"Ben sizi daha sonra bekliyordum" diyen kv🙄

Kime gidilirse gidilsin saat belirtilir sabahtan akşama kadar emir eli gibi hazır ve nazır olamaz 🤦‍♀️ Anne baba evi diye dan diye gidilir mi belki banyoda belki yemek vs yetişmedi. Aynı durum tersi olsaydı eminim kv beni aramadan dan diye geldi olurdu. Anne babaya çat kapı gidilir ama o anne baba evladına istediği an gidemiyorda kusura bakmayın

Yani mesela çarşamba geleceğiz dense bana düşünürüm kahvaltıya mi gelecekler öğle yemeğine mi akşam yemeğine mi ona göre yemek yapsam, yoksa sadece az oturup gidecekler mi, çay yanına birşey mi yapsam yoksa sadece bayram tatlısı yeter mi vs vs vs. Ben de bana kim gelecek olsa kaç gibi geleceksiniz diye mutlaka sorarım, akşam çaya derlerse mesela bilirim ki akşam yemeğine gelmeyecekler ona göre hazırlık yaparım fln. Anne ya da evlât olunca bunda bi değişiklik olacağını sanmam.

Bu bayram Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağı neden yapıldı? Bayramlaşma yapılmasın da virüs vaka sayısı aşağı düşsün diye yapıldı. O zaman bu yüz yüze bayramlaşma inadı niye! Üstelik büyüklerle! Sizin taşıdığınız bir virüs yüzünden anne babalarınızın ölümüne sebebiyet verirseniz bunun vebalini kaldırabilir misiniz?
Tevekkeli vaka sayısı 1000 bandına takıldı da bir türlü inmiyor. Bizde sevdiklerimizle yüzyüze iki çift sohbet etmeye hasret öylece bekliyoruz ki hayat normale dönsün. Ama bu gidişle daha çok insan ölür, bu bekleyişe dayanamayan daha birçok ekmek teknesi batar, daha birçok insan aç kalır. En sonunda ortak gemide olduğumuz ekonomiyi de batırırız olur biter.

Son düzenleme:
Biz daima onu memnun etmek için evlenmedik zaten😅 istemiyorsa hiç gitmem benim yan cebime de bu sefer arayıp niye gelmiyosunuz diye cemkiriyor🤯
O da aynı şekilde, sizi sizin istediğiniz şekilde ağırlamak için hazır ve nazır bulunamaz, bunun için evlendirmedi oğlunu:)

Ama nezaket gereğidir bu, misafir iseniz ev sahibinin durumuna, istek ya da kurallarına uymak zorundasınız.
Eh, rahatsız oluyorsanız artık siz çağırıp ağırlayabilirsiniz kendi dilediğiniz, memnun olduğunuz gibi bence:)

Kayınvalideniz size çat kapı gelse laf edersiniz ama değil mi?
Kadın kendini hasta hissediyor olabilir, evi dağınık veya pis olabilir, alışveriş yemek yapmamış olabilir. Belki başka bir işi yada misafiri gelecek olabilir. Siz öyle dan diye gidemezsiniz. Telefon diye bişey var çarşamba gelicez demişsiniz ama kaç gün geçmiş üzerinden belki o gün kadın hastaydı aramadan gitmek çok çok ayıp. Kayınvalideniz çok haklı.

Zaten korona sürecinde kocanızı bahane etmişsiniz ama kendi ailenizi de ihmal etmemişsiniz.

Saat veriyoruz mesela iftara aksam yemeğine gittik gecen ay.
Top burda 8.30da patlıyordu 8e geliyordu gittiğimizde.
Ama bizi daha erken beklediğini belirtti :)
Yani onun huyu bu bence.
Çok garip.
Bunu benim annem damadına asla yapmaz mesela.
Bu aşırı bencil bir hareket.

Konuştukca batmışsınız gibi geldi bana kusura bakmayın.

Iftra yakın bir aileye gidiliyorsa hazırlık yapmak için veya iftar öncesi biraz oturup muhabbet etmek icin erken gidilir.

Yarm saat once gidilip hop diye masata oturulmaz, ayıp bence.

Bayram da olsa aranmadan kimse kimse gitmemeli, zaten yazılmis.

Geldim ,geliyorum,gelebilirim...vs..öyle şey mi olur canım..maksat zaten bayramlaşmak... Ama bence sorun senin eşinde ,kulakları işitmiştir heralde...

İnsanlık hali diye bir şey var. Bana birisi haftaya salı Sana geliyorum dese saat kaçta dşye sorarım. Saat söylemeyene de sinir olurum. Ben akşama kadar hazır ve nazır bir şekilde misafir bekleyemem ki. Ben bir yere gideceğim zaman hem önceden haber veririm hem de o gün gelince evden çıkıyorum diye bile ararım. Belki müsait değil o an. En azından haberim olur. Kv nizde yanlış bir tutum göremedim ben

Sizin biz onu memnun etmek için evlenmedik cümlenizden açıkçası kv ile yarışa girdiğinizi anlıyorum
Benim evliliğim benim kararım tarzı bundan dolayı kadının her yaptığı bence size batıyor
Görgülü ya da görgüsüz siz bu adamın oğluyla evlisiniz

Çok üzgünüm
Pek çok gun daha bu kadını goreceksınız siz gitmeyın oğlu gelsin o da el kızını görmeye meraklı değildir
Ki görgülü ki haber verilmesini bekliyor diye düşünüyorum

Sizin bu minvalde bir konunuz daha var haber vermek görgüden gelir diyeyim o zaman
Biz aile de olsa haber veririz gitmeden önce bir şeye ihtiyacın var mı diye de sorarız
Kimse kimse için 7/24 hazır olamaz zaten
Ama sizinki bir yarış

kendi kendinizi dolduruyorsunuz
Eşim sindirilmiş falan diyorsunuz da kovidden bagımsız yazıyorum bunu siz de fırsatını bulsanız bu konunun ailesi hakkında adamı sindireceksiniz bence

Kadını sevmıyorsunuz çünkü
Küçük şeylere takılıp sorun ediyorsunuz
Sizin yaranız geçmişten sanırım?

Kv sevmediğiniz ve bir kusur aradığınız için bu durum size garip gelmiş olabilir mi? Çünkü normal olan zaten aramaktır kim olursa olsun bir yere gidilirken aranmalıdır. Görgü kuralıdır bir bakıma çünkü gidilen evdeki kişiler o an müsait olmayabilir wcye banyoya girmek isteyebilir kimse gelmeden ya da evinde o an ikramlık bir şeyi yoktur olsun ister torununa verecek parası yoktur o an üzülür vs vs. Ben şahsen evime aramadan gelen kim olursa olsun sinir olurum. Kvnizin sürekli keşke arasaydınız demesinin sebebi mahçup olması gibi geldi bana. Bayram olduğu için sizler için hazırlık yapmak istemiş daha öncesinde hepsi bu

Kim olursa olsun aranmslı bence de. Belki de üstüne başına çeki düzen vermek ister siz gelmeden önce.

Kadını suçlamışsınız nezaket eksikliği diyerek, aranır öyle gidilir annede olsa , anne banyo da olabilir evi pis olur yemeği olmaz hazırlık yapmak ister uyumak ister salak salak uzanmak ister . anne diye hazır asker gelini bekleyecek hali yok o da bir insan, bana da çat kapı gelene gıcık olurum. Aramamak nezaket eksikliğidir yani...

1) Sanırım kayınvalidenizi sevmiyorsunuz, bilenmişsiniz.
2) Biz niye aylardır evdeyiz acaba? Psikolojileri alt üst olan ufacık evlere tıkılanın, işyerlerinin açamayanların, ücretsiz izne çıkarılıp maddi zorluklarla boğuşanların , ailelerine, çocuklarına hasret, yurt köşelerinde yaşamaya mahkum sağlıkçıların vebali kimin üzerinde acaba? Acaba bayram neden yasak oldu hiç düşündünüz mü?

O da size saatli dakikalı protokolle geliyor ise ne âlâ bir daha ki gelişimize teamüllere uygun geliriz efendim tabi ki siz de öyle deyip gülümse

Kv her hareketinde birşey aramak yorucu değilmi?
Kadın istemiyor işte aramadan gitmenizi. Size tuhaf geliyor veya gelmiyor konu siz değilsiniz. Kadın istediği buysa uyacaksınız. Ki normalide budur. Biz de ararız gitmeden, çıktık gelirken birşey lazımmı gibilerinden.
Sizin evinize aramadan gelse burda yine konu açarsınız. Kaç kez kv’yi uyardım ama haber vermeden geliyor diye.
Ayrıca bu bayramda sokağa çıkma yasağı boşuna kondu zaten :kızgın:

Bayramda gitmemişsiniz ki bayramdan snra gitmişsiniz.Tamam önceden söylemişsiniz geleceğim diye ama önceden söylediklerinizi yapmama gibi bir durumunuz varsa kadın geleceğiniZden emin olamamış olabilir.Böyle bir durum yoksa da sıkıntı yok..Ben bayram ziyareti bile olsa arayıp gidiyorum açıkçası. Belki o an müsait değil ya da ortalık dağınık,toparlayacak falan..Cidden çok basit bir durum.Kadın yemeği hazır olmadığından kendisini kötü hissetmiş. Ama siz neden bu lafı bu kadar büyütüosunuz ki?? Yok bizi istemio yok bilmem ne..Amma abartmışsınız. Umarım hamilelik hormonlarındandır ve normalde böyle biri değilsinizdir.

Back
X