ben sizin sekreteriniz miyim

Mecbur değilsin tamam ama söyleyince de dilin aşınmaz
Bir unutursun ikinciyi hatırlarsın
Sen bu kızları sevmiyosun bence

Sen haklısın da üslubun yanlış, büyük ihtimalle gıcık olmuş mesele çıkarmışlar, "ayy canım unutmuşum yaa " deyip geçseydin uzatmasaydın keşke

Bir seferinde unutursun ama illaki itiraf et sende hatirliyosun geldiklerini. Ama kizlari cokda sevmiyorsun gibi :63:ama onlarda bunun farkinda . Kizlarin hesap sorar davranislarini zaten hic begenmedim .

Haklısın tabii,telefon denen icattan haberleri yoksa demekki...

Ama öte yandan senin bu kızlarla bir derdin var bence. Çünkü kasıtlı söylemiyorsun sorulduklarını. Hayır bir iki kez söylersin normaldir. Daha fazla olursa kızarsın..sen hemen kızmışsın, var bişeyy:işsiz:

Haklısın ama ilişkileri sürdürmek istiyorsan daha düzgün ifade edebilirdin, yani unutuyorum arkadaşlar. İsterseniz bir not defteri yapıştırın kapının arkasına oraya isimlerini yazsınlar, odada olursam ben söylerim derdim. Onlar da o not defterinden kim gelmiş kim gitmiş takip etsinler madem

Haklısın ama sanki bilerek söylemiyorsun geldiklerini. Beklemeleri yanlış ama sende biraz olumlu olmalısın sonuçta aynı ortamdasiniz
ben normalde yumuşak başlı biriyimdir ama final stresi içindeyim aslında hepimiz öyleyiz. taa bilmem kaç saat önce ben ders çalışırken gelmişler, ben onu düşünmüyorum sonuçta. odada kimse yokken sessiz sakin çalışayım demiştim odaklandım falan. akşam bi hışımla içeri girdiler bana sert bi dille ikisi birden falanca odaya gelip bizi sormuş öyle mi dediler. olabilir hatırlamıyorum ben ders çalışıyordum dedim. bu defa bi tanesi üzerime yürür gibi iki adım atarak başka zaman da gelenler olunca sen bize söylemiyorsun. geldiklerini görüyorsun neden söylemiyorsun dediler. ikisi de sinirli ama burada. ben de sinirlendim ve sizin burada sekreteriniz yok ben gelenleri tanımam etmem falan yani ilk msjda yazdığım gibi konuştum. bana düzgünce sorulsa düzgünce cevap verirdim. çoğu zaman unutuyorum hatta dikkat bile etmiyorum ama hatırlasam da kasten söylemiyorum çünkü mecbur değilim. bi kere söyledim sadece onda da bi yığın soru sordular. adı neydi? -bilmem, tanımıyorum. -nasıl biriydi? -yani uzun boylu biriydi 5 sn gördüm zaten sordu ve gitti. -kaçıncı katta kalıyormuş? -bilmiyorum. gibi saçma sapan sorular. arkadaşlar gerçekten benim de meşguliyetlerim var bazen benim arkadaşlarım da geliyorlar ama onlar da onu hiç söylemediler mesela, ben kızmadım bile onların işi değil çünkü bu. evet kızları pek sevmiyorum şu saatten sonra hiç sevmiyorum. çok negatif insanlar ve çok dedikoducular. ama odada rahatım gürültü vs yapmazlar. ara sıra sohbet ederdik zaten genellikle dışarıdalar. ben de genelde derste ya da dışarıda oluyorum akşamları yurtta oluyorum. bazıları bana sen kızları kıskanıyorsun yazmış ama umrumda bile değiller. ben mezun olup gideceğim daha mezun olmasına bi sene kalan insanları kıskanmam saçma olurdu zaten.

Whatsapp varken odaya yürümeye üşenmiyolar mı ya???

Sorman bile tuhaf tabi ki haklısın .Telefon denen alet var.

Telefon denen bir sey var, senin hayatinin ulvi amaci bunlara sekreterlik yapmak mi? Sen haklisin.

sen haklısın. çok önemli bir şey olmadıkça mecbur değilsin kimsenin bekçiliğini yapmaya

bemde kyk yurdunda kaldım oda arklarım kankalarımdı yedıgımız ıctıgımız aayrı gtmezdı bı srun yasamadk yakın ark olmadgın surece kyk da oda arkları hep srun demektr yurtta kalıyrsan kankanla aynı odaya dusureceksın kendını yksa ck ugrasırsın cesıt cesıt ınsan var ugrasmak zor

Taş çatlasa 3 hafta kalmış, kim haklısı mı var? Sen haklısın. Öyle tavra böyle karşılık.

Haklısın. Oturup beklesinler o zaman misafirlerini.

haklısın. kimse kimsenin peşini toplamak zorunda değil

kesinlikle sen haklısın
sanki mecbursun söylemeye
ne saçmalık
mesaj atmaya mı erinmiş gelenler
teşekkür ederim benim de başka odalarda arkadaşlarım var ben ya mesaj atar ya da ararım odadalar mı diye. odada yoksa boş yere yürümeye gerek yok.

kıskanmak gibi bi durum yok. onları tanısanız zaten kıskanılacak bir kişilikleri ya da hayatları olmadığını görürdünüz. odaya birilerinin gelip onları sormasını kıskanmakta söz konusu değil arkadaşsız biri olsam neyse ama benim de bir sürü arkadaşım var ama ben arkadaşlarımın odasına gitmeden önce onlara telefon ediyorum odada mısın diye. çoğunlukla dışarıda geziyoruz zaten biz son bir ayımız kaldı diye. bazen benim arkadaşlarım da odama gelip beni soruyorlar ara sıra, onlarda bunu söylemiyor mesela. bugüne kadar hiç "neden söylemediler" diye düşünmedim. "geldik sen yoktun" diyorlar hepsi bu. sosyallikten mi yoksa yardım istemek için mi millet gelip duruyor hiç bilmiyorum doğrusu ilgilenmiyorum da. ayşenaz93 senin açtığın nikahsız yaşama konusunda insanlar sana sert üslupla cevap verdiler diye acıısını benden çıkarmana gerek yok. demek istedim kıskanmıyorum kıskanıyo olsam kıskanırdım. ama bazen unuttuğum için bazen kasıtlı olarak denk gelse de söylemiyorum çünkü mecbur değilim. ve bana dünkü tavırları çok iticiydi. bana hesap sorana benimde tavrım bellidir. oda değiştirmeme gerek yok zaten mezun oluyorum. onlar seneye mezun olacak bundan sonra yeniler düşünsün. onları kıskanacak kadar boş şeylerle uğraşmıyorum doğal olarak onların sekreterliğini yapacak kadar da işsiz değilim.
Madem kendini bu kadar haklı buluyosun fikrimizi sormana gerek yok canım kim haklı diye.karşıt düşünceyi kabul etmiyosun çünkü. Ayrıca şu an konuştugumuz benim konum degil. Bunu gündeme getirmen çok saçma

Madem kendini bu kadar haklı buluyosun fikrimizi sormana gerek yok canım kim haklı diye.karşıt düşünceyi kabul etmiyosun çünkü. Ayrıca şu an konuştugumuz benim konum degil. Bunu gündeme getirmen çok saçma
saçma olan şey senin hiç tanımadığın bilmediğin bi insanın hiç arkadaşının olmadığını ve bu yüzden onları kıskandığını iddia etmen. evet kasten söylemedim ve bunun nedeni buna mecbur olmayışım. senin karşıt düşünce dediğin şey içi boş bir yargılama ve sert bi üslup. kişi kendinden bilirmiş işi, senin hiç arkadaşın yok herhalde ki beni de öyle sanıyorsun. arkadaşın olsaydı nişanlına değil herhangi bi arkadaşına giderdin bence. kıskançlık konusuna girmeyeceğim bile. sen seni yargılayan zihniyetin çok etkisinde kalmışsınki gelip bana aynı şeyi yapıyorsun. o zihniyet hoşuna gitmiyorsa başkalarına da uygulamayacaksın. ben senin yaklaşımını kabul edeceksem sende benimkini kabul edeceksin o zaman

M MilkCoffe
Dunyanin kendi etrafinda dondugunu zanneden insanlar vardir,sizin kendi mesguliyetleriniz,dertleriniz olamaz varsa yoksa onlarin hayati..Oda arkadaslariniz da boyle tipler sanirim yoksa kimse kimsenin geleninin gideninin hesabini tutmak zorunda degil hele hele haddini bilmeden bi de hesap sorar tavirlar cok yanlis.Siz haklisiniz,gerisini bosverin.

Bence yorum yazan bazi uyeler sizi kiskaniyo :)

saçma olan şey senin hiç tanımadığın bilmediğin bi insanın hiç arkadaşının olmadığını ve bu yüzden onları kıskandığını iddia etmen. evet kasten söylemedim ve bunun nedeni buna mecbur olmayışım. senin karşıt düşünce dediğin şey içi boş bir yargılama ve sert bi üslup. kişi kendinden bilirmiş işi, senin hiç arkadaşın yok herhalde ki beni de öyle sanıyorsun. arkadaşın olsaydı nişanlına değil herhangi bi arkadaşına giderdin bence. kıskançlık konusuna girmeyeceğim bile. sen seni yargılayan zihniyetin çok etkisinde kalmışsınki gelip bana aynı şeyi yapıyorsun. o zihniyet hoşuna gitmiyorsa başkalarına da uygulamayacaksın. ben senin yaklaşımını kabul edeceksem sende benimkini kabul edeceksin o zaman
Karşıt düşüncelere dayanamıyosan sormıcaksın benim tek söyledigim bu. Konuştugumuz konu farklı sen sürekli başka yerlere çekiyosun ben bunu yapıyor muyum onu düşün? Şu zaman şunu yazmışsın diyor muyum? Seninle aynı görüşte olmayan biri ya bi şeyin hıncını alıyor ya da etkisinde kalmış zaten. Eleştiriye hiç açık degilsin. Bu sana son cevabım zaten daha fazla da polemige girmicem kusura bakma

Amaan yurt hayatı curcuna zaten bir süreden sonra katlanılmıyor.

Kıskanıyorsun ya da hatırladığın halde niye söylemedin diyenler olmuş. Abi bu kız mecbur mu ya X aradı Y geldi diye millete tekmil vermeye. Velev ki kıskanıyor ya da hatırlıyor kimin geldiğini, çetelesini tutup söylemek zorunda mı.

Ben sana hak verdim sırf canın istemediği için bile söylemeyebilirsin sonuçta. Kendileri haberleşsinler arkadaş.

Valla canım kasıt olduğunu söylemişsin şimdi. O yazıyı okuyana kadar sana hak vermiştim. Hatta empati bile yapmıştım. Ben ee bu tarz şeyleri zor hatırlarım.
Neyse kasitli olarak aklina geldigi halde soylemedigin icin sen haksizsin.

Kusura bakma ama orasi kyk yurdu. Biz arkadslarimiz ile her konuda birbirimize destek olurduk. Birbirimizin bir acigini gorursek kapatirdik, yardim istemeden yardim ederdik. Öyle kaldım ben. Oda da illaki bir uyumsuz olurdu. Sanirim sen o uyumsuz olansin. Neyse o uyumsuz ile yeri geldiğinde kavga ederdik. Kizlar da senin niyetini fark edip ona tepki göstermişler. Kimse sana aklında tut gelir gelmez söyle demiyor ama aklına geliyorsa da kasıtlı olarak söylemiyorsan sen bu insanlar ile arkadaş değilsin demektir. Kendini de kızları da kandırma.

Aklına geldiği halde kasten söylemiyormuşsun. Bunun altında iyi niyet olamaz bence. Kızlar haklı diyorum.

Karşıt düşüncelere dayanamıyosan sormıcaksın benim tek söyledigim bu. Konuştugumuz konu farklı sen sürekli başka yerlere çekiyosun ben bunu yapıyor muyum onu düşün? Şu zaman şunu yazmışsın diyor muyum? Seninle aynı görüşte olmayan biri ya bi şeyin hıncını alıyor ya da etkisinde kalmış zaten. Eleştiriye hiç açık degilsin. Bu sana son cevabım zaten daha fazla da polemige girmicem kusura bakma
Sen de kıza neden öyle bir yorum yaptın ki? Kıskanmaktan girmişsin sosyallikten çıkmışsın. Bu eleştirmek değil kusura bakma da. Davranışını yanlış bulduysan yanlış olduğunu ifade ederdin. Bana da başka bişeye kızmışsın da konu sahibine o sinirle yorum yazmışsın gibi geldi yoksa neden kıskanmaktan girip de sosyallikten çıkasın ki? Kız ne diyor, benim de kendi meşguliyetlerim uğraşlarım var. Hiç de senin sandığın gibi asosyal olduğunu sanmıyorum ben. Seninki eleştirmek değil bence. Kasten söylemiyor olmasının nedenini açıklamamış olsaydı kıskandığını düşünmek mantıklı olabilirdi ama onu da açıklamış, ben mecbur değilim diyor. Stratejik yani. Bence kimse mecbur değil, ortada onu ilgilendiren bir durum yok, karışmak istememiş.

Valla canım kasıt olduğunu söylemişsin şimdi. O yazıyı okuyana kadar sana hak vermiştim. Hatta empati bile yapmıştım. Ben ee bu tarz şeyleri zor hatırlarım.
Neyse kasitli olarak aklina geldigi halde soylemedigin icin sen haksizsin.

Kusura bakma ama orasi kyk yurdu. Biz arkadslarimiz ile her konuda birbirimize destek olurduk. Birbirimizin bir acigini gorursek kapatirdik, yardim istemeden yardim ederdik. Öyle kaldım ben. Oda da illaki bir uyumsuz olurdu. Sanirim sen o uyumsuz olansin. Neyse o uyumsuz ile yeri geldiğinde kavga ederdik. Kizlar da senin niyetini fark edip ona tepki göstermişler. Kimse sana aklında tut gelir gelmez söyle demiyor ama aklına geliyorsa da kasıtlı olarak söylemiyorsan sen bu insanlar ile arkadaş değilsin demektir. Kendini de kızları da kandırma.
Ben de kyk yurdunda kalıyorum, bizde de mutlaka uyumsuz, değişik tipler çıkardı, yeri geldi ben uyumsuz oldum hatta çok fena kavga etmişliğim de var bu senenin başında. Sen bu insanlarla arkadaş değilsin demektir demişsiniz, aynı odada kalmak demek arkadaş olmak demek değildir ki. Ben de bi yurt ferdi olarak yorum yapma gereği istedim. Her tipten insan var, siz de bilirsiniz, bazen siz adım atsanız bile karşınızdakiler arkadaş olmak istemeyebilir. Kız zaten arkadaş olduğunu iddia etmiyor. Arkadaş olmuş olsalar zaten bu mesele yaşanmazdı. Yurtta oda arkadaşlarımızı bazen seçme şansına sahip olmuyoruz. Rasgele geldiyse arkadaşlık kurmaması doğal, ne insanlar gördüm ben bununla arkadaş olacağıma ömür boyu yalnız kalayım dedim. :)

Sen de kıza neden öyle bir yorum yaptın ki? Kıskanmaktan girmişsin sosyallikten çıkmışsın. Bu eleştirmek değil kusura bakma da. Davranışını yanlış bulduysan yanlış olduğunu ifade ederdin. Bana da başka bişeye kızmışsın da konu sahibine o sinirle yorum yazmışsın gibi geldi yoksa neden kıskanmaktan girip de sosyallikten çıkasın ki? Kız ne diyor, benim de kendi meşguliyetlerim uğraşlarım var. Hiç de senin sandığın gibi asosyal olduğunu sanmıyorum ben. Seninki eleştirmek değil bence. Kasten söylemiyor olmasının nedenini açıklamamış olsaydı kıskandığını düşünmek mantıklı olabilirdi ama onu da açıklamış, ben mecbur değilim diyor. Stratejik yani. Bence kimse mecbur değil, ortada onu ilgilendiren bir durum yok, karışmak istememiş.
Arkadaşlarıyla anlaşamamasına böyle bi neden öne sürdüm ve öneride bulundum. Yanlış düşünüyorsam yanlış der geçersin. Bu kadar uzatmaya, yok sana da böyle demişlerdi zaten onun hıncı bu demeye gerek var mı? Fikrimi sormuş haksızsın demişim , madem buna dayanamıyosn sorma diyorum. Siz de beni haksız bulmuş olabilirsiniz ama objektif degerlendirin konu sahibinin üslubu çok mu yerinde, nerelere getirmiş konuyu...

Arkadaşlarıyla anlaşamamasına böyle bi neden öne sürdüm ve öneride bulundum. Yanlış düşünüyorsam yanlış der geçersin. Bu kadar uzatmaya, yok sana da böyle demişlerdi zaten onun hıncı bu demeye gerek var mı? Fikrimi sormuş haksızsın demişim , madem buna dayanamıyosn sorma diyorum. Siz de beni haksız bulmuş olabilirsiniz ama objektif degerlendirin konu sahibinin üslubu çok mu yerinde, nerelere getirmiş konuyu...
Hayır onun üslubu da yerinde değil zaten ama senin yorumun haksız demişim'den ibaret değil. Tahrik etmişsin biraz. Sana da birisi gelse "bence sen bu kızları biraz kıskanıyosun. Gidp gelenleri de çok oldugu için, çok sosyal oldukları için belki. Biraz arkadaş edin" dese sen de rahatsız olurdun. Tamam senin düşüncen senin fikrin ama kim olsa kırılır ya da kendini savunmaya geçer. Kıza sadece haksızsın demiş olsan evet ama yazdığın bu yorumlara dayanıp da sessiz kalacak olan insan sayısı çok azdır. Ben zaten onun üslubunu korumuyorum ama başlatan sensin. Aşağılayıcı olmuş.

Aklına gelse dahi her gün her gün gelen ziyaretçilerin çetelesini tutup hatırlatmak zorunda elbette değilsin.
Ne bu böyle görevmiş gibi bir de üzerine gelmişler.
Sonuna kadar haklısın.

Haklısınız, hatırlasanız bile söylemek zorunda değilsiniz, telefon varken teknoloji kullanmıyorlarsa alsınlar bir kağıt kalem not bıraksınlar.

Hakli olabilirsin belki ama fazlaca kabasin bence.
Insanlarla birlikte yasiyorsan ufak tefek taviz vermen gerek, senin tavrin cok dik.
Ayrica diger uyeye yaptigin yorumlar hic hos degil onun adi bel alti vurmak, kizin konusunun butun detaylarini senin bu sekilde acman cok yanlis. Dusuncelerini gidip onun konusunda da paylasabilirdin.

Hakli olabilirsin belki ama fazlaca kabasin bence.
Insanlarla birlikte yasiyorsan ufak tefek taviz vermen gerek, senin tavrin cok dik.
Ayrica diger uyeye yaptigin yorumlar hic hos degil onun adi bel alti vurmak, kizin konusunun butun detaylarini senin bu sekilde acman cok yanlis. Dusuncelerini gidip onun konusunda da paylasabilirdin.

Bende konudan çok bu durum ilgilendirdi nedense.
En nefret edilesi durum, insanı geçmişiyle vurmaya çalışmak.
Forumda da bir nevi bu yapılıyor, hep açılan konular üzerinden yorum yapıyor bazı elemanlar. Ayıp. Bunun başka adı yok.

Istersen bilerek soyleme kimse bisey diyemez kimse kimsenin bekcisi degil yil olmus 2016 insanlar herseyi sosyal medyadan vatsaptan konusuyo odaya gelmek nedir ya ara bi sor sen hakikaten sekreter degilsin toplu alanda insanlasamamis karakteri olgunlasamamis insanlarla yasamak cok zor

Back
X