- Konu Sahibi Instant Crush
Çok tatlılar =)))))
Resimlerden anladığım kadarıyla kritik zamanları atlatmışlar, yazınızı ilk okuduğumda bir iki haftalık sanmıştım
Sıcak su torbalarını eksik etmeyin, yavrular bize sıcak gelen evde bile üşüyebiliyor
Kedi sütüne bir ay devam edin, sonra araya sebze çorbası karıştırmaya başlayın
Tuvaletlerini takip edin, bu büyüklükte gün aşırı kaka yapmaları lazım
Arada şırınga ile su verin, her birine 3-5 cc kadar
Göbeklerine, kol altlarına, patilerine masaj yapın bu dolaşımları için gerekli
Onlarca yavru büyüttüm doymamışım daha, nasıl sevesim geldi =))
Durumunuz varsa veteriner kontrolünden geçmelerini sağlayın, sonuçla içimizde yavrular konusunda deneyimli olanlar olsa da doktor değiliz, bir şeyler gözden kaçmasın
Anneleri konusunda içinizi rahat tutun, büyük ihtimalle onlardan kurtulmak isteyen birileri tarafından atıldılar bahçenize, kediler kolayına bırakmaz yavrularını
Allah sizden razı olsun, onlara evinizi açmışsınız bu o kadar büyük bir şey ki
Resimlerden anladığım kadarıyla kritik zamanları atlatmışlar, yazınızı ilk okuduğumda bir iki haftalık sanmıştım
Sıcak su torbalarını eksik etmeyin, yavrular bize sıcak gelen evde bile üşüyebiliyor
Kedi sütüne bir ay devam edin, sonra araya sebze çorbası karıştırmaya başlayın
Tuvaletlerini takip edin, bu büyüklükte gün aşırı kaka yapmaları lazım
Arada şırınga ile su verin, her birine 3-5 cc kadar
Göbeklerine, kol altlarına, patilerine masaj yapın bu dolaşımları için gerekli
Onlarca yavru büyüttüm doymamışım daha, nasıl sevesim geldi =))
Durumunuz varsa veteriner kontrolünden geçmelerini sağlayın, sonuçla içimizde yavrular konusunda deneyimli olanlar olsa da doktor değiliz, bir şeyler gözden kaçmasın
Anneleri konusunda içinizi rahat tutun, büyük ihtimalle onlardan kurtulmak isteyen birileri tarafından atıldılar bahçenize, kediler kolayına bırakmaz yavrularını
Allah sizden razı olsun, onlara evinizi açmışsınız bu o kadar büyük bir şey ki