonları farklı ya. çok pısırık bir adam olmadığı taktirde hepsi bu kafada. pısırık erkeği de sallayın gitsin.
Canım bak bugün internette konuşur yarın olmadı ilgisini çeker buluşur.Bu doğru değil yaptığı.Bence insan evliliğinde cinsel tatminlikte sağlamalı.Otur eşinle konuş.Utanılcak bir şey değil bu.Eşinle cinsel uyumunun olması lazım.Eşinin senden başkasına ihtiyaç duymaması lazım.Yoksa niye evlisin onunla başka kadınlarla cinselliğini tatmin ettikten sonra.Evliliklerde zamanla sevgide bitiyor.O zaman ne yapıcaksın.Eşim beni seviyor deyip güvenme..çevremde çok insan var eşini kaybeden

Canım bak bugün internette konuşur yarın olmadı ilgisini çeker buluşur.Bu doğru değil yaptığı.Bence insan evliliğinde cinsel tatminlikte sağlamalı.Otur eşinle konuş.Utanılcak bir şey değil bu.Eşinle cinsel uyumunun olması lazım.Eşinin senden başkasına ihtiyaç duymaması lazım.Yoksa niye evlisin onunla başka kadınlarla cinselliğini tatmin ettikten sonra.Evliliklerde zamanla sevgide bitiyor.O zaman ne yapıcaksın.Eşim beni seviyor deyip güvenme..çevremde çok insan var eşini kaybeden

haklı yanın var tabi. evlenmek güzel, hayatında bir destek olması güzel, ama papaz gerçekten her gün pilav yemek istemiyor yani :) bence arada bu gibi kaçamakları biraz göz ardı etmek lazım. hem belki evlilikleri daha da güçlenir.

haklı yanın var tabi. evlenmek güzel, hayatında bir destek olması güzel, ama papaz gerçekten her gün pilav yemek istemiyor yani :) bence arada bu gibi kaçamakları biraz göz ardı etmek lazım. hem belki evlilikleri daha da güçlenir.

kaçamakları göz ardı mı etmeliiiii :o bu kaçamaklardan kastınız adamın kendi kendini tatmins etmesi mi??

kaçamaklar evliliği güçlendirir öyle miii :what: :o :eek:

yok artık yaaa!!!

💑💓

Son düzenleme:
Canım böyle bi durum hele ki hamilelikte çok zor olsa gerek.
Bazı erkeklerde hastalık oluyor bu demek ki.
Madem eşin kadın erkek aynı diyor, kendini senin yerine koysun bi. Senin yabancı erkeklerle cinsel içerikli yazıştığını bi hayal etsin, o zaman anlar belki yaptığının nasıl bir şey olduğunu.
Allah yardımcın olsun canım, kendini üzmemeye çalış bebiş için..

zor ve saçma bir durum .eşin seni seviyor çevresi tarafından seviliyor karakteri kendince harika olabilir.hadi herşeyi gözardı ettin diyelim o döktüğün gözyaşları ne olucak be canım ,karnındaki sabinin seninle yaşadıkları. Allah ıslah etsin seni üzeni ne diyim:43:

konu acılalı bayagı olmus ama bsy yazmadan duramadm ozellkle baska yorumları okuuyunca.bn de evliyim ve cocugum var evet evlilik psikolojsi cok baskadır dogru.oyle kestirip atamazsın herseyin iyi tarafını gorup kapatmk istersn ozellkle de hamileysen ya da cocugun varsa.ama bu kucuk kusurlar icn gecerlidir ve tekrar edilmeyen.konu sahıbı arkadasın moralnı bozmak hic istemem ama bu ustu kapatılack br konu gbı durmuyr.sonucta sz o admla br cocuk buyuteceksnz.bu cok onemli.smdi ustunu kapatrsanz yarn dha buyuk sorunlar olarak geri donecektir.ve evet maalesef aldatılmssnz demektr cnku bn aldatmanın zihinde basladgna ve fırsat bulundgnda eyleme donustgne ınananlardanım.hcbsy bunun bahanesı olamaz.tatmn olmuyrdur erkektr yapar bunlar sacmalık.bole bsy olamaz.afedersnz sz gecenın br vaktı baska erkeklerle chat yapıp edep yerlenzı acsaydnz esınz de sze gelip ya hanm snn sorunlarn var hadı gel psikologa gdelm mi dycektı.yapmayn allahaskınza.kendnzı hız kandırmayın.sz suphesiz,guven ıcnde br hayatı hakedyrsnz ve tabı bebegnz de.

tamam yanında ol birşey demedik ya . offf sıkıldım valla . birşey demiyoruz senin kocan çok iyi biri melek oldu mu ?hadi iyi akşamlar ....
ben genel konuştum insanlar maddi imkansızlıklardan dolayı çekiyor çoğu zaman . senin gibilerde var tabi... çalışan bir kadın olarak bu şekilde ezilmen daha kötü . ben sana ayrıl vur tekmeyi demedim . sadece eşinin çok iyi bir insan olmadığını söyledim bunu farkına var tetikte ol dedim uyardım . aynısını sen yapsan kaldıramazdı dedim . dediklerimin arkasındayım . yoksa affedersin kime ne ki . sen hemen çıkıştın bana . uyardım suçlu oldum .
benim başıma böle birşey gelse ayrılmadım hadi diyelim en azından ona melek gibi biri diye bahsetmem . içten içe kırgınlık ve öfke duyarım . herkes farklıdır . ve herkes aynı şekilde düşünmek ve hissetmek zorunda değil . o zaman parantez açıp lütfen onu eleştirmeyin deseydin ne diyeyim ..

fuldenn86 katılıyorum sadece azıcık olsada sert yazmış. Sen hamile olduğun için kocanı sevdiğin için bazı şeyleri görmezden geliyorsun ve çok doğal bir davranış çoğunluğumuz aynı şeyleri yapıyoruz sevince ayrılamıyoruz vs.Bugün sanalda seni aldatmış yarın gerçek hayatta da aldattabilir bu gerçeği lütfen görmezden gelme ve buna fırsat verme taviz verme elinden geldiğince yuvanı koru boşanmak en son çare olmalı ama kocanı hemen affetme kendin ve kızın için bunu yap yapmak zorundasın ilerde keşke dememen için sen kocana aşıksın belli görmezden geliyorsun gerçekleri lütfen gerçeklerle yüzleş kendinden ödün verme kocana değerini anlaması için onu hemen affetme öyle bir şey yap ki bir daha yaparsa seni kaybedeceğini beynine kazısın canımm allah hayırlı doğumlar nasip etsin umarım kocan bir daha seni üzecek bir şey yapmaz

Kocani affetmeni anliyorum bebegin var falan ama birde bu sapkin adamlar kuranin namazin arkasina saklaniyorlar ya sinir oluyorum birde sizin bunu yemeniz ayri konu önünüzde uzun bir yol var evlat yetistireceksiniz hos esin sapikliklarini güzel kamufle ediyor cocuga kötü ornek olmaz belki ama sana sağlam çelik gibi sinir lazim hayat boyu

Birileri namaz kılıyor kuran okuyor gibi şeyler demiş ama şu adamın yaptığı şeyin namaz yada kuran ile ilgisini anlamadım ibadet ile allahtan af diler kulundan değil.
Yapılan şey kesinlikle bir aldatmadır.
Affedip affetmemek konu sahibinin eşine olan sevgisi inancı ile alakalı kendisi karar verir ancak tamam namaz kılıyor ben onu affedeyim mantığını anlamadım. İnsanlar çocukluktan düzenli namaz kılıp aynı zamanda da nefislerine hakim olmadan devam ediyor yapacağını yapıyor. Ben onlara şöyle diyorum namazın manevi duygusunu alabilmiş olsalar haramdan mütemadiyen kaçarlardı. Şayet kaçamaz iseler şeytan o kadar kolay kandırıyor ki namaz kılmak dahi kişinin nefsini köreltmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aldatmak için illa vücudun temas etmesi gerekmiyor.Yaptığı doğru bir şey değil.Hamilesin ve bence oturup güzelce konuşun.Bu huyundan vaz geçmesi gerek.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esinizin tek sorunu nefsiyle başa çıkamamasıdır, şeytan çookk uğraştırır lafını dinlettirir bu erkeklere..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizi çok iyi anliyrm. Esinizi seviyosunuz o da sizi seviyo belli. Ama çocukluğu çok sorunlu gectigi için bu tur şeylere eğilimi var bence ve psikolojik sorunları var. Bosanmanizi kesinlikle istemem bi yuva kurmak da zor yıkmak da. Üstelik bu ilişkiye verilmiş emek yıllarca beklenmiş bi bebek var. Karşılıklı sevgi var. Bosanın demek kolay ama sonrasını kimse düşünmüyo nedense. O yuzden boyle topikleri gordugumde cozum bilmaya calisirim her yazilani degerlendirip objektif olmaya calisirim. Karakterinin iyi olması farklı iyi insanligina laf etmemek gerek, bu tur eğilimleri var diye bi insan kotu biri demek degildir zaten, sevgi gözünüzü kor etmiş gerçeği goremiyosunuz bir yariniz esinizi savunuyo gibi bi ifade de gormuyorum sizde, sevgiyi bi kenara koyup düşününce de esinizin iyi insanligindan yola çıkarak ona laf ettirmek istemiyosunuz bence kotu yorumlar benim de sinirimi bozuyo. Bana kalırsa hemen affetmeyin kesinlikle surundurun soğuk davranın, ayni zamanda psikolog falan ne varsa gidin gerçekten psikolojisi bozuk olmasa karisini seven erkek bu tur şeyler yapmaz, ve emin olun gerçekte de sizi aldatacak olsaydı o işinin gücünün arasında illaki fırsat bulup yapardı ama sadece nette yapmış bunu. İnşallah bu sorunu asarsiniz çok düşünüp moralinizi bozmayin bebise de yazık allahın izniyle huzura kavusacaksiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim babamda annemi aldatıp aldatıp yine anneme gelir pişmanım der başını secdeden kaldırmazdı, değişti mi hayır 50 yaşında ama yine aynı yine aynı

Back
X