- Konu Sahibi yellowbomb
-
Canım bence erkek arkadaşın seni gerçekten seviyor.Bu zamanda bi kız gel beraber olalım dicek sevigliside ona yok seni telin duvağınla alcam dicek. bence boşuna üzme kendini. kaldıki olayı kendi yönüne çekmişsin bile. aslında gerçekten azcık hatalısın ama sinirli davrandığın için haklı durumundasın. bana kalırsa boşu boşuna üzmeyin birbirinizi böyle ilişkiler kolay bulunmuyor
tatlım kesinlikle pause'a katılıyorum bundan sonra böyle şakalar yapmaCanım bence erkek arkadaşın seni gerçekten seviyor.Bu zamanda bi kız gel beraber olalım dicek sevigliside ona yok seni telin duvağınla alcam dicek. bence boşuna üzme kendini. kaldıki olayı kendi yönüne çekmişsin bile. aslında gerçekten azcık hatalısın ama sinirli davrandığın için haklı durumundasın. bana kalırsa boşu boşuna üzmeyin birbirinizi böyle ilişkiler kolay bulunmuyor
tatlım kesinlikle pause'a katılıyorum bundan sonra böyle şakalar yapma
Bir şaka yapmışsın kendince ama bence birazcık hatalı davranmışsın. Aynı şeyi burada bir erkek yapsa neler neler derdik. Ama sevgilinin bir hatası yok görüşmeye devam et ve ara vermeyi falan düşünme ara ilişkinin biteceğini gösterir bana göre böyle. Üzme çocuğu
canım allah razı olsun öylemi dersin ama bu laf bana çok koydu ben seni böle tanımadım demek....hakkımda yanlış düşündü diye aklım başımdan gitti inandı bayağa ben nasıl toparlarım şimdi bide çevirme dedi çok kırıldım ne duruma düştüm allahım....
peki ya sana tamam ilk buluşmamazda yapalım deseydi? cnm bence olaya bide bu yönünden bak. oda zaten dediği şeyden dolayı üzgündür. aç telefonunu konuş.
Telefonda konu nasıl cinselliğe geldi onu anlamadım ben.. Zaten çok hassas bir konu her laf bir yere çekilir..
Bence önce her ikiniz de buna dikkat edin! Sevişmek kadar hoş bir eylem konuşulmaz ki yaşanır..
Ki bilenler bilir evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ama konuşmak garip ve komik geliyor bana..
Dibine kadar yaşayın ama sohbetinize bunu katmayın derim..
ya abla konuşmak derken çok istediğini belirtmek tarzında konuşmlar....
kızlar eskiden birkere öpüşsek ben ağlardım vicdan azabı duyardım sınırlıydım cuma geceleri konular hiç açılmazdı ben diyodum bu gece mübarek gece konuşmayalım bu konuları diyodum ama son zamanlarda iyice abartı oldu mübarek gün gecelerde bile konuşuoduk hani evlenince şöle olcak falan die anlayın...ama ben farkettimde arada sınır olunca beni daha çok seviodu sanki ama yasakları kaldırdım biraz ozaman daha değişti gibi geldi bana...şimdi ben eskisi gibi davranmak istiyorum sınırlar koymak istiyorum sizce nasıl olur...aniden kendimi çekmem sorun yaratırmı acaba? bide aniden böle eskiye dönersem rol yaptığımı falan düşünürmü acaba hani kötü bişey düşünmesin diye rol yapıyorum sanar mı acaba...kafam çok karıştı ya herşeyi her ayrıntıyı düşünür oldum
laale ye katılıyorum..
böyle seylerin telefonda konuşulması taraftarı değilim eğer icraat yoksa ve evlenene kadar bekliycem mantigindaysan özellikle :)
bu olayda bende seni hatalı buldum tatlım..
neyseki barismissin..artık daha da dikkatli olursun..
boşuna dert açmışsın başına.
sevgilin sana cinsellikten çok daha farklı nedenlerle bağlı, bunu anlayabilirsin bu davranışından. sen böyle bir konu açtığın halde beklemekten yana işte. bence sen çok karıştırma bu konuları
bi kere bu konuları açtıysanız bundan sonra biraz zor olur tekrar sınırları koyman. neden soğudun benden der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?