Sadece dişlerin cüremez canım sen kusarak vucudunu vitaminsiz bırakıyorsun 2 sonra vitaminsiz kalacaksın saçların dökülecek ve unutkanlıkların başlıyacak dün ne yedin onu hatırlamıyacak konuma geleceksin özellikle b12 vitamin eksikligi bugunlerde çok görülüyor vitaminsizligin yanıra kansızlıkla mücadele edersin onun yanı sıra bilerek kusmak midene ve yemek boruna zarar verir reflü,gastirir gibi rahatsızlıklarla ugraşırsın.
bende malesef( sinirlerim hat safhada cevremde kim var yok kırıyorum ailemi özellikle kustugum zamanlar dahada sinirli oluyorum güzel yiyicekleri çıkamak zoruma gidiyo acıkcası ama kilo aldıgımı düşününce dayanamıyorum şu hem kilolu hem hayat dolu insanla hayranım keske bende öyle olsam takmasam bu kadar ama nerdeeee :18:
şuan yaşın itibari ile bukadar takıyorsun canım ayrıca zamanla yeme alışkanlıklarıda değişiyor insanın.Bende senin ysşındayken aynısını yapıyordum kusmaya başladığımda bulimiadan haberim bile yoktu diyet yapmaya başlamıştım yemeden kesmiştim kendimi bir gün aşırı acıktım ve tıka basa yedim tabi mide kaldırmadı kıvrandım durdum kusma fikri geldi o an...bende 4 yıl devam etti ilk başlarda her yemeden sonra bir paket bisküvi veya bir elma farketmiyordu midem hep boş olmalıydı daha sonra seyreldi ve bitti hiçbir zaman doğal kusmadım fakat midem şişiyordu ister istemez kusmak zorunda kalıyordum.Ben zamanla yeme alışkanıklarımı değiştirm Karataya uygun beslenmeye çalışıyorum ve kilo derdim hiç yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet başlangıç önce kendin kusuyorsun sonra vücut alışıyor sen istemesen bile kusuyorsun fakat o kadar zararlıki bünyen çökebilir çünkü su içen bile kusacak dereceye geliyorsun doktora gitmelisin vakit kaybetme lütfen kendin için çünkü ileri derecede tedavisi mümkün olmayabilir
Ben bir aydir falan ara ara kendim kusmaya calisiyodum parmak yardimiyla ama kusamiyodum vazgectim sonra cok yedigim bi donem yine denedim ve 1 haftadir surekli kusuyorun hic zorlanmadan hem yemek yemek istiyorum hemde zayiflamak kusmak ise yaramiyomus gibi geliyo 2 gundur yemek yememeye calisiyorum en ufak birseyi dahi cikarmak istiyorum ama daha cok yeni yani 1 hafta falan sayilir size de boyle mi olmustu ? Bu hastaligi cpk arastirdim butun tehlikenin farkindayim ama bunu bile bile kismak istiyorum ve dun cok sevdigim bi cikolatayi yedikten sonra elimde olmadan kusmam gerekti ilkihaftadan boyle bisey olamaz degil mi? :18:
Baslangicindasiniz. Bir sure sonra mide bi sey kabul etmeyecek ve içtiğiniz su bile cikacak siz istemeden. Yol yakinken bi doktora basvurun kesinlikle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1.58 civari ve 56 kiloyum benzeriz asagi yukari.Evet zayif degiliz ama sisman da degilsin boyle kotu yollari tercih etmeyiz.Hic bir sey sagligimizdan onemli degil.Diyet yapamiyorum bi turlu yaptigim diyetlerde tek basarili oldugum hic bisey yememek iki hafta hic bisey yemedigimi hatirliyorum 5 kilo vermistim sonra ailem zorla bozdurdu boyum 1.55 kilom 58 ama baya kilolu gorunuyorum zayiflamam lazim
.
Kusmanin neresi kolay yol ya...
Dusunemiyorum yemekten sonra kendimi kusturmaya calistigimi. Iskence resmen.
5 km yurumeyi tercih ederim.
Irademle kusmak demissin, o kadar iraden varsa diyet yap, spor yap.
Kendini kusturmalar hastalikli davranislar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?