ben şimdi ne yapayım?

eilenn

Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz ?
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
6.798
8.410
198
Merhaba kızlar

2 haftadır kv ve kp aramak gelmiyor içimden aynı şekilde eşiminde içinden gelmiyor arasada soğuk konuşuyorlarmış diye üzülüyor eşim..

Olaya gelirsem kp in kredi kartına borcumuz vardı eşim iş değiştirdiği için şuan daha az maaş alıyor ve 2-3 aydır kredi kartını ödemede sıkıntı çektik kp eşimi aramış şu kadar yatırılması gerekiyor demiş eşimde biryerden brç bulmaya çalışırım ama zor baba demiş kapatmışlar telefonu. Daha sonra eşim borç bulamamış babasına söylemiş babasıda bankadan şimdi borcun tamamını istiyorlar senin gibi evlada yazıklar olsun sen p... misin napıyosun neye yetişemiyorsun bilmem neyin çocuğu diye küfürler ede ede kapatmış kp.
Eşim beni aradığında çocuklar gibi ağlıyordu.. Bende çok üzüldüm hadi bulamadık edemedikte küfüre ne gerek vardı yani eşimi sakinleştirdim evde konuşuruz şimdi düşünme işine ver kendini diyebildim.

Bu kredi kartı ödeme mevzusundan önce eşim babasndan borç istemiş 2 kere birinde köydeki eve derin dondurucu aldık demişler birinde de halandan borç almıştım onu vericem sana veremem demişlerdi. Olabilir kimse kimseye destek olmak zorunda değil anne baba olsa bile herkes kendi yağında kavruluyor neticede..

kv ve kp yılın 7-8 ayı memleketteler geçen sene eşimle beraber kv evini toparlamaya gittik onlar geldiğinde zorlnmasınlar diye elimizden geldiğince evi silip süpürdük bozulan küflenen şeyleri attık diye kv komşularının yanında bize saydırdı eşyalarını atmışız diye memleketten getirdği şeyleri saklamış köşe bucak onlarda bozulmuş diye atmıştık ama bidaha tövbe dedim zaten bu hareketinden sonra.

Bu senede gittiklerinden beri kv arıyor eltimi kötülüyor bana bi gidip bakmıyor evime insan gelir bi süpürür diye bana site ediyor meğer eltimide arayıp benim için aynı şeyleri söylüyormuş.. Eltim 2 çocuklu ev hanımı ve teşhisi konulamayan psikolojik bir rahatsızlığı var çok üzüldüğünde düşüp bayılıyor yarım saatte kendine geliyr.. Kv beni arayıp eltimi kötülediğinde 15 yıllık gelininin durumunu ssen daha iyi biliyorsun diye söylediğmde bana kızıyordu. En son kv eltimi arayıp demişki; iki gelinim var ama bir evimin işini görmüyorlar sizi memlekette herkese anlatıyorum herkes sizi ayıplıyor nasıl buraya gelip insanların yüzüne bakıcaksınız ben yiğenime söyledim o gidip evimi temizlicek sizde evinizde oturun ayıplanın dedi

Eşim babasıyla olan kart mevsuzundan sonra bana memleketten getirilen hiçbirşeyi almıcaksın dedi bende almayı düşünmüyorum zaten dediğimde kendimce olan nedeni sordu annesinin ev temizleme konusunu anlattım kimsenin evini barkını temizlemek bakmak zorunda değilsin bu benim annem olsa bile böyle sen çalışan insansın bir pazar günün var dedi.

İki olay üst üste geldi ve 3 haftaya yakındır kv mi aramıyorum tabi yine eltime beni aramıyor diye sitem edyormuş arasam içimden gelmiyor aramasam olmaz ne yapıcamı bilemedim

biliyorum konu çok uzun lütfen okuyup yorum yapabilirmisiniz ne yapıcağımı şaşırdım

valla arkadas ne dıyecegımı bılemedım ..arasan bır suru laf sayar mı yıne..aradıgınızda sızı arradıgınıza pısman edecek bır yapısı varsa aramayın..ama onlar aıle esın bugun kızgın bole dıyor..yarın can cıger olduklarında bunlar unutulur..sen gelın olarak kalırsın..en azından nasılsınız ıyımısınız dıye sorabılırsınız..

Eşimin ailesi sonuçta iyi yada kötü.. Kv oğullarını çok korur tutar kp küfür ettiği halde eşim annesini arıyor ama annesi soğuk konuşuyor bana kim bilir neler der

Eşimin ailesi sonuçta iyi yada kötü.. Kv oğullarını çok korur tutar kp küfür ettiği halde eşim annesini arıyor ama annesi soğuk konuşuyor bana kim bilir neler der
bosver agzına prım vermeyın bir nasılsın ıymısın dıye arayın ..yaptıgı ayıp kendıne kalsın..en azından esınıze aradım ama bu karsılıgı aldım dıye bır savunmaznı olur degılmı..

Eşini dinle.. Millet ailesi haksız olsa da karısına eziyet ediyor çünkü. Eşin de biliyor ailesini, sen yine syagını koruyup aramam gerek diyorsun ama hem yalancı, hem dedikoducu, hem yaşına bakmıyor, hem de kırıcı. En iyisi uzak durmak. Allah vermesin hastalık sağlık durumunda vicdanen yaparsın ama onun dışında unut gitsin. Kredi kartı için de banka ile konuşup borcu yapılandırıp taksitlere böldürün ya da kendi adınıza kredi çekin kapatın. Hiç muhattap olmayın..

biliyorum konu çok uzun lütfen okuyup yorum yapabilirmisiniz ne yapıcağımı şaşırdım
Naapin edin o borcu kapayin sonra da bir daha yuzlerine bakmayin
Ayrica size ne onlarin evinin temizliginden yaaa cok kiziyorum gelinlerin boyle kole gibi kendisini kullandirtmasina

bence eşinizin yanındayken arayın konuşun ters birşey söylersede bir daha aramazsınız siz saygınızı yapın bence
biz şanslı olanlarız bu konuda sanırım
benim eşimde yapmak zorunda değilsin kimsenin işini der ama ben kv çok üzülüyorum kendi annesi babası hastalandı baktı vefat ettiler şimdi evde dede var oda hasta sabırla bakıyor maşallah öff demeden neredeyse 2 kızı var herşeylerinede koşar kv ama kızlardan hayır yok zavallı kadına bende onlar yokken işini yaparım onlar varsa eğer çay bile demlemem çünkü karşısındakini kullanmaya çok meyilli küçk olan büyük pek karışmazda eşimde görüyor sen yapman gerekeni bilirsin ben bir şey demem der ama vicdanımda rahat etmiyor işte

haklısınız..

Eşinizin annesi diye bu kadar laf işitmek zorunda mısınız? Nedir bu gelinleri ezme çabası anlamıyorum?

Kim olursa olsun karşımdaki insan bana ters davranırsa içimden hiçbir şey yapmak gelmez. Ben de aramazdım.

onlar kredi kartı için kredi çekip ödemişler.. düğünümüz için hiçbirşey yapmadılar maddi anlamda babası gelip evi boyadı nalbura borç yaptı onu bile sonradan öğrenip ödedik buna rağmen o kadar evlenirken yardım ettim birde kredi karı borcunu ödüyorum demiş eşimin abisine ne acı ya

Naapin edin o borcu kapayin sonra da bir daha yuzlerine bakmayin
Ayrica size ne onlarin evinin temizliginden yaaa cok kiziyorum gelinlerin boyle kole gibi kendisini kullandirtmasina

bende aynı şekilde düşünüyorum şuan onlara yakın oturuyoruz evine hayran olan eşim o günden sonra taşınmak istiyor.. onlar kredi çekip borcu ödemişler bende en kısa sürede herşeyden kısıp onlara geri vericem dedim eşime.

bu hiç aklıma gelmemişti yanındayken ararım baktım bişey diyor oğluna veririm mantıklı teşekkür ederim tavsiye için.

Kesinlikle uzak durun. Hazır eşiniz de arkanızda. O ne öyle ya evi temizlemiyorsunuz diye ayıplıyorlarmış, ne güzel bulmuşlar yolunu.
Minnet duygusu önemli, görmeyince insanın yapası da kaçar.
İyi olmaya gerek yok kıymet bilmeyenlere.

saygıdan da bi yere kadar susarım valla kendi anneme bile cevap veriyorken kv me kendimi ezdirmeye niyetim yok o yüzden arayıp muhatap olmuyorum kendi oğullarıyla sorunlarını kendileri halletsin diye düşünüyorum.

eşimde buna çok kızdı şimdi biz kalkıp memlekete gitsek ordan birisi bişey dese ben cevap versem kötü evlat olurum diyor haklı olarak bende ne bu sene nede bundan sonra büyük konuşmıyım ama gitmem dedim yani

Iyi dusunmussun canim
Gecim skintisi her ailede olabilir,bunlar gibisine avuc acacaginiza evinizde kapayin kapinizi kuru ekmek yiyin gene de almayin bunlardan birsey agzinizin tadi kacmasin

Iyi dusunmussun canim
Gecim skintisi her ailede olabilir,bunlar gibisine avuc acacaginiza evinizde kapayin kapinizi kuru ekmek yiyin gene de almayin bunlardan birsey agzinizin tadi kacmasin

aynen öyle.. benim için hiç önemli değil ne yediğim içtiğim rabbim sağlık versin borçlarımız bitsin kendi kendimize yetelim tek isteğim bu

aynen öyle.. benim için hiç önemli değil ne yediğim içtiğim rabbim sağlık versin borçlarımız bitsin kendi kendimize yetelim tek isteğim bu
Insallah tez vakitte duzluge cikarsiniz canim
Borclardan cok aileler uzuyor insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…