Ben sizin şoförünüz değilim dedi

disi_kartal_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
123
1
96
40
İçel Mersin
bir yıldır bir ilişkim var.gayet yolunda gidiyordu.aşık bana bu adam diyordum.çok mutluyduk.bir kaç gün önce arkadaşın tatlısına gittim annemle..çok yağmurlu olduğu için hava gelip bizi alırmısın aşkım dedim..arabasıda var..evde oturduğunu söyledi..gelecek diye beklerken , ben sizin şöförünüz değilim dedi ben bir yıl boyunca bu ilişkiye emek verdim,bir yıl kadınlık yaptım bu adama.cevabı duyunca şok oldum ve ayrıldım..neden böyle yaptı neden

Belki o anda bir şeye sinirliydi yada ne bilim morali bozuktu.Birden ters bi tepki vermiş olabilir.
Ama kırıcı olmuş tabi,madem gelmek istemiyor bir bahane falan uydursaydı böyle söyleyiceğine
Peki sordunuzmu neden böyle bi laf ettiğini,yoksa direk ayrıldınız mı??

tek olmadığın için sinirlenmiş ondan tepki vermiş olabilir diye düşünüyorum canım :26:

çok zoruma gitti arkadaşlar.bir yıldır onun bir lafını iki etmedim..sevdim saydım bütün fedakarlıkları yaptım..bir yılda ilk defa bir şey istedim ondan..ailesi bile şokta böyle bir cevap verdiğine..ve hiç bir savunma yapmadı..ben şööför değilim dedi..onun arabası yokken bile kendi arabamı onun altına verdim.ezilmesin diye..ben senin şöförünmüyüm dedi..ağlıyorum aklımdan çıkmıyor
birbirimize bir yıl verdik,beni alıp evime bırakması şöförlükmü ?

nasıl yaaaaa gerçekten çok kaba olmuşşş. ayrılalım diyince bişe demedimi. sesi çıkmıyomu şimdi özür felan ???

Değil sen üzme kendini hatasını anlicaktır umarım.Seni boşu boşuna kırdığını farkedicektir...

ne özürü bir özür dilese koşacam ona ablası dedi sürekli içiyor..kendini içkiye vermiş..ama bana karşı çok umursamaz..bitti dedim kabul etti.hata yaptım demiyor asla..ve biliyormusun bugün 1 yıl oldu

değil sevgililer arasında aile arasında bile çok sinirlenildiğinde ağza alınmıcak sözler söleniyo.boşuna demiyolar " dilin kemiği yok "diye.ya bişeye sinirliydi o an yada söleyiş tarzınız o an ters geldi.verdiğim emekler bunlar diyip düşünmeyin.karşısına çıkıpta sen bana nasıl dersin böle bişey de demeyin.eğerki şimdiye kadar bi sorununuz olmadıysa.zaten fevri sölenen bişeydir hatasını anlar siz sölemeden kendisi durumu açıklar.üzülmeyin

Neden içiyormuş,derdi neymiş? Burda senin kendini yıpratmanın bir faydası yok ki canım
Biraz zamana bırak şuan kabul etmiş olabilir pişman olucaktır illaki.
Eğer olmazsada kendi yoluna bakıcaksın.Zor biliyorum ama yapcak bişey yok!

sanırım sizin başka sorunlarınız var.kendini içkiye verdi bu şekilde konuştu diye kimse sevdiğinden ayrılmaz.zaten içkiye verdi lafı genelde derdi olup sığınıcak kimse bulamayınca insanların yaptığı bi şey

1. yılımızı şuan tek başıma içerek kutluyorum..çok mutluyduk çokk.hiç kimseyle konuşmuyormuş.bana msn den hep iletiler gönderiyor..ben okuyorum ama ikimizde birbirimize hiç bişey yazmıyoruz..çaresizim..onsuz yapamıyorum..ama o ne özür diliyor nede bişey..taş duvar bana karşı

Bir ilişkinin bitmesi için oldukça zayıf bir neden.
Sizin verdiğiniz tepkiden bahsetmiyorum, normal kabul edilebilir.
Ama diğer tarafın bir özürle düzeltmeye yanaşmaması düşündürücü.
İlişkinizin düzeyini bilemiyorum ama başka sorun yoksa bu durum saçma derecesinde.

1 yıl emek verdim savaştım bu aşk için..bana verdiği cevaba karşılık ne yapsaydım ?

çok saçma;gelmesi lazımdı;yeri gelince biz nasıl onalrın hizmetçileri oluyoruz;onlar da bizim şoförümüz olacak(!) mesele vefa;siz vefa göstermişsiniz üstelik.Ona ne oluyor.El bile yaparken bu yardımı ona ne oluyor.Kızıyorum böyle vefasız adamlara ya.Neyse sen de sakinleş ;bekle biraz;vardır bir açıklaması belki.Konuş bu durumu.Vefa konuusnda bir eksiliktir bu;evlendiğinde de böyle olacak demekki..
Benim yeğenim var;şuan 3.sevgilisi;arabaları yeğenimin altında.Sadece o da değil;yeğenim öğrenci ;para bile gönderiyorlar.Ve ikisnden de kendisi ayrıldı..Şanslı velet.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…