ben sizin sekreteriniz miyim

Şu an üstünden bir buçuk saat geçmesine rağmen hala gerginliğini üstümden atamadım. ben öğrenciyim kyk yurdunda kalıyorum. 3 tanede oda arkadaşım var. şimdi bu oda arkadaşlarımın başka odalardan da arkadaşları var ara sıra bizim odaya gelip gidiyorlar bunda bi sıkıntı yok. oda arkadaşlarımın ikisi genellikle dışarıda oluyorlar dershaneleri felan var bi tanesi sürekli evine gidiyor zaten onunla bi sorun yok. ben odadayken ve onlar odada yokken zaman zaman yurtta diğer arkadaşları bizim odaya gelip bu iki arkadaşı soruyorlardı. birkaç defa böyle denk geldi sadece ben vardım kızlar yoktu. "kızlar yok mu?" diyorlar ben de "dışarıdalar" diyorum, hepsi bu. aradan saatler geçiyor akşam kızlar geldiği zaman söylemiyorum ben falanca geldi seni sordu diye zaten unutuyorum. benim de kendime göre derslerim, ödevlerim, stajım vs uğraşacak meşguliyetlerim var. bugün yine kızlar yokken odaya farklı zamanlarda iki kız gelip onları sordu. bende finallere çalışıyorum derslerim zaten yoğun. akşam olunca bizim kızlar geldi ben tabi bahsetmedim onlara kızlar gelip sizi sordu diye. bunlar da geldiklerinde öğrenmişler kızların gelip sorduğunu, ben söylemedim diye bana kızdılar. "bu kaçıncı oldu arkadaşlarımız bizi arıyorlar sen bize söylemiyorsun" falan diye bana çıkıştılar. ben de o tavır karşısında çıkışarak "ben sizin sekreteriniz değilim size ulaşmak isteyen size telefon etsin o zaman. benim de işim gücüm var, akşam olunca sizi sorduklarını bile unutuyorum" dedim. bayağı bi tartıştık ikisi birden bana yüklendi benim yaptığım ayıpmış bilmem ne dediler. onlar konuştu ben cevap verdim ama sinir oldum. "size gelip giden beni ilgilendirmiyor ben mecbur değilim buna ve bi daha gelen olunca da söylemeyeceğim" falan dedim. sizce kim haklı onlar mı ben mi??
haklısın ama tavrın kaba gibi

Arkadaşlarınızın bu olaya bu kadar büyük bir tepki göstermelerini anlayamadım. Sizin de aklımda olsa bile söylemek zorunda değilim tavrınız tuhaf. Sanki bazı boşluklar var gibi konuda. Daha önce siz bu arkadaşlarınızla bir sorun mu yaşadığınız ki böyle tavır takındınız karşılıklı? Birbirinize tahammül edemiyor gibisiniz.

Back