Canim icinden nasil geliyorsa oyle yapY Yeni ben lazim ;vivelafrance ; darkmore ; S Suntiger ; poyrazinmelegi ; kavun kokusu
Kızlar affınıza sığınıyorum daha önce yorum yaptığınız bu konumda ufak bir gelişme oldu. Geçen akşam eşim annesiyle en son ne zaman konuştuğumu sordu bende bu durumlardan dolayı sana bile soğuk konuşuyorlar bende aramaya çekindim içimdende gelmedi hem niye hep benden bkliyorlar bende hastalandım abim trafik kazası geçirdi aramayı geç çağrı bile yapmadı annen dedim eşimde haklısın ama benim aram kötü diye sende kötü olmak zorunda değilsin bak annem hastaneye gitmiş doktor uzun süre psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor demiş ben çok üzüldüm sana ara yada arama demem sen bilirsin dedi birde eşim babasının kredi kartı borcu yüzünden küfürlere maruz kalmıştı kp o gün kv mi dövmüş kızlar şok olum eşim söyleyince eşim daha da üzüldü.. bugün kv mi aramayı öyle hal hatır sormayı düşünüyorum..
SevgiliY Yeni ben lazim ;vivelafrance ; darkmore ; S Suntiger ; poyrazinmelegi ; kavun kokusu
Kızlar affınıza sığınıyorum daha önce yorum yaptığınız bu konumda ufak bir gelişme oldu. Geçen akşam eşim annesiyle en son ne zaman konuştuğumu sordu bende bu durumlardan dolayı sana bile soğuk konuşuyorlar bende aramaya çekindim içimdende gelmedi hem niye hep benden bkliyorlar bende hastalandım abim trafik kazası geçirdi aramayı geç çağrı bile yapmadı annen dedim eşimde haklısın ama benim aram kötü diye sende kötü olmak zorunda değilsin bak annem hastaneye gitmiş doktor uzun süre psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor demiş ben çok üzüldüm sana ara yada arama demem sen bilirsin dedi birde eşim babasının kredi kartı borcu yüzünden küfürlere maruz kalmıştı kp o gün kv mi dövmüş kızlar şok olum eşim söyleyince eşim daha da üzüldü.. bugün kv mi aramayı öyle hal hatır sormayı düşünüyorum..
Canim icinden nasil geliyorsa oyle yap
Ama dedigim gibi borclu olmayin kimseye o zaman asla sizle ilgili birsey diyemezler konusamazlar kafan rahat olur sosyal iliskilerini devam ettirip ettirmemek zaten senin elinde
Sevgilieilenn ; Büyüklük, iyi niyet sende kalsın bunca zamandır arkanda duran eşini de kırma. Ara hal hatır sor, yardıma ihtiyacı varsa et insanlıktır ama samimiyet ve gel gitte hiç aşırıya kaçma derim. Psikolojik tedavi görmesi gerekiyorsa normal bir insan olarak değerlendiremeyiz. Yaptıklarını haklı çıkarmaz tabii ama demek ki zihin öyle işliyor.
Mecazen söylüyorum; itin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır. Eşin için aranabilir, hastalık sağlıktır.
eğer kv ile aranızda affedilemeyecek sorunlar olmadıysa arayın hal hatır sorup geçmiş olsun deyin 2 günlük dünya nede olsa peki eşiniz annesiyle konuşupmu öğrenmiş bu tedavi durumunu falan birde kp neden dövmüş ki neymiş kabahati
KP'nin de tedaviye ihtiyacı var bence. Özür dilemesine gerek yok herhalde o da anne yüreği modunda ara bulmaya çalışıyor. Bence de eşinizin özrü gereksiz olur. İhtiyaç yok dense de borcunuzu ödeyin yarın bir gün laf olmasın.kp oğluna kızıyor hıncını kayınvalidemden alıyor durum bu.. kv mi aramış eşimmi aramış o kısmı bilmiyorum ama ana oğul konuşmuşlar eşim borcumu bir kaç aya ödicem demiş kv yok oğlum biz hallettik siz zordaysanız destek olalım hem babanı ara özür dile konuşun demiş bende eşime küfür eden sen değilsin neden özür dileyecekmişsin dedim
bunların ailece tedaviye ihtiyacı varKP'nin de tedaviye ihtiyacı var bence. Özür dilemesine gerek yok herhalde o da anne yüreği modunda ara bulmaya çalışıyor. Bence de eşinizin özrü gereksiz olur. İhtiyaç yok dense de borcunuzu ödeyin yarın bir gün laf olmasın.
Ya bir de bu yasta nasil dayaga tahammul ediyorlar anlayamiyorum genc olsa dicem ki cehaletten e peki koca kadinsin nasil kafayi calistiramiyorsun da dayak yiyorsun be insankp oğluna kızıyor hıncını kayınvalidemden alıyor durum bu.. kv mi aramış eşimmi aramış o kısmı bilmiyorum ama ana oğul konuşmuşlar eşim borcumu bir kaç aya ödicem demiş kv yok oğlum biz hallettik siz zordaysanız destek olalım hem babanı ara özür dile konuşun demiş bende eşime küfür eden sen değilsin neden özür dileyecekmişsin dedim
Ya bir de bu yasta nasil dayaga tahammul ediyorlar anlayamiyorum genc olsa dicem ki cehaletten e peki koca kadinsin nasil kafayi calistiramiyorsun da dayak yiyorsun be insan
Yaşadığım bir şeyi hatırlattı bu yazdıklarınız. Ben eskiden eşimin babasını çok severdim, ailenin geri kalanından daha çok severdim. Kv her şeye karışan, kendi düğünümde bile beni kolumdan tutup oynamasan diyen bir kadındı çünkü. Daha düğün sırasında resti çekmiştim kadına, kendi düğünümde oynamayacaksam ne zaman olacak diye.Y Yeni ben lazim ;vivelafrance ; darkmore ; S Suntiger ; poyrazinmelegi ; kavun kokusu
Yaziklar olsun ne denir ki aile boyu rezalet!ben olsam bir dakika duramam milletteki sabir da yani bravocanım gençkende hergün dövermiş kp kendi annesinin lafına gelerek kv hep anlatır uzun zamandır ağız tartışması yaşıyorlardı.. büyük kaynımda annesinin lafıyla eşini dövermiş bunları bana anlattıklarında hepsinden soğuyorum ya kv yaşadığını yaşatmış resmen
aramak dan zarar gelmez..aramazsanız fıılı olarak kocanız sıze bırsey demesede kalbı olarak cok kırılabılır..acıkcası bole bır durumda esım annemı aramassa cok kırılırdım..hepımız bazı seyler yasıyoruz ..kımı zaman buyuk capta kımı zamanda kucuk capta..ama affetmek ve karsıdakını anlayabılmeye calısmak bence en guzelı..
Yaşadığım bir şeyi hatırlattı bu yazdıklarınız. Ben eskiden eşimin babasını çok severdim, ailenin geri kalanından daha çok severdim. Kv her şeye karışan, kendi düğünümde bile beni kolumdan tutup oynamasan diyen bir kadındı çünkü. Daha düğün sırasında resti çekmiştim kadına, kendi düğünümde oynamayacaksam ne zaman olacak diye.
Ama zaman içinde fark ettim ki bunları yaptıran eşimin babası (başka şeyler de oldu elbette sadece bu değil)
Anladım ki babalar pis işlerini ve fikirlerini kvler üzerinden yaptırıyorlar. Adı da kv diye diş biliyoruz biz de.
Madem ortada bir sağlık durumu var, büyüklük sizde kalsın. Canım cicim olmanıza gerek yok, hala kırgın olduğunuzu belli edersiniz gerektiğinde.
Zaten ne büyüklük için ne iyi insan olmak için, işin özü eşinizin size olan saygısı ve sevgisi artar. Bir daha olumsuz bir şey olduğunda sizin yeteri kadar çabaladığınızı anlar ve üstünüze gelmez diye düşünüyorum.
Yaziklar olsun ne denir ki aile boyu rezalet!ben olsam bir dakika duramam milletteki sabir da yani bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?