valla arkadas ne dıyecegımı bılemedım ..arasan bır suru laf sayar mı yıne..aradıgınızda sızı arradıgınıza pısman edecek bır yapısı varsa aramayın..ama onlar aıle esın bugun kızgın bole dıyor..yarın can cıger olduklarında bunlar unutulur..sen gelın olarak kalırsın..en azından nasılsınız ıyımısınız dıye sorabılırsınız..
bosver agzına prım vermeyın bir nasılsın ıymısın dıye arayın ..yaptıgı ayıp kendıne kalsın..en azından esınıze aradım ama bu karsılıgı aldım dıye bır savunmaznı olur degılmı..Eşimin ailesi sonuçta iyi yada kötü.. Kv oğullarını çok korur tutar kp küfür ettiği halde eşim annesini arıyor ama annesi soğuk konuşuyor bana kim bilir neler der
Naapin edin o borcu kapayin sonra da bir daha yuzlerine bakmayinbiliyorum konu çok uzun lütfen okuyup yorum yapabilirmisiniz ne yapıcağımı şaşırdım
bosver agzına prım vermeyın bir nasılsın ıymısın dıye arayın ..yaptıgı ayıp kendıne kalsın..en azından esınıze aradım ama bu karsılıgı aldım dıye bır savunmaznı olur degılmı..
Eşini dinle.. Millet ailesi haksız olsa da karısına eziyet ediyor çünkü. Eşin de biliyor ailesini, sen yine syagını koruyup aramam gerek diyorsun ama hem yalancı, hem dedikoducu, hem yaşına bakmıyor, hem de kırıcı. En iyisi uzak durmak. Allah vermesin hastalık sağlık durumunda vicdanen yaparsın ama onun dışında unut gitsin. Kredi kartı için de banka ile konuşup borcu yapılandırıp taksitlere böldürün ya da kendi adınıza kredi çekin kapatın. Hiç muhattap olmayın..
Naapin edin o borcu kapayin sonra da bir daha yuzlerine bakmayin
Ayrica size ne onlarin evinin temizliginden yaaa cok kiziyorum gelinlerin boyle kole gibi kendisini kullandirtmasina
bence eşinizin yanındayken arayın konuşun ters birşey söylersede bir daha aramazsınız siz saygınızı yapın bence
biz şanslı olanlarız bu konuda sanırım
benim eşimde yapmak zorunda değilsin kimsenin işini der ama ben kv çok üzülüyorum kendi annesi babası hastalandı baktı vefat ettiler şimdi evde dede var oda hasta sabırla bakıyor maşallah öff demeden neredeyse 2 kızı var herşeylerinede koşar kv ama kızlardan hayır yok zavallı kadına bende onlar yokken işini yaparım onlar varsa eğer çay bile demlemem çünkü karşısındakini kullanmaya çok meyilli küçk olan büyük pek karışmazda eşimde görüyor sen yapman gerekeni bilirsin ben bir şey demem der ama vicdanımda rahat etmiyor işte
Eşinizin annesi diye bu kadar laf işitmek zorunda mısınız? Nedir bu gelinleri ezme çabası anlamıyorum?
Kim olursa olsun karşımdaki insan bana ters davranırsa içimden hiçbir şey yapmak gelmez. Ben de aramazdım.
Kesinlikle uzak durun. Hazır eşiniz de arkanızda. O ne öyle ya evi temizlemiyorsunuz diye ayıplıyorlarmış, ne güzel bulmuşlar yolunu.
Minnet duygusu önemli, görmeyince insanın yapası da kaçar.
İyi olmaya gerek yok kıymet bilmeyenlere.
Iyi dusunmussun canimbende aynı şekilde düşünüyorum şuan onlara yakın oturuyoruz evine hayran olan eşim o günden sonra taşınmak istiyor.. onlar kredi çekip borcu ödemişler bende en kısa sürede herşeyden kısıp onlara geri vericem dedim eşime.
Iyi dusunmussun canim
Gecim skintisi her ailede olabilir,bunlar gibisine avuc acacaginiza evinizde kapayin kapinizi kuru ekmek yiyin gene de almayin bunlardan birsey agzinizin tadi kacmasin
Insallah tez vakitte duzluge cikarsiniz canimaynen öyle.. benim için hiç önemli değil ne yediğim içtiğim rabbim sağlık versin borçlarımız bitsin kendi kendimize yetelim tek isteğim bu
Insallah tez vakitte duzluge cikarsiniz canim
Borclardan cok aileler uzuyor insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?