ben simdi bu kocami ne yapayim:(((

Kocam hayatta istemez ben desem de ne. Kadar kale alinir bilmem bi yol bulmam lazim
Yani ne yol olabilir ki? Kocan gerekirse yalan dolan is hallediyo, aile cok uyanik, Sen de cok pasif kalmissin ezdirmissin kendini, burda sunu bunu yap desek bilmiyorum bir sey cikar mi?

Artik o para sadakam olsun diyeceksin kendine ev alacaksin bi daha da onlara para verilmeyecek o olur yani en makul

Acaba bosancam desem bisey cikar mi gözü korkar mi

Acaba bosancam desem bisey cikar mi gözü korkar mi
Aa yok hic bosanma lafina gerek yok, bosanilacak bi durum da yok. 2 sene az, zamanla kocanin kendi evine sorumlulugu artabilir, bosanma vs deyip arayi sogutma.

Tam tersi ona bir aile babasi oldugunu hissettir, sorumluluklarini guzellikle hatirlat, bi yandan da evde biraz daha soz sahibi ol, kendini fazla ezdirme

Allah sabır versin maalesef erkeği evinde tutma aileden koparma yöntemi henüz icat edilmemiştir.. Erkekler evlendiğinde daha da bi düşkün oluyor annesine sanırım yetiştirme tarzıyla alakalı... Hiç evlenmeyip ailesiyle evlense daha iyiymiş... Sözlümün iş yerinde bir arkadaşı var adam 33 yaşında sırf annesine düşkünlüğünden dolayı kızlar tekmeyi basmış... kimse dayanamaz ki annemde annem amann allahım korusun

Ben o kadar sogudum ki ama keşke evlenmeseymisim dedm kaç kez oglm olmasa bi dk durmazdm inan

Ben ve cocugum hastayken esim gidip baskalariyla ilgilenirse ben de kizarim.
Ama hastalik gibi bi durum olmadigi surece gidebilir ailesine cok abartmamak sartiyla. Galiba esin bu durumu abartanlardan.

Anlamadım zaten neden evlendik bir de evlenelim diye peşinde koşturup duran oydu

Ben ve cocugum hastayken esim gidip baskalariyla ilgilenirse ben de kizarim.
Ama hastalik gibi bi durum olmadigi surece gidebilir ailesine cok abartmamak sartiyla. Galiba esin bu durumu abartanlardan.
Ben zaten o kadar olaya rağmen gidip gelmesine hic bisey demedim ama hastayken bunu yapinca çok zoruna gitti kendimi çok değersiz hissettm

Bazilarida ayri haa kiz hastayiz birakip gidiyor diyor gezdirmeye gelmis yok ailesinin yaninda olmali tabiki ailesile ilgilenmeli allah allah onlar ailede bu kizla cocugu koyun surusu mu acaba ? Ilk ilgilenecegi kendi cekirdek ailesidir yokkk efendim anne baci eteginde dolasacam karimi cocugumu perisan birakcamsa olay hic evlenmesin rezziiilll asil kilibikta odur

Ben o kadar sogudum ki ama keşke evlenmeseymisim dedm kaç kez oglm olmasa bi dk durmazdm inan
Bence de erkekteki en buyuk sorun sorumsuzluk ama su var, senin kocan genel olarak sorumsuz bi adam degil yani su an ailesine karsi sorumlu sana ve ogluna karsi sorumsuz.

Yani kazandigini kariya kiza ickiye kumara harcamiyo bu adam. Sorumluluk sahibi ama evlendigini, artik esinin ve oglunun ailesi oldugunu idrak edememis, bagimli iliskilerinden kurtulamamis.

2 yil az bi sure, yasi da kucuk sanirim, zamanla olgunlasabilir.

Ama sen de bu kadar pasif kalma, ona devamli sorumluluklarini guzellikle anlat

Hislerine tercüman oldun tsk ederim;(

Ben ne kadar dayanirim bilmiyrm ki bi evlilik hayatimiz yok gibi geliyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…