Mecbur değilsin tamam ama söyleyince de dilin aşınmaz
Bir unutursun ikinciyi hatırlarsın
Sen bu kızları sevmiyosun bence
Sen haklısın da üslubun yanlış, büyük ihtimalle gıcık olmuş mesele çıkarmışlar, "ayy canım unutmuşum yaa " deyip geçseydin uzatmasaydın keşke
Bir seferinde unutursun ama illaki itiraf et sende hatirliyosun geldiklerini. Ama kizlari cokda sevmiyorsun gibiama onlarda bunun farkinda . Kizlarin hesap sorar davranislarini zaten hic begenmedim .
Haklısın tabii,telefon denen icattan haberleri yoksa demekki...
Ama öte yandan senin bu kızlarla bir derdin var bence. Çünkü kasıtlı söylemiyorsun sorulduklarını. Hayır bir iki kez söylersin normaldir. Daha fazla olursa kızarsın..sen hemen kızmışsın, var bişeyy![]()
Haklısın ama ilişkileri sürdürmek istiyorsan daha düzgün ifade edebilirdin, yani unutuyorum arkadaşlar. İsterseniz bir not defteri yapıştırın kapının arkasına oraya isimlerini yazsınlar, odada olursam ben söylerim derdim. Onlar da o not defterinden kim gelmiş kim gitmiş takip etsinler madem
ben normalde yumuşak başlı biriyimdir ama final stresi içindeyim aslında hepimiz öyleyiz. taa bilmem kaç saat önce ben ders çalışırken gelmişler, ben onu düşünmüyorum sonuçta. odada kimse yokken sessiz sakin çalışayım demiştim odaklandım falan. akşam bi hışımla içeri girdiler bana sert bi dille ikisi birden falanca odaya gelip bizi sormuş öyle mi dediler. olabilir hatırlamıyorum ben ders çalışıyordum dedim. bu defa bi tanesi üzerime yürür gibi iki adım atarak başka zaman da gelenler olunca sen bize söylemiyorsun. geldiklerini görüyorsun neden söylemiyorsun dediler. ikisi de sinirli ama burada. ben de sinirlendim ve sizin burada sekreteriniz yok ben gelenleri tanımam etmem falan yani ilk msjda yazdığım gibi konuştum. bana düzgünce sorulsa düzgünce cevap verirdim. çoğu zaman unutuyorum hatta dikkat bile etmiyorum ama hatırlasam da kasten söylemiyorum çünkü mecbur değilim. bi kere söyledim sadece onda da bi yığın soru sordular. adı neydi? -bilmem, tanımıyorum. -nasıl biriydi? -yani uzun boylu biriydi 5 sn gördüm zaten sordu ve gitti. -kaçıncı katta kalıyormuş? -bilmiyorum. gibi saçma sapan sorular. arkadaşlar gerçekten benim de meşguliyetlerim var bazen benim arkadaşlarım da geliyorlar ama onlar da onu hiç söylemediler mesela, ben kızmadım bile onların işi değil çünkü bu. evet kızları pek sevmiyorum şu saatten sonra hiç sevmiyorum. çok negatif insanlar ve çok dedikoducular. ama odada rahatım gürültü vs yapmazlar. ara sıra sohbet ederdik zaten genellikle dışarıdalar. ben de genelde derste ya da dışarıda oluyorum akşamları yurtta oluyorum. bazıları bana sen kızları kıskanıyorsun yazmış ama umrumda bile değiller. ben mezun olup gideceğim daha mezun olmasına bi sene kalan insanları kıskanmam saçma olurdu zaten.Haklısın ama sanki bilerek söylemiyorsun geldiklerini. Beklemeleri yanlış ama sende biraz olumlu olmalısın sonuçta aynı ortamdasiniz